رئیس اندیشکده پیشرفت و سلامت اظهارکرد: حکمای طب ایرانی ورزش را یکی از موارد بسیار مهم در حفظ سلامت و پیشگیری از بیماریهای متعدد و درمان برخی بیماریها بهشمار می آورند و از گذشته دور، ورزش جزء «سته ضروریه» یعنی شش اصل سلامتی بوده و در باب حرکت و سکون که حرکت به عنوان یک لازمه سلامتی است، مفصل در کتب طب سنتی به آن پرداخته شده است.
دکتر احسان میرزائی در گفت و گو با ایسنا ورزش را یک حرکت لازمه برای تقویت حرارت غریزی و طول عمر و حفظ سلامتی دانست و افزود: به طور کلی ورزش را برای همه اقشار جامعه توصیه میکنیم اما در ورزش باید آداب و اصول و قواعد آن با توجه به نوع مزاج و قوت فرد و محل سکونت و وضعیت جسمی و... در نظر گرفته شود.
وی تأکید کرد: ورزشکاران به این نکته توجه داشته باشند که ریاضت از دیدگاه حکمای ایرانی و یا همان ورزش در ماه مبارک رمضان نسبت به باقی سال متفاوت است بنابراین ورزشکاران باید سعی کنند از انجام ورزش سنگین در این ایام پرهیز کنند و در ایام ماه مبارک رمضان به بدن خود کمی استراحت دهند و مدت زمان ورزش خود را کوتاهتر کرده و از انجام ورزشهای سنگینی که در طول سال انجام میدادهاند، اجتناب کنند.
وی مهمترین امر در ورزش از نگاه شیخالرئیس را حفظ سلامت و پیشگیری از بروز امراض مزمنه و تقویت حرارت غریزی برشمرد و با بیان اینکه ظاهرگرایی در امر ورزش که امروزه بسیار باب شده نمیتواند متضمن سلامت و طول عمر باشد، افزود: حکیم محمد کاظم گیلانی در کتاب حفظ الصحه ناصری میفرماید بهترین زمان برای ریاضت یا ورزش زمان عبور غذا از قعر معده است چراکه در زمان عبور غذا از قعر معده، فرد احساس سبکی پیدا میکند و دیگر آن احساس سنگینی بعد از صرف غذا را ندارد و تاکید میکند که ورزش در حالت خلو یعنی خالی بودن...
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
دوومیدانیکاران ذوبآهن یک ریال هم نگرفتندباشگاه ذوبآهن علیرغم پایان لیگ دوومیدانی هنوز مطالبات ورزشکاران خود را پرداخت نکرده است.
Baca lebih lajut »
مجموعه چند میلیون دلاری تابلوهای جعلی که جهان را فریب دادچگونه مرگ یکی از کلکسیونرهای آثار هنری ابعاد جعل آثار هنر مدرن روسیه را آشکار کرد.
Baca lebih lajut »
اگر کسی روزه میگرفت شکنجه میشد!شاید بتوان یکی از سختترین دوران اسارت را ماه مبارک رمضان دانست. بعثی ها به روزه گرفتن ما اعتقادی نداشتند و به همین دلیل غذای ما را طبق روال همیشگی در ساعتهای مقرر توزیع میکردند. روزه گرفتن جرم سنگینتری بود اما آن سال اسرای اردوگاه عنبر تصمیم گرفته بودند ماه رجب و ماه شعبان را به استقبال از ماه رمضان روزه بگیرند.
Baca lebih lajut »
در ماه رمضان چه زمانی و چقدر ورزش کنیم؟ورزش در ماه رمضان به دلیل تغییر شرایط مصرف مواد غذایی باید با رعایت اصول خاصی برای ورزشکاران همراه باشد.
Baca lebih lajut »
۱۲ مدال حاصل درخشش خوزستانیها در انتخابی تیمملی مچ اندازیورزشکاران خوزستانی در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی مچ اندازی موفق به کسب ۴ مدال طلا، ۳ نقره و ۵ برنز شدند.
Baca lebih lajut »
هشدار درباره مکملهای ورزشی را جدی بگیرید / مراقب دوپینگ ناخواسته باشیدمتخصصان حوزه پزشکی ورزشی در خصوص برخی مسائل به ورزشکاران هشدار داده و خواستار هوشیاری آنها در استفاده از مکملهای ورزشی شدند.
Baca lebih lajut »