رئیس انجمن هوش مصنوعی ایران، به برخی از کاستی های سند ملی هوش مصنوعی اشاره کرده و خواستار بازنگری آن در کمترین زمان ممکن شده است.
به گزارش ایسنا، تدوین سند ملی هوش مصنوعی کشور از سال ۱۳۹۹ کلید خورد و در سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد و بعد از کش و قوسهای ۴ ساله این سند ابلاغ شد که به باور متخصصان این حوزه در ارزیابیهای بینالمللی و در آنجاهایی که موضوع حکمرانی مطرح میشد، یکی از ملاکهای ارزیابی تعداد قوانین و مقررات هوش مصنوعی مصوب در کشورها بود، در حالی که ایران پیش از این فاقد یک سند ملی بوده است و این سند در یک شرایط اضطرار ابلاغ عمومی شد.
محمدهادی زاهدی، رئیس انجمن هوش مصنوعی ایران در گفتوگو با ایسنا، به برخی از تجربیات موفق کشور در حوزه ایجاد دولت الکترونیک و هوشمند اشاره کرد و گفت: از سالهای ۹۲ و ۹۳ کشور به این بلوغ فناوری رسید که باید به سمت دولت الکترونیک حرکت کند و در آن زمان اعلام شد که حتما باید نقشه راه و یکسری ضوابط فنی و ضوایط قانونی ترسیم و تدوین شود و یکسری کلان پروژههایی تعریف شد و خروجی آن تدوین ضوابط فنی دولت الکترونیک و کلان پروژههای تحولی مرتبط با آن و تعیین تکلیف وظایف هر دستگاه بود.
وی اضافه کرد: پس ما در سند به محور اولویتداری برخورد میکنیم که با عدالت در تضاد است. در تهران مشاهده میشود که کیفیت مدارس در شمال شهر با کیفیت مدرسه در جنوب آن متفاوت است و در این شرایط ما میخواهیم به سمت سامانه معلمیار مجازی برویم. منظور از معلمیار مجازی، یک معلم دیجیتال هوشمند است که دانشآموز را بشناسد، با او تعامل برقرار کند، سطح دانش و فهم و گیرایی او را بسنجد و پا به پای او برای ارتقای سطح یادگیری گام بردارد.
وی اضافه کرد: شاید متولیان امر به این جمعبندی رسیدند که این سند باید هرچه سریعتر ابلاغ شود و بعضا هم شنیدهایم که برخی افراد ذیصلاح اذعان دارند که نقدهایی به سند وارد است و این مطالبه بخش نخبگانی جامعه هوش مصنوعی اعم از بخش خصوصی و هم مجامع تخصصی مانند انجمن هوش مصنوعی ایران است که سند در کمترین زمان ممکن مورد بازنگری قرار گیرد.
Sond Nasyi Hoş Müəssesi Iran Teknoloji Politikası İhtiyaclar
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
تهیه سند ملی هوش مصنوعی عجولانه و آرمانی بودمدیر عامل گروه توسعه فناوری با بیان اینکه ما عملا هنوز هوش مصنوعی را شروع نکردهایم، تهیه سند ملی هوش مصنوعی را عجولانه و آرمانی خواند.
Baca lebih lajut »
گردهمایی بینالمللی فعالان حوزهی هوش مصنوعی برگزار میشوددومین گردهمایی فعالان حوزهی هوش مصنوعی،آبان ماه به همت بنیاد نخبگان استان اصفهان برگزار میشود.
Baca lebih lajut »
نقدی بر سند ملی هوش مصنوعی ایراناسفندیار جهانگرد-اقتصاددان: سند ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران به گفته متولیان تدوین آن براساس اسناد بالادستی کشور و مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است. این سند بهعنوان نقشه راهی برای توسعه هوش مصنوعی در ایران با هدف دستیابی به تمدن نوین اسلامی و ارتقای کیفیت حکمرانی مطرح شده است.
Baca lebih lajut »
حمایت از دستیاران آموزشی در طرح تدوین سرفصلهای آموزشی هوش مصنوعی کاربردیقائم مقام بنیاد ملی نخبگان، از حمایت بنیاد از دستیاران آموزشی در طرح تدوین سرفصلهای آموزشی هوش مصنوعی کاربردی خبر داد.
Baca lebih lajut »
«عدم شفافیت» و «نگاشت نهایی» ۲ چالش سند ملی هوش مصنوعی/ هشدار نسبت به مستعمره شدن کشور در AIرئیس انجمن هوش مصنوعی با تاکید بر اینکه در سند ملی هوش مصنوعی موضوع تدوین برنامههای عملیاتی شفاف نیست و از سوی دیگر در این سند، نگاشت نهایی وجود ندارد، گفت: هر چند سازمان ملی هوش مصنوعی راهاندازی شده، ولی هنوز بودجه برای کلانپروژهها تخصیص داده نشده و اگر میخواهیم در شاخص آمادگی هوش مصنوعی به رتبه ۳۰ جهان برسیم، نیاز به زیر ساختهایی داریم؛...
Baca lebih lajut »
چالشهای سند ملی هوش مصنوعی از «عدم شفافیت» تا «نگاشت نهایی»رئیس انجمن هوش مصنوعی با تاکید بر اینکه در سند ملی هوش مصنوعی موضوع تدوین برنامههای عملیاتی شفاف نیست،گفت: هر چند سازمان ملی هوش مصنوعی راهاندازی شده، ولی هنوز بودجه برای کلانپروژهها تخصیص داده نشده و اگر میخواهیم در شاخص آمادگی هوش مصنوعی به رتبه ۳۰ جهان برسیم، نیاز به زیر ساختهایی داریم؛ کشوری مانند امارات برای رسیدن به توان پردازشی ۸...
Baca lebih lajut »