رویکردهای خلاقانه هوش مصنوعی در کشاورزی

Indonesia Berita Berita

رویکردهای خلاقانه هوش مصنوعی در کشاورزی
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 43 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 20%
  • Publisher: 63%

هوش مصنوعی در حال ایجاد تحول در کشاورزی آگاه به آب‌وهوا، به ویژه در بخش دام است که کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در آن حیاتی است.

در سال ۲۰۲۰، فعالیت‌های کشاورزی مسئول انتشار ۱۶ میلیارد تن دی اکسید کربن بود که تولید گوشت و شیر مربوط به گاو حدود ۳.۸ میلیارد تن از آن را شامل شد. به همین دلیل افزایش کارایی و بازده چرای گاو بدون افزایش ردپای محیطی آن به یک هدف اساسی در کاهش انتشار تبدیل شده است.

تسریع فرآیند جمع‌آوری داده‌ها برای کشاورزان نه فقط استفاده از منابع را بهبود می‌بخشد، بلکه تأثیر مثبتی بر محیط‌زیست از طریق کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و ضایعات دارد و گامی است که مستقیماً با اهداف توسعه پایدار سازمان ملل همسو می‌شود. در حالی که ادغام فناوری هوش مصنوعی و ماهواره در کشاورزی فرصت‌های هیجان‌انگیزی را ارائه می‌دهد، مجموعه‌ای از چالش‌های منحصر به فرد را نیز به همراه دارد. یکی از موانع اصلی دسترسی و هزینه فناوری برای کشاورزان کوچک است که ممکن است منابع لازم برای پذیرش این نوآوری‌ها را نداشته باشند. علاوه بر این، نیاز به آموزش برای کمک به کشاورزان برای استفاده موثر از ابزارهای هوش مصنوعی و تفسیر دقیق داده‌ها وجود دارد.

مشارکت کشاورزان و جوامع ضروری است. برنامه‌ها و کارگاه‌های آموزشی می‌توانند هوش مصنوعی را آموزش دهند و به کشاورزان کمک کنند تا دریابند چگونه این فناوری‌ها می‌توانند عملکرد خود را بهینه کنند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

راه‌اندازی مرکز رصد فناورانه فعالیت‌های کشاورزی در فارسراه‌اندازی مرکز رصد فناورانه فعالیت‌های کشاورزی در فارسرئیس جهاد کشاورزی فارس از راه‌اندازی مرکز رصد فعالیت‌های کشاورزی مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی طی دو ماه آینده در این استان نزدیک خبر داد.
Baca lebih lajut »

برای اولین بار هوش مصنوعی در ایستگاه فضایی بین‌المللی مستقر شدبرای اولین بار هوش مصنوعی در ایستگاه فضایی بین‌المللی مستقر شدهوش مصنوعی مولد در فضا واقعا پیشروی جدیدی است و این قابلیت، پتانسیل هوش مصنوعی مولد در مدار را برای ادغام و توسعه راه‌حل‌های حیاتی برای ماموریت‌ها ممکن می‌کند.
Baca lebih lajut »

راه‌اندازی رشته هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی تهرانراه‌اندازی رشته هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی تهرانرییس دانشگاه علوم پزشکی تهران از راه اندازی رشته هوش مصنوعی در این دانشگاه به منظور توسعه و نهادینه‌سازی هوش مصنوعی در حوزه سلامت خبر داد.
Baca lebih lajut »

برگزاری رویداد استارتاپی کاربرد هوش مصنوعی در حوزه 'HSE'برگزاری رویداد استارتاپی کاربرد هوش مصنوعی در حوزه 'HSE'رویداد استارتاپی کاربرد هوش مصنوعی در حوزه HSE در تهران برگزار می‌شود.
Baca lebih lajut »

«هوشمندسازی صنعت نفت» توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر«هوشمندسازی صنعت نفت» توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیررییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تاسیس پژوهشکده هوش مصنوعی در این دانشگاه گفت: امروز بسیاری از ارگان ها دانشگاه را به عنوان قطب هوش مصنوعی می شناسند.
Baca lebih lajut »

ابزار جامع پردازش زبان فارسی در هوش مصنوعی رونمایی شدابزار جامع پردازش زبان فارسی در هوش مصنوعی رونمایی شد«دادماتولز»، ابزار جامع پردازش زبان فارسی در هوش مصنوعی با حضور اساتید دانشگاه، متخصصان حوزه هوش مصنوعی و فعالان این حوزه رونمایی شد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 10:26:43