رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تاسیس پژوهشکده هوش مصنوعی در این دانشگاه گفت: امروز بسیاری از ارگان ها دانشگاه را به عنوان قطب هوش مصنوعی می شناسند.
برگزاری انتخابات شوراها به صورت استانی از دستور کار خارج شده استبه گزارش ایلنا به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی در نشست با خیرین حوزه آموزش عالی با بیان اینکه بیش از ۷۰ سال از فعالیت علمی این دانشگاه در صحنه آموزش عالی کشور می گذرد، گفت: در شرایط کنونی ۱۸ دانشکده، ۱۴ پژوهشکده و ۳۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعال است.
رهایی همچنین خاطر نشان کرد: تقریبا از سال های ۸۰ دانشگاه صنعتی امیرکبیر سعی کرد علاوه بر فعالیت های آموزشی، به سمتی حرکت کند که یک سری طرحهای بزرگ و کلان را به اجرا بگذارد. در نتیجه واحدهای تحقیقاتی و پژوهشکده ها تاسیس شدند و مزیت این واحدها این است که در این مراکز جمعی که حضور دارند اشتغالشان در زمینه های تحقیقاتی است به طوریکه رشته های مختلف دور هم جمع می شوند و مجموعه ای از افراد با زمینه های تحقیقاتی متفاوت حضور دارند.
رهایی افزود: همانطور که عنوان شد ۴ پردیس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعال است که یکی از این پردیس ها پردیس دریاساحلی بندر عباس است در سال ۱۳۶۵ به دلیل اهمیت توسعه فعالیت های دریایی تاسیس شد و فعالیت های خوبی در این مرکز انجام می شود و ما تمامی رشته های مرتبط با دریا از جمله مهندسی سواحل، مهندسی معماری و سازه کشتی را راه اندازی کردیم و جز معدود دانشکده های مهندسی دریا در کشور است که راه اندازی شده است.
وی هوش مصنوعی را به عنوان یکی از ملزومات مهم پیشرفت کشور دانست و گفت: ما در دانشکده مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر و مهندسی برق سه هسته هوش مصنوعی را ادغام کردیم و در نهایت یک پژوهشکده هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاسیس شد. امروز بسیاری از ارگان ها دانشگاه را به عنوان قطب هوش مصنوعی می شناسند و تمام نیازهای نیروهای مصنوعی در این ارتباط به دانشگاه ما منعکس می شود و بسیاری از ارگان های بخش خصوصی و دولتی با این بخش دانشگاه همکاری دارند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ثبت جهانی شدنتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه بررسی کلوخههای آسفالتین در جریان درهم لوله در یکی از مهمترین ژورنالهای بینالمللی با ضریب تاثیر ۱/۱۵ منتشر شد.
Baca lebih lajut »
توسعه فناوریهای هوایی و ساحلی در سایه همکاری وزارت صمت با دانشگاه امیرکبیردر راستای توسعه فناوریهای ساحلی و هوایی تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و وزارت صمت به امضا رسید.
Baca lebih lajut »
رئیس دانشگاه امیرکبیر انتخاب دکتر پزشکیان را تبریک گفتعلیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر انتخاب دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب مردم را تبریک گفت.
Baca lebih lajut »
اعطای بورس به دانشجویان ممتاز بینالمللی در دانشگاه صنعتی امیرکبیرمدیرکل همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اعطای بورس تحصیلی برای دانشجویان بینالمللی دارای رتبه ممتازی خبر داد.
Baca lebih lajut »
اعطای بورس به دانشجویان ممتاز بینالمللی در دانشگاه امیرکبیرمدیر کل همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اعطای بورس تحصیلی برای دانشجویان بینالمللی دارای رتبه ممتازی خبر داد.
Baca lebih lajut »
تبریک متفاوت استاد دانشگاه امیر کبیر به دکتر پزشکیانحمید میرزاده استاد دانشگاه امیرکبیر پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات را تبریک گفت.
Baca lebih lajut »