ذائقه کودکان را به سمت مواد غذایی سالم هدایت کنیم

Indonesia Berita Berita

ذائقه کودکان را به سمت مواد غذایی سالم هدایت کنیم
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 55 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 25%
  • Publisher: 63%

عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه فرآیند شکل‌گیری ذائقه کودکان سلامت جسمی و روحی آن‌ها را در بزرگسالی تحت تاثیر قرار می‌دهد، گفت: این مساله نیازمند توجه ویژه از سوی والدین است، ذائقه تحت تاثیر محیط زندگی و تجربه‌های گذشته کودکان شکل می‌گیرد به همین دلیل گنجاندن میوه و سبزیجات، لبنیات و مواد غذایی...

ساره حسینی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه ذائقه یکی از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده سلامت جسمانی و عقلانی افراد در بزرگسالی است و در میزان پذیرش یا عدم پذیرش مواد غذایی در افراد موثر است، گفت: ذائقه انسان در دوران کودکی شکل می‌گیرد و تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله محیط زندگی، ژنتیک، تجربه‌، فرهنگ و تربیت خانوادگی قرار می‌گیرد. از زمان تولد، کودکان در تماس با مواد غذایی مختلف قرار می‌گیرند و ذائقه آن‌ها از طریق تجربه و ترکیب مختلف مواد غذایی شکل می‌گیرد.

این پژوهشگر با بیان اینکه فرآیند شکل‌گیری ذائقه کودکان سلامت جسمی و روحی آن‌ها را در بزرگسالی تحت تاثیر قرار می‌دهد این فرایند که طولانی و پیچیده است، اظهارکرد: این مساله نیازمند توجه ویژه از سوی والدین است، ذائقه تحت تاثیر محیط زندگی و تجربه‌های گذشته کودکان شکل می‌گیرد به همین دلیل گنجاندن میوه و سبزیجات، لبنیات و مواد غذایی مفید در برنامه غذایی کودک به والدین کمک می‌کند تا ذائقه آن‌ها به سمت مواد غذایی سالم و مقوی هدایت کنند.

وی افزود: مصرف بیش از حد نمک و فراورده‌های غذایی پر از نمک می‌تواند فشار خون را افزایش داده و ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی در آینده را افزایش دهد و یا به عملکرد کلیه آسیب بزند و مشکلات کلیوی را تشدید کند. مصرف بیش از حد مواد غذایی پرچرب، به دلیل کالری بالا، می‌تواند منجر به اضافه وزن و چاقی در کودکان شود که این موضوع با ریسک ابتلا به بیماری‌های مزمن مرتبط است.

حسینی با بیان اینکه تغذیه مناسب کودکان می‌تواند تأثیر مستقیم بر رشد عقلانی آن‌ها داشته باشد، اظهارکرد: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌ها، املاح معدنی و مواد مغذی حاوی اسیدهای چرب ضروری برای رشد و بهبود عملکرد مغز، یادگیری و رشد سیستم عصبی کودکان حیاتی است.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

تبدیل پسماند غذاهای دریایی به افزودنی که ماندگاری مواد غذایی را افزایش می‌دهدتبدیل پسماند غذاهای دریایی به افزودنی که ماندگاری مواد غذایی را افزایش می‌دهدیافته‌های اخیر محققان نشان می‌دهد که پوسته سخت‌پوستان نظیر خرچنگ را می‌توان در افزایش ماندگاری مواد غذایی به کار برد.
Baca lebih lajut »

افزایش ماندگاری مواد غذایی با دستگاه‌های بسته‌بندیافزایش ماندگاری مواد غذایی با دستگاه‌های بسته‌بندییک شرکت دانش‌بنیان دستگاه‌های بسته‌بندی مبتنی بر روش اتمسفر اصلاح یافته را به تولید رسانده است که موجب افزایش ماندگاری ۳ تا ۱۰ برابری مواد غذایی می‌شود.
Baca lebih lajut »

رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱یک مطالعه جدید نشان می دهد که دو رژیم غذایی سالم شناخته شده می توانند خطر بیماری قلبی را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ کاهش دهند.
Baca lebih lajut »

جلوگیری از ریزش مو با این ویتامین‌هاجلوگیری از ریزش مو با این ویتامین‌هایک رژیم غذایی متعادل با ویتامین‌ها و مواد معدنی مناسب می‌تواند به طور قابل توجهی رشد مو را تقویت کند.
Baca lebih lajut »

تحریم‌ها ما را به سمت توسعه سامانه هشدار سیل بومی هدایت کردتحریم‌ها ما را به سمت توسعه سامانه هشدار سیل بومی هدایت کرد​رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: از حدود دو سال قبل تلاش شد از تجربه جهانی برای تولید سامانه هشدار سیل استفاده کنیم اما به دلیل تحریم ها راه حل استفاده از ظرفیت‌های بومی را جایگزین و دنبال کردیم.
Baca lebih lajut »

تحریم‌ها ما را به سمت توسعه سامانه هشدار سیل بومی هدایت کردتحریم‌ها ما را به سمت توسعه سامانه هشدار سیل بومی هدایت کردتهران- ایرنا- رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: از حدود دو سال قبل تلاش شد از تجربه جهانی برای تولید سامانه هشدار سیل استفاده کنیم، اما به دلیل تحریم ها راه حل استفاده از ظرفیت های بومی را جایگزین و دنبال کردیم.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 13:02:21