مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: در سال ۱۴۰۲، جهت تامین بهتر داروهای بیماران خاص، ضمن افزایش حمایتها در جهت داخلی سازی تولید این محصولات، رایزنیهای گستردهای با شرکتهای بینالمللی دارویی به منظور تسهیل تامین داروهای بیماران خاص انجام شد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمد پیکانپور تصریح کرد: سال گذشته با هماهنگی و رایزنی های صورت گرفته با مدیران عامل شرکتهای بین المللی به منظور تسهیل تامین داروهای بیماران خاص نظیر برخی از فاکتورهای خونی، داروهای شیمی درمانی، داروهای پیوند، انسولینهای قلمی و داروهای ام اس، هماهنگیهای فشردهای صورت گرفت.
وی افزود: همچنین به منظور ترخیص کالاهای دچار کمبود مانند کتامین، پروپوفول، IVIG و سرم باقی مانده در گمرکات کشور نیز هماهنگیهای مناسبی با این نهاد صورت گرفته و خوشبختانه روند ترخیص با سرعت بیشتری محقق شد. مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو در مورد تامین سرم در سال ۱۴۰۲ نیز تصریح کرد: با افزایش ظرفیت تولید، افتتاح خطوط جدید تولید سرم و واردات همزمان سرم، وضعیت تامین این اقلام به نسبت مدت مشابه بهبود چشمگیری یافت و همزمان با گرمای تیر و مرداد سال گذشته، ایام اربعین حسینی و دو پیک شیوع آنفلونزا و سوشهای جدید کرونا، نه تنها کشور دچار کمبود سرم های تزریقی نشد بلکه در حال حاضر دپو قریب به سه ماه از سرم در کشور موجود است.
به گفته وی، در سال ۱۴۰۰ ماهانه ۹ تا ۱۱ میلیون سرم مصرف شده بود که طی یک سال گذشته ۲۴۳.۵ میلیون سرم تامین و در آبان ۱۴۰۲ رکورد تامین ۲۶ میلیون در ماه شکسته شد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
پرمصرفترین داروها در ۱۴۰۲ / ۱۱۶ قلم دارو در فهرست گرانترین تجویزهابه اذعان مسوولان سازمان بیمه سلامت ایران، در سال ۱۴۰۲ نیز مانند سال ۱۴۰۱، داروهای بیماران دیابتی و قلبی و عروقی پرمصرفترین داروها در کشور بودند.
Baca lebih lajut »
به کدامین گناه زاده شدی؟!علی حیدری (کارشناس رفاه و تامین اجتماعی) در یادداشتی به نظام درمانی کشور انتقاد کرد.
Baca lebih lajut »
حزب راست افراطی اتریش به ارتباط با شبکه جاسوسی روسیه متهم شدحزب سبزها در اتریش که دولت را در اختیار دارد، حزب راست افراطی «آزادی» را به تسهیل جاسوسی برای روسیه در کشور متهم کرد.
Baca lebih lajut »
بیماران مبتلا به بیماری نادر امپیاس به دنبال عدم توزیع دارو: « زنده بودن حق ماست.»در حالی که نگرانی از عدم توزیع دارو برای بیماران مبتلا به بیماری نادر ژنتیکی «ام پیاس» در ایران بالا گرفته است، مسئولان میگویند بودجه کافی برای تامین این دارو ندارند.
Baca lebih lajut »
پرمصرفترین داروها گرانترین داروهاستشرق: مقوله گرانی و کمبود دارو شرایط را هر روز برای بیماران سختتر میکند. این در حالی است که به اذعان مسئولان سازمان بیمه سلامت ایران، در سال ۱۴۰۲ نیز مانند سال ۱۴۰۱، داروهای بیماران دیابتی و قلبی و عروقی پرمصرفترین داروها در کشور بودند. داروهای که در بسیاری موارد بیماران در تهیه داروی آن دچار مشکل میشوند.
Baca lebih lajut »
سرمایهگذاری برای تولید داروهای درمان ناباروری در کشوررئیس سازمان غذا و دارو از سرمایهگذاری برای تولید داروهای ناباروری در کشور و ایجاد و تقویت زیرساختهای ملزومات پزشکی در سال جدید خبر داد.
Baca lebih lajut »