دهمین گردهمایی موسسههای فعال در آموزش زبان فارسی در جهان برگزار شد؛ در این گردهمایی از اهمیت زبان فارسی و گسترش آن گفته شد.
به گزارش ایسنا، دهمین گردهمایی موسسههای فعال در آموزش زبان فارسی در جهان امروز در سالن غدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
معاون بینالملل بنیاد سعدی در ادامه از برنامههای دهمین گرهمایی موسسات و نهادهای فعال در آموزش زبان فارسی گفت. علامتی با بیان اینکه ما باید از گروههای مردمی و حلقههای میانی استفاده کنیم تصریح کرد: برای آینده مراکز ویژه توسعه و ترویج زبان و ادبیات فارسی را در سطح کشور راهاندازی میکنیم. ما بر روی المپیادهای زبان فارسی نیز برنامهریزی داریم. ضمن آنکه حتماً باید بر روی آموزش زبان فارسی برای کودکان و ایرانیان خارج از کشور نیز تمرکز کنیم.
در بخش دیگری از مراسم غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی با بیان اینکه به وجود آمدن موسساتی مانند بنیاد سعدی از برکات انقلاب اسلامی است و با اشاره به اینکه از زمانی که علامتی مسئولیت کانون را برعهده گرفته است، رابطه بنیاد سعدی با کانون پرورش فکری تقویت شده است، گفت: اقتدار هر کشوری متناسب با میزان نفوذ آن کشور در خارج از مرزهای آن است. در دنیای امروز یکی از قدرتهای کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس، رواج زبان انگلیسی است.
رئیس بنیاد سعدی با بیان اینکه زبان فارسی امتحان بسیار موفقی را در طول تاریخ پشت سر گذاشته است، گفت: این زبان به جاهای بسیار دوردستی رفته است. بنده در سفر اخیر به هند از دهلی به بنارس رفتم و قبر شاعر بزرگ ایرانی حزین لاهیجانی را در آنجا دیدم که این شاعر بزرگ ایرانی در اواخر دوره صفویه و بعد از شکست دولت صفویه از ایران به هند مهاجرت میکند.
حداد عادل با بیان راهکارها و راهحلهایی در این باره اشاره کرد: کانون بایستی یکسری کتابها برای کودکان و نوجوانان و انواع سرگرمیها را طراحی کند تا در آینده نویسندگان بسیار خوبی از آنها تربیت شوند.
او در ادامه گفت: امروز ۱۰۰ هزار دانشجو از کشورهای خارجی در ایران درس میخوانند. ما با وزارت علوم همکاری داریم و اخیراً نیز از شورای انقلاب فرهنگی مصوب شد که نظارت بر آموزش دانشجویان خارجی با بنیاد سعدی باشد. ما دوست داریم نسل چهارم ایرانیان خارج از کشور را به ایران بیاوریم چرا که بنیاد سعدی در شورای عالی ایرانیان خارج از کشور نیز عضو است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
بررسی مواضع گروههای مختلف افغانستانی پیرامون طوفانالاقصی/ نقش طالبان در جنگ غزه چه بود؟افغانستان هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناخته است، چه در دوران پادشاهی، په در دوران جمهوریت داودخانی و چه دوران کمونیستی و چه پس ازآن.
Baca lebih lajut »
در داووس سوئیس چه گذشت و دنیا به کدام سمت می رود؟دکتر محمود سریع القلم، تنها متفکر ایرانی است که بدون داشتن سمت دولتی و صرفا به خاطر جایگاه علمی اش هر ساله به مجمع جهانی اقتصاد (World Economic Forum) معروف به داووس / داوُس دعوت می شود.
Baca lebih lajut »
در جلسهی کمیته مزد چه گذشت؟ / اینبار سراغِ منطقهای کردنِ حق مسکن رفتهاندبه گزارش خبرنگار ایلنا، روز گذشته، دوشنبه ۲ بهمن ماه، جلسهی کمیته مزد با محوریتِ موضوع دستمزدِ منطقهای برگزار شد.
Baca lebih lajut »
در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟مراسم افتتاحیه چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر با تقدیر از ابوالفضل پورعرب،فریبا کوثری،پرویز شیخ طادی و محمدرضا علیقلی همراه شد و سیمرغهای بخش فیلم کوتاه، مستند، عکس، پوستر و آنونس به پرواز درآمد.
Baca lebih lajut »
در «روز صفر» نمایشگاه CES ۲۰۲۴ چه گذشت؟اخبار رونمایی از محصولات جدید در حالی رسانهها را فرا گرفته که هنوز نمایشگاه CES امسال به شکل رسمی افتتاح نشده و فعلا دربهای آن فقط به روی خبرنگاران باز است. اما در این روز به اصطلاح صفر نمایشگاه، شاهد رونماییهای متعددی از جانب شرکتهای مختلف حوزه فناوری بودیم.
Baca lebih lajut »
در «روز صفر» نمایشگاه CES 2024 چه گذشت؟اخبار رونمایی از محصولات جدید در حالی رسانهها را فرا گرفته که هنوز نمایشگاه CES امسال به شکل رسمی افتتاح نشده و فعلا دربهای آن فقط به روی خبرنگاران باز است. اما در این روز به اصطلاح صفر نمایشگاه، شاهد رونماییهای متعددی از جانب شرکتهای مختلف حوزه فناوری بودیم.
Baca lebih lajut »