در داووس سوئیس چه گذشت و دنیا به کدام سمت می رود؟

Indonesia Berita Berita

در داووس سوئیس چه گذشت و دنیا به کدام سمت می رود؟
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 105 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 45%
  • Publisher: 53%

دکتر محمود سریع القلم، تنها متفکر ایرانی است که بدون داشتن سمت دولتی و صرفا به خاطر جایگاه علمی اش هر ساله به مجمع جهانی اقتصاد (World Economic Forum) معروف به داووس / داوُس دعوت می شود.

دکتر محمود سریع القلم، تنها متفکر ایرانی است که بدون داشتن سمت دولتی و صرفا به خاطر جایگاه علمی اش هر ساله به

هوش مصنوعی به بهره‌وری، نوآوری، افزایش تولید، کسب سهم بازار بالاتر و رشد اقتصادی می‌انجامد. به عنوان مثال شرکت Qualcomm با BMW قرارداد بسته تا تمام امور یک خودرو از مسائل/هشدارهای فنی، ایمنی، دسترسی به تعمیرگاه و حتی گرفتن وقت از تعمیرگاه را داخل خودِ خودرو تعبیه کند. ۱۰ سال پیش از هر ۲۵ خودرو یک خودرو الکتریکی بود که هم اکنون به یک خودرو از هر ۵ خودرو رسیده است. چینی‌ها ۸۰ درصد باتری‌های خودروهای الکتریکی در جهان را می‌سازند که از حدود ۲۰ سال پیش سرمایه‌گذاری بر روی آن را آغاز کرده‌اند.

دبیر سازمان انرژی تاکید کرد دولت‌ها مسئولیت سنگین تنظیم استاندارد برای مدیریت رفتار بنگاه‌ها و خانوارها در استفادۀ بهینه از انرژی را بر عهده دارند. دبیر این سازمان خاطر نشان ساخت که این استانداردها در جوامعی قابلیت اجرای دقیق و قانونمند را دارند که در آنها ثبات اجتماعی-سیاسی از یک طرف و نرخ فزایندۀ رشد اقتصادی وجود داشته باشد.

به عنوان مثال هند با ۱۰۰ کشور جهان مشارکت تولیدی و فناوری دارد. در هیچ مقطعی جوامع و کشورها تا این حد به این درجه ازدست نیافته بودند. وابستگی متقابل شرق آسیا و آمریکا باعث سخت‌ تر شدن رقابت شده است. روسای بنگاه‌های بزرگ آمریکایی مانند مایکروسافت، فیسبوک، شرکت‌های بزرگ نفتی و بانک‌ها اظهار می‌داشتند که بعضی وقت‌ها بخش فناوری آنها به هیئت مدیره اطلاع می‌دهد که سه ماه در تراشۀ خاصی از بنگاه‌های مشابه چینی یا غیر چینی جلوتر هستند.

یکی از کتاب‌هایی که در رابطه با توانمندی‌های آمریکا در انتقال دیتا از طریق فیبر نوری، که عمدتاً از این کشور عبور می‌کند مورد توجه قرار گرفت ، این عنوان بود:از این منظر، روسیه حدود نیم قرن از فهم جدید قدرت عقب است. تمام کشورهایی که به آمریکا، «نه» و «شاید» می گویند آن‌هایی هستند که توان فناوری و اقتصادی پیدا کرده‌اند. در سال ۲۰۲۳، آمریکا ۲۶ میلیارد دلار سرمایه خارجی برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی جذب کرد که این رقم شش برابر تامین مالی چین در همین عرصه است.

مقامات و دانشگاهی‌های هند، چینی ها و اروپایی‌ها بر چندجانبه‌ گرایی با رهیافتی مساوات جویانه در مدیریت اقتصاد جهانی اصرار می‌ورزیدند . آمریکا به واسطۀ قدرت منحصر به فردی که در میان کشورهای بزرگ و میانی جهان دارد، نوعی از چندجانبه‌گرایی را ترویج می‌دهد که به طور طبیعی منافع بخش خصوصی و افزایش ثروت و برتری فناوری خود را حفظ کند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

ilnanews /  🏆 10. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

صلح اوکراین روی میز داووسصلح اوکراین روی میز داووسنمایندگان عالی‌رتبه ده‌ها کشور دنیا به میزبانی سوئیس در داووس گرد آمده‌اند تا طرح ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین را برای پایان‌دادن به دو سال جنگ با روسیه بررسی کنند.
Baca lebih lajut »

آیا سناریوی ۱۹۵۶ در دریای سرخ تکرار می شود؟آیا سناریوی ۱۹۵۶ در دریای سرخ تکرار می شود؟حمله به یمن توسط آمریکا و انگلیس هرچند بیشتر حمله ای هشداری به شمار می رود اما نباید فراموش کرد که منطقه خاورمیانه آبستن یک ناآرامی و جنگ بزرگ است.
Baca lebih lajut »

مردم در شناخت دشمنی‌ها طلایه‌دار هستند/همه امور بر پایه رای مردم پیش می‌رودمردم در شناخت دشمنی‌ها طلایه‌دار هستند/همه امور بر پایه رای مردم پیش می‌رودمعاون پارلمانی رییس جمهور گفت: همه امور در کشور بر پایه رای مردم پیش می رود.
Baca lebih lajut »

مصرف الکل در کدام کشورهای اروپایی افزایش و در چه کشورهایی کاهش یافته است؟مصرف الکل در کدام کشورهای اروپایی افزایش و در چه کشورهایی کاهش یافته است؟اگرچه مصرف الکل در سطح اتحادیه اروپا بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ میلادی در مجموع حدود ۰.۵ لیتر کاهش یافته، با این حال در چند کشور میزان مصرف این نوشیدنی‌ها همچنان رو به افزایش است.
Baca lebih lajut »

۵ بار محکوم به اعدام شدم / گریه حاج قاسم سلیمانی بر مزاری که نام من را داشت! / ماجرای جوانی که زنده بود اما به خاک سپرده شد۵ بار محکوم به اعدام شدم / گریه حاج قاسم سلیمانی بر مزاری که نام من را داشت! / ماجرای جوانی که زنده بود اما به خاک سپرده شد«چه کسی لباس من را پوشید» روایت رزمنده‌ای است که در فروردین سال ۱۳۶۱ در جریان عملیات فتح المبین به اسارت نیروهای بعثی درمی‌آید و لباس‌هایش در محل اسارت جا می‌ماند.
Baca lebih lajut »

امیرعبداللهیان: هیچ تعارفی با طرف‌های تروریستی در پاکستان و عراق نداریمامیرعبداللهیان: هیچ تعارفی با طرف‌های تروریستی در پاکستان و عراق نداریموزیر خارجه ایران طی حضور در اجلاس داووس، به سوالی درباره حمله روز گذشته ایران به مقر موساد در اربیل پاسخ داد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 21:13:50