استاندار خوزستان گفت: باید سرانه استفاده از محصولات کشاورزی در استان تهیه شود چون برطرف کردن فقر غذایی بحث جدی است و از سویی ایمنی غذایی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
سید محمد رضا موالی زاده امروز ۲۲ آبان ماه در پایان نشست شورای کشاورزی استان اظهار کرد: شورای کشاورزی استان را باید به جلسه و نهادی مدنی حکومتی تبدیل کردچراکه بخشی از ذینفعان کشاورزان و بخشی دیگر دستگاههای اجرایی است. در کنار قرار گرفتن این دو میتواند منجر به تصمیمات خوبی در جهت رشد بخش کشاورزی، دامپروری و شیلات شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: پیشنهاد شد که کمیسیونهای ذیل شورای کشاورزی تشکیل شود. از نیروهای دانشگاهی و متخصص بهره گرفته شود و در شورا به جمعبندی کاربردی برسیم. از جمله بحثهای مطرح شده، تامین آب برای کشت پاییزه بود. در این زمینه مشکلی نخواهیم داشت.استاندار خوزستان گفت: تشکیل قرارگاهها در برخی حوضههای آبی از جمله مارون و کرخه مطرح شد برای اینکه به حکمرانی آب به خوبی پرداخته شود. بهرهوری آب از ۳۲ درصد به ۴۲ درصد افزایش یافته و طبیعتا در این زمینه نیاز به تلاش بیشتری است.
موالی زاده بیان کرد: استان خوزستان ظرفیتهای بسیاری در صنایع تبدیلی و فرآوری دارد که باید برنامهریزی لازم انجام شود. در سفر اخیر وزیر کشاورزی به استان موضوع طرح ۵۵۰ هزار هکتاری را مطرح کردم. تاکنون ۲۴۸ هزار هکتار اجرا شده و ۲۵۲ هزار هکتار باقی مانده است. ۵۰ هزار هکتار طرح در استان ایلام و ۵۰۰ هزار هکتار در استان خوزستان واقع است. تامین کود موردنیاز نیز طرح شد که ۱۵۰ هزار تن کمبود در این بخش وجود دارد.
وی تاکید کرد: باید آمار در زمینه سوخت موردنیاز کشاورزان، بذر و کود به روزرسانی شود تا بر پایه آمار به روز، پیگیریهای لازم انجام شود.استاندار خوزستان گفت: صادرات صیفیجات و سبزی میتواند انجام شود. در دزفول تولیداتی وجود دارد که به روسیه صادر میشود. به دنبال ایجاد خط هوایی اهواز و سلیمانیه در راستای صادرات هستیم. البته کیفیت و استاندارد بودن محصولات کشاورزی نیز مطرح است.
وی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی عنوان کرد: باید سرانه استفاده از محصولات کشاورزی در استان تهیه شود چون برطرف کردن فقر غذایی بحث جدی است و از سویی ایمنی غذایی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
کشت گندم و جو در خوزستان از اواسط آبان آغاز میشود/ انجام ۸۰ درصد کشت چغندرقندمدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به آغاز کشت گندم و جو از اواسط آبان، از تامین سوخت و آب مورد نیاز کشت پاییزه خبر داد.
Baca lebih lajut »
آغاز کشت گندم پاییزه در دهلرانمدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهلران از شروع کشت گندم پاییزه در شهرستان خبر داد.
Baca lebih lajut »
تأمین ۲۵ هزار تن کود برای کشت پاییزه در فارسمدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس با اشاره به فرا رسیدن فصل پاییز اعلام کرد: در حال حاضر بالغ بر ٢۵ هزار تن از انواع کودهای ازت، فسفات و پتاس جهت مصرف در کشت پائیزه در اختیار استان است و به فراخور نیاز و مصرف، تا سقف سهمیه مصوب استان تدارک و تأمین میشود.
Baca lebih lajut »
خطر جیرهبندی آب در کمین استان مرکزی/کشاورزی حداقل 10 درصد صرفهجویی کندمدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای استان مرکزی، گفت: اگر تنها ۱۰ درصد از منابع آبی در اختیار کشاورزی صرفه جویی شود مشکلی در تامین مصرف شرب و صنعت بوجود نخواهد آمد.
Baca lebih lajut »
تامین کود دی آمونیوم فسفات در سبد کودهای یارانهای قممدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از آغاز توزیع کود دیآمونیومفسفات برای کشت پاییزه در استان قم خبرداد.
Baca lebih lajut »
نوریقزلجه: نه در تامین گوشت قرمز و نه در تامین ارز گوشت قرمز، مشکلی نداریموزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه برای تامین گوشت قرمز مشکلی نداریم، ادامه داد: نه در تامین گوشت قرمز و نه در تامین ارز گوشت قرمز، هیچ مشکلی نداریم. اتفاقا دام مازاد و آماده پروار برای کشتار در کشور داریم.
Baca lebih lajut »