مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای استان مرکزی، گفت: اگر تنها ۱۰ درصد از منابع آبی در اختیار کشاورزی صرفه جویی شود مشکلی در تامین مصرف شرب و صنعت بوجود نخواهد آمد.
حسین اسدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از مجموع منابع آبی در اختیار استان مرکزی ۹۱ درصد برای مصارف کشاورزی، ۵.۵ درصد برای مصارف شرب و ۳.۵ درصد برای مصرف صنعت صرف می شود. اگر تنها ۱۰ درصد از منابع آبی در اختیار کشاورزی صرفه جویی شود مشکلی در تامین مصرف شرب و صنعت بوجود نخواهد آمد.
وی همچنین حفر چاه های آب جدید در اراک، طراحی سکوهای شناور برای استفاده از حجم مرده آب، وارد مدار بهره برداری کردن چاههای آبی که در مدار بهره برداری نیستند را از جمله اقدامات کوتاه مدت برای برون رفت از بحران تامین آب شرب دانست و گفت: از تمام ظرفیت ها برای جلوگیری از جیره بندی آب استفاده خواهیم کرد اما قطعا اگر شرایط تنش آبی به همین شکل ادامه پیدا کند قطعا با جیره بندی مواجه خواهیم شد.
او با بیان اینکه از ۱۵ دشت موجود در استان مرکزی پنج دشت ممنوعه بحرانی و مابقی نیز ممنوعه است، گفت: در استان مرکزی هیچ دشت آزادی وجود ندارد و تمامی دشت ها ممنوعه است که شهرستانهای ساوه و زرندیه سهم بیشتری از دشتهای ممنوعه بحرانی در میان سایر نقاط استان دارند.اسدی در خصوص طرح انتقال سهم آب ساوه از سدکوچری گفت: احداث سدکمال صالح برای مدیریت و کنترل منابع آبی استان و نیز انتقال آب از سرشاخههای دز و سدکوچری دو اقدام ارزشمندی است که برای تامین منابع آبی استان مرکزی انجام شده است.
اسدی با اشاره به اینکه پروژههای آبرسانی، اعتبارمحور هستند، گفت: از ۱۳۱ کیلومتر مسیر انتقال آب سهم ساوه، به دلیل محدودیت اعتبارات و ناکافی بودن تخصیص منابع مالی تنها ۳۵ کیلومتر انجام شده و ۹۶ کیلومتر آن باقی مانده است و تنها راه نجات ساوه از تنش آبی بهرهبرداری از این پروژه بزرگ آبرسانی ملی است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
صرفهجویی سالانه ۱۳۸ هزار متر مکعب آب در خراسان رضویمدیر آب و خاک و امور فنیمهندسی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از صرفهجویی سالانه ۱۳۸ میلیون مترمکعب آب در این استان با استفاده از روشهای نوین آبیاری خبر داد.
Baca lebih lajut »
سنددار کردن اراضی، روند اعطای تسهیلات به کشاورزان را آسان میکندبخشدار مرکزی خاش سیستان و بلوچستان گفت: در مقوله سنددار کردن اراضی کشاورزی، علاوه بر کمک به هوشمند سازی و مدیریت منابع آب، روند اعطای تسهیلات به کشاورزان را آسان می کند.
Baca lebih lajut »
کاهش ۳۴ درصدی کانون بیماری های دامی در استان مرکزیمدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در ۶ ماهه اول امسال با افزایش بازدید و مراقبت از دامداری ها حدود ۳۴ درصد کاهش کانون بیماری های دامی در استان اتفاق افتاده است.
Baca lebih lajut »
عمده برنج مورد نیاز خراسان رضوی از سایر استانها تأمین شودمعاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: فقط در حد ۲ تا ۳ درصد برنج مورد نیاز خراسان رضوی را میتوانیم در استان (شهرستانهای کلات و درگز) تأمین کنیم.
Baca lebih lajut »
جهاددانشگاهی ظرفیت بالایی برای اجرای طرح های تحقیقاتی حوزه آب داردمدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای استان مرکزی، گفت: جهاد دانشگاهی ظرفیت بالایی در اجرای طرح های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه آب و منابع آبی دارد.
Baca lebih lajut »
۵۸۲۴ حلقه چاه آب در لرستان نیازمند نصب کنتور هوشمندمدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان گفت: ۵۸۲۴ حلقه چاه آب در بخشهای شرب، کشاورزی و صنعت استان نیازمند نصب کنتور هوشمند هستند.
Baca lebih lajut »