گروهی از محققان دانشگاه صنعتی امیر کبیر به تازگی روش نوری نوینی را برای تشخیص سرطان مغز ارائه دادند که از قابلیت هایی چون سرعت بالا در جراحی و تشخیص به موقع این بیماری برخوردار است.
به گزارش ایسنا، پریسا محمدی میتن مجری طرح ، گفت: سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیونها مورد در جهان رخ میدهد که در صورت تشخیص به موقع و زودهنگام، درمان آن آسانتر و امکان کنترل و بهبود کامل آن افزایش می یابد و این رویکرد موجب شده که در حال حاضر، تعداد افرادی که از سرطان فوت میکنند نسبت به سه دهه پیش کاهش یابد و مهمترین دلیل بهبود در بقای بیماران، علاوه بر درمانهای موثر کشف شده، افزایش آگاهی مردم و همچنین بهبود روشهای تشخیص زودهنگام است.
محمدی متین، روش بیوبسی را روشی مخرب دانست و ادامه داد: علاوه بر آن خطاهای نمونه و ناهمگونی بافت سرطانی باعث ایجاد نمونه گیری نادرست میشود از این رو نیاز به بیوپسی مکرر است و برای هر بیوپسی خطر خونریزی و عفونت وجود دارد و میتواند سلامت فرد را تحت تاثیر قرار دهد. این دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: اخیرا، تشخیص با استفاده از انواع طیف سنجیها و تصویربرداریهای لیزری به دلیل تشخیص بیماری در کوتاه ترین زمان بسیار مورد توجه قرار گرفته است، سرعت بالا، غیرتماسی بودن با بافت، دارا بودن کمترین اثرات تخریبی، تکرارپذیری و عدم نیاز به آماده سازی پیچیده نمونه ها از مزایای این تکنیک ها به شمار می رود.
این دانش آموخته دانشگاه امیرکبیر با اشاره به دیگر نتایج به دست آمده از این مطالعات گفت: ما در این تحقیق مشاهده کردیم که تفاوت های قابل توجهی بین انتشار پلاسمایی بافت سالم و گلیوم های مغزی است به گونه ای بررسی های ما نشان داد تفاوت بافت سالم و ناسالم مغز در شدت عناصر است و اختلافات واضحی بین شدت نسبی عناصری چون"باریم"،"کلسیم"،"منیزیم"،"فسفر"،"منگنز" و"آهن" در بافت سالم و سرطانی وجود دارد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
همکاری محققان دانشگاه امیرکبیر و روسیه در زمینه اکتشاف معادن آهنتهران- ایرنا- اکتشاف معادن آهن با بهره گیری از رفتار مغناطیسی و تخمینگر شبکه عصبی مصنوعی حاصل همکاری مشترک محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه تومسک روسیه است.
Baca lebih lajut »
«هوشمندسازی صنعت نفت» توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیررییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تاسیس پژوهشکده هوش مصنوعی در این دانشگاه گفت: امروز بسیاری از ارگان ها دانشگاه را به عنوان قطب هوش مصنوعی می شناسند.
Baca lebih lajut »
همکاری محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و روسیه در زمینه اکتشاف معادن آهناکتشاف معادن آهن با بهره گیری از رفتار مغناطیسی و تخمینگر شبکه عصبی مصنوعی حاصل همکاری مشترک محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و روسیه است.
Baca lebih lajut »
انتشار بینالمللی اولین مقاله مروری مدل حفره اتفاقی واکنشهای گاز-جامد از سوی محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیراولین مقاله مروری بر مدل حفره اتفاقی در واکنشهای گاز-جامد غیرکاتالیستی جهان از سوی محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر انتشار بینالمللی یافت.
Baca lebih lajut »
اجرای طرحهای تحقیقاتی مبتنی بر مزیت مشترک کشورها در دستور کار دانشگاه صنعتی امیرکبیردانشگاه صنعتی امیرکبیر برای تقویت و اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک بینالمللی، کارگروههای منطقهای تاسیس میکند.
Baca lebih lajut »
اشتها از طریق مغناطیس مغز کنترل می شودمحققان یک روش غیر تهاجمی و از راه دور برای کنترل گزینش اعصاب مغز با استفاده از یک میدان مغناطیسی ابداع کرده اند.
Baca lebih lajut »