تشخیص سریع سرطان مغز با یک تراشه زیستی

Indonesia Berita Berita

تشخیص سریع سرطان مغز با یک تراشه زیستی
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 39 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 19%
  • Publisher: 63%

یک تراشه زیستی جدید قادر است سرطان مغز را با دقت و حساسیت بالا تشخیص دهد.

به گزارش ایسنا، بیماران گلیوبلاستوما به طور میانگین ۱۲ تا ۱۸ ماه پس از تشخیص زنده می‌مانند. پژوهشگران «دانشگاه نوتردام» یک دستگاه جدید و خودکار ساخته‌اند که قادر به تشخیص سرطان مغز سریع و غیرقابل درمان گلیوبلاستوما در کمتر از یک ساعت است.

«هسوئه چیا چانگ» استاد مهندسی شیمی و بیومولکولی دانشگاه نوتردام و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: وزیکول‌های خارج سلولی یا اگزوزوم‌ها نانوذرات منحصربه‌فردی هستند که توسط سلول‌ها ترشح می‌شوند. آنها ۱۰ تا ۵۰ برابر بزرگ‌تر از یک مولکول هستند و بار ضعیفی دارند. فناوری ما به طور ویژه برای این نانوذرات طراحی شده است و از ویژگی‌های آنها به نفع ما استفاده می‌کند.۱. ایجاد فرآیندی که بتواند بین گیرنده‌های فاکتور رشد اپیدرمی فعال و غیر فعال تمایز قائل شود.

پژوهشگران در این پروژه، یک تراشه زیستی ابداع کردند که از یک حسگر ارزان‌قیمت الکتروکینتیک استفاده می‌کند. با توجه به اندازه وزیکول‌های خارج سلولی، آنتی‌بادی‌های روی حسگر می‌توانند پیوندهای متعددی را با یک وزیکول خارج سلولی برقرار کنند. این روش به طور قابل توجهی حساسیت و تشخیص را افزایش می‌دهد.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

کاشت تراشه در مغز دومین بیمار توسط ایلان ماسک تایید شدکاشت تراشه در مغز دومین بیمار توسط ایلان ماسک تایید شداستارت‌آپ «نورالینک» دومین تراشه خود را در مغز یک بیمار کاشته است تا هدف کمک کردن به افراد فلج را در استفاده از دستگاه‌های دیجیتال با قدرت فکر کردن محقق کند.
Baca lebih lajut »

تشخیص به موقع سرطان مغز با روش نوری نوین محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیرتشخیص به موقع سرطان مغز با روش نوری نوین محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیرگروهی از محققان دانشگاه صنعتی امیر کبیر به تازگی روش نوری نوینی را برای تشخیص سرطان مغز ارائه دادند که از قابلیت هایی چون سرعت بالا در جراحی و تشخیص به موقع این بیماری برخوردار است.
Baca lebih lajut »

تشخیص سریع سرطان روده بزرگ با آزمایش خونتشخیص سریع سرطان روده بزرگ با آزمایش خونسازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) روز دوشنبه آزمایش خون جدیدی را برای غربالگری سرطان کولورکتال (CRC) برای بزرگسالان بالای ۴۵ سال تایید کرد.
Baca lebih lajut »

روشی برای تشخیص زودهنگام سرطان لوزالمعدهروشی برای تشخیص زودهنگام سرطان لوزالمعدهمحققان از یک روش پیشگام رونمایی کرده‌اند که می‌تواند در تشخیص زودهنگام سرطان لوزالمعده تحول ایجاد کند؛ بیماری شناخته شده‌ای که به دلیل تشخیص دیرهنگام میزان بقاء در آن بسیار کم است.
Baca lebih lajut »

تنبیه به خاطر سس و سیب‌زمینی سرخ کرده!/نیمکت تیم‌ملی حق دام بودتنبیه به خاطر سس و سیب‌زمینی سرخ کرده!/نیمکت تیم‌ملی حق دام بودکریستوف دام، سرمربی پیشین بایرلورکوزن پس از یک مبارزه طولانی با سرطان، صبح امروز درگذشت.
Baca lebih lajut »

تفاوت‌های اساسی مغز ورزشکاران المپیکی با افراد معمولیتفاوت‌های اساسی مغز ورزشکاران المپیکی با افراد معمولیمطالعات جدید حاکی از تفاوت‌های اساسی مغز ورزشکاران نخبه با مغز افراد معمولی است.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 19:19:15