یک شرکت نرافزاری آمریکایی میخواهد نرمافزارهای فیلمنامهنویسی را با کمک هوش مصنوعی تغییر دهد.
به گزارش ایسنا، بسیاری از فیلمنامهنویسان از فناوریهای جدید روی فایلهای PDF سنتی استفاده کردهاند تا شخصیتهای فیلم یا برنامههای تلویزیونی خود را بسازند. شرکت نرافزاری «سوکریت» که جدیدترین شرکتکننده در عرصه نرمافزارهای فیلمنامهنویسی است، با روش جدید خود در نوشتن قصد دارد نرمافزارهای مطرحی مانند «فاینال درفت» و «سلتکس» را به چالش بکشد.
به عقیده سوکریت، یکی از مهمترین نکات، فناوری آپلود تصویر برای فیلمنامهنویسان است تا مفاهیم بصری را از جمله شخصیتها، تنظیمات و لحظات اتفاق افتاده را در فیلمنامههای خود بگنجانند. کاربران میتوانند تصاویر مورد نظر خود را آپلود کنند یا آنها را از گالری تصاویر سوکریت بردارند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
تولید آب سالم با کمک هوش مصنوعیتوسعه فناوری هوش مصنوعی که غلظت یون آب را پیشبینی کند، میتواند کمک بزرگی برای سنجش کیفیت آب در مقیاس بزرگ باشد و به بهبود رفاه اجتماعی کمک کند.
Baca lebih lajut »
نقد نخبگان بر سند ملی هوش مصنوعیرئیس انجمن هوش مصنوعی ایران، به برخی از کاستی های سند ملی هوش مصنوعی اشاره کرده و خواستار بازنگری آن در کمترین زمان ممکن شده است.
Baca lebih lajut »
مجله تایم نام ایلان ماسک را از لیست ١٠٠ فرد تأثیرگذار دنیای هوش مصنوعی حذف کردمجله تایم «ایلان ماسک»، چهره سرشناس دنیای فناوری و هوش مصنوعی، را از لیست سالانه «۱۰۰ فرد تأثیرگذار در هوش مصنوعی» حذف کرد؛
Baca lebih lajut »
تهیه سند ملی هوش مصنوعی عجولانه و آرمانی بودمدیر عامل گروه توسعه فناوری با بیان اینکه ما عملا هنوز هوش مصنوعی را شروع نکردهایم، تهیه سند ملی هوش مصنوعی را عجولانه و آرمانی خواند.
Baca lebih lajut »
لحظهشماری علاقهمندان اپل برای رونمایی از آیفون ۱۶شرکت اپل قصد دارد در رویداد مهمی که روز دوشنبه ۱۹ شهریور برگزار خواهدشد، با معرفی آیفون ۱۶، گامی بزرگ در دنیای هوش مصنوعی تلفن همراه بردارد.
Baca lebih lajut »
چالشهای سند ملی هوش مصنوعی از «عدم شفافیت» تا «نگاشت نهادی»رئیس انجمن هوش مصنوعی با تاکید بر اینکه در سند ملی هوش مصنوعی موضوع تدوین برنامههای عملیاتی شفاف نیست، گفت: هر چند سازمان ملی هوش مصنوعی راهاندازی شده، ولی هنوز بودجه برای کلانپروژهها تخصیص داده نشده و اگر میخواهیم در شاخص آمادگی هوش مصنوعی به رتبه ۳۰ جهان برسیم، نیاز به زیر ساختهایی داریم؛ کشوری مانند امارات برای رسیدن به توان پردازشی ۸...
Baca lebih lajut »