برای نخستین بار، به مدد چتربات پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی به همراه آواتار تصویر چهره آیندهمان میتوانیم با نسخه مسنتر خودمان درمورد زندگی و آرزوهایمان حرف بزنیم.
به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، طرح «آینده تو» ، که به کوشش محققان آزمایشگاه رسانه امآیتی و پژوهشگران بینالمللی ساخته شده است، از هوش مصنوعی استفاده میکند تا کاربر را در سن ۶۰ تا ۷۰ سالگی شبیهسازی کند. آنها جزئیات این طرح را در مقالهای که اول اکتبر در پایگاه داده «آرکسیو» منتشر شد شرح دادهاند.
به گزارش لایوساینس، کاربران میتوانند ازطریق واسطهای نوشتاری مبتنی بر هوش مصنوعی، براساس اعتقاد و دیدگاهشان، درمورد موضوعاتی مانند دستیابی به اهدافشان صحبت کنند. دانشمندان میگویند که این طرح ابداع شده است تا مردم احساس کنند که میتوانند با نسخه آینده خودشان در ارتباط باشند. هال هرشفیلد، یکی از نویسندگان این مطالعه و استاد دانشگاه یوسیالای ، میگوید: «مشاوره گرفتن از خودی که مسنتر است، به جای مشورت با چتربات هوش مصنوعی عمومی، باعث میشود که احساس بهتری به آینده داشته باشیم.» به گفته او، مشخصههای تعاملی این برنامه، آنچه را باعث اضطراب ناشی از گفتوگوی ذهنی کاربران میشود از میان میبرد و عملکردی مطمئنتر و خلاقتر دارد.
اولین بخش «آینده تو» یک مدل تولید تصویر به نام «استایلکلیپ» است. بعد از اینکه کاربر یک عکس سلفی آپلود میکند، این سیستم از طریق الگوهای افزایش سن ۶۰سالگی فرد را پیشبینی میکند و با افزودن چین و چروک و موهای خاکستری به تصویر نسخه آینده فرد را میسازد . ربات «آینده تو» را ازطریق اطلاعاتی که کاربر در پاسخ به پرسشهایی درمورد وضعیت زندگی فعلی، جزئیات جمعیتشناختی و اهداف و نگرانی درمورد آینده داده است، تعلیم و آموزش میدهد.
در این طرح ۳۴۴ انگلیسیزبان ۱۸ تا ۳۰ ساله، بین ۱۰ تا ۳۰ دقیقه با نسخه مسنتر خودشان تعامل داشتند. اکثر کاربران اعلام کردند که میزان اضطرابشان کم و سطح انگیزهشان زیاد شده است و توانستهاند پیوند احساسی عمیقی با نسخه مسنتر خودشان برقرار کنند. به گفته محققان، این احساس قوی به نسخه آیندهتان میتواند بر نحوه تصمیمگیری شما در بلندمدت تاثیر مثبتی داشته باشد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
تحول بزرگ هوش مصنوعی برای فیلمنامهنویسییک شرکت نرافزاری آمریکایی میخواهد نرمافزارهای فیلمنامهنویسی را با کمک هوش مصنوعی تغییر دهد.
Baca lebih lajut »
زنگ خطر برای گویندگان خبر به صدا درآمددر آیندهی نزدیک میتوانید از نسخهی موبایلی دستیار هوش مصنوعی کوپایلت، بهعنوان گویندهی خبر استفاده کنید.
Baca lebih lajut »
اعلام آمادگی مجمع تشخیص مصلحت برای تدوین سیاستهای حوزه هوش مصنوعیرئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از آمادگی مجمع برای تهیه و تدوین سیاستهای کلی در حوزه هوش مصنوعی با کمک کارشناسان این بخش خبر داد.
Baca lebih lajut »
دستیاران هوش مصنوعی؛ نیروی کمکی در خانه یا جاسوسی در سایه؟با پیشرفت روزافزون فناوریهای نوظهور دیجیتال، دستیارهای هوش مصنوعی در آستانه تحولی بزرگ قرار دارند که میتواند به طرز چشمگیری نحوه تعامل ما با فناوری را در زندگی روزمره تغییر دهد.
Baca lebih lajut »
رتبه ۱۷ ایران در تولید علم هوش مصنوعی و ۷۰ در کاربردرئیس شورای تخصصی هوش مصنوعی گفت: ایران در تولید علم هوش مصنوعی رتبه هفدهم را دارد، اما در زمینه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در رتبههای ۷۰ تا ۹۰ قرار دارد.
Baca lebih lajut »
کشف ۱۶۰ هزار ویروس جدید با کمک هوش مصنوعی در دانشگاه سیدنیمحققان دانشگاه سیدنی توانستند با کمک هوش مصنوعی نزدیک به ۱۶۰ هزار گونه جدید از ویروس RNA را کشف کنند. آنها معتقدند این روش نقشهبرداری، حیات روی زمین را بسیار بهبود میبخشد و میتواند به شناسایی میلیونها ویروس دیگر که هنوز مشخص نشدهاند، کمک کند.
Baca lebih lajut »