بررسی بر روی پروتئینهای موجود در مایع مغزی نخاعی، پنج زیرگروه آلزایمر را نشان میدهند اما بیشتر تلاشهای درمانی فقط یک مورد را هدف قرار دادهاند.
مایع احاطهکننده مغز افراد مبتلا به آلزایمر حاوی پروتئینهایی متفاوت از پروتئینهایی است که در افراد بدون بیماری تخریب کننده عصبی دیده میشود و هنگامی که دانشمندان هلندی نمونههای بیش از ۴۰۰ بیمار را مورد مقایسه قرار دادند، متوجه شدند که همه آنها یکسان نیستند؛ بنابراین آنان پنج نوع بیماری آلزایمر را شناسایی کردند که هر بیمار دارای مجموعهای از پروتئینها بود و آنان را بهعنوان دارای یکی از این گونهها در گروهبندی پژوهشگران قرار میداد.
به تازگی با اولین داروی جدید آلزایمر که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا طی ۱۸ سال گذشته در سال ۲۰۲۱ تایید شد پیشرفتهایی حاصل شده است همچنین نتایج قابل توجه بهتری در سال گذشته برای داروی شگفتانگیز احتمالی دونانماب اعلام شد، اگرچه هر دو این داروها مشکلات خود را دارند. آلزایمر با ایجاد پلاکهای بتا آمیلوئید در مغز مرتبط است که میتوان از آن برای تشخیص این نوع پس از مرگ استفاده کرد؛ بنابراین جای تعجب نیست که برخی از آنهایی که مورد بررسی قرار گرفتند، با برچسب زیرگروه یک، تولید آمیلوئید را در میان سایر ویژگیهای متمایز، افزایش دادند. با این حال، زیرگروه پنج در واقع تولید آمیلوئید را کاهش داد که با اختلال در سد خونی مغزی همراه بود و رشد سلولهای عصبی آنها نیز مهار شد.
اگر آلزایمر چنین دلایل مولکولی متفاوتی داشته باشد، شکستهای گذشته در ایجاد درمانی موثر منطقی است. حیوانات آزمایشگاهی که برای شباهت و با تغییرات ژنتیکی رایج پرورش داده میشوند، احتمالا همه یک نوع را تکرار میکنند. مولکولی که بیماری را در یکی قطع میکند، احتمالا در دیگری موفق میشود، با این حال، زمانی که در انسان آزمایش شود، انتظار داریم که فقط بر روی بخشی از گروه مطالعه کار کند.
اگر مشکل همین باشد، ممکن است تیمز و همکاران وی راهحلی داشته باشند. اگر با نمونهبرداری از مایع مغزی نخاعی افرادی که در کارآزمایی های آینده ثبت نام کردهاند، بتوان نوع آلزایمر آنان را شناسایی کرد، میتوان داروهای جدید برای هر زیرگروه را مورد آزمایش قرار داد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
مرکز پژوهشهای مجلس ۲۰۲ گلوگاه فساد را شناسایی کرده استرییس مرکز پژوهشهای مجلس گفت: مرکز پژوهشها اقدام به تشکیل دبیرخانه دایمی مبارزه با فقر، فساد، تبعیض و شناسایی ۲۰۲ گلوگاه فسادخیز در دستگاههای مختلف دولتی و خصوصی کرده است.
Baca lebih lajut »
مردی در بریتانیا به اتهام «شناسایی خصمانه» ساختمان شبکه ایران اینترنشنال محکوم شدمحمد حسین دوتایف اتهام اقدام برای جمعآوری اطلاعاتی که میتواند برای حملات تروریستی مورد استفاده قرار بگیرد را رد کرد و گفت او را فریب دادهاند تا به این ساختمان برود.
Baca lebih lajut »
درگیریهای شدید در خان یونس و جبالیا/ گوترش: ۱۳۶ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شدندنبردهای زمینی بین مقاومت فلسطین و ارتش اشغالگر در مناطق مختلف نوار غزه، در سایه بمباران مستمر رژیم صهیونیستی علیه اهداف غیرنظامی وارد هفتاد و هشتمین روز خود شد.
Baca lebih lajut »
حملات موشکی به غلاف غزه/ رها شدن پیکر شهدا در خیابانهای جبالیانبردهای زمینی بین مقاومت فلسطین و ارتش اشغالگر در مناطق مختلف نوار غزه، در سایه بمباران مستمر رژیم صهیونیستی علیه اهداف غیرنظامی وارد هفتاد و هشتمین روز خود شد.
Baca lebih lajut »
جلسات رئیسجمهور با احزاب ادامه دارد/آییننامه واردات خودروهای نو ظرف روزهای آتی ابلاغ خواهد شد/۱۶سالهها هم گواهینامه موتورسیکلت میگیرند/ حادثه کرمان ابعاد پیچیده سیاسی و امنیتی داردسخنگوی دولت گفت: با همکاریهای اجزای مختلف دولت، آییننامه واردات خودروهای نو اصلاح و ظرف روزهای آتی ابلاغ خواهد شد.
Baca lebih lajut »
چگونه ذهن را جوان نگه داریم؟حفظ سلامت مغز برای به تاخیر انداختن ابتلا به بیماریهای مغز و اعصاب همچون آلزایمر امری ضروری است.
Baca lebih lajut »