آیا هوش مصنوعی می‌تواند روزی برنده جایزه نوبل شود؟

تحقیق علمی Berita

آیا هوش مصنوعی می‌تواند روزی برنده جایزه نوبل شود؟
پژوهشرباتهوش مصنوعی
  • 📰 euronews_pe
  • ⏱ Reading Time:
  • 22 sec. here
  • 7 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 29%
  • Publisher: 59%

هوش مصنوعی در حال حاضر صنایع مختلفی از بانکداری و امور مالی گرفته تا فیلم و روزنامه‌نگاری را تحت تأثیر قرار داده است و دانشمندان در حال بررسی این هستند که آیا ممکن است هوش مصنوعی حوزه علم را دگرگون کند، یا حتی برنده‌ی جایزه نوبل شود یا نه.

در سال ۲۰۲۱، دانشمند ژاپنی، هیروآکی کیتانو چیزی را که او «چالش نوبل تورینگ» نامید، پیشنهاد داد و از پژوهش گران دعوت کرد تا یک «دانشمند هوش مصنوعی » ایجاد کنند که بتواند به‌طور مستقل تحقیقات علم ی‌ای را که شایسته جایزه نوبل است، تا سال ۲۰۵۰ انجام دهد.در حالی که قرار است نام برندگان نوبل امسال بین ۷ تا ۱۴ اکتبر اعلام شود، برخی از دانشمندان در حال حاضر به‌طور جدی به دنبال ایجاد یک همکار هوش مصنوعی هستند که شایسته دریافت این جایزه باشد.

»با این حال، استرومکه اضافه کرد که این به معنای «غیرممکن بودن» نیست و افزود کاملاً مشخص است که هوش مصنوعی در حال تأثیرگذاری بر روش انجام فعالیت علمی است و این تأثیر ادامه خواهد داشت.یکی از مثال‌های کاربرد آن در حال حاضر، «آلفافولد» است، یک مدل هوش مصنوعی که توسط شرکت «دیپ‌مایند» وابسته به گوگل ساخته شده و از آن برای پیش‌بینی ساختار سه‌بعدی پروتئین‌ها بر اساس اسیدهای آمینه استفاده شده است.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

euronews_pe /  🏆 8. in İR

پژوهش ربات هوش مصنوعی علم جایزه نوبل

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

ربات که هنرمند نمی‌شودربات که هنرمند نمی‌شودمهم نیست که هوش مصنوعی مولد تا چه اندازه می‌تواند قدرتمند شود؛ بسیاری از منتقدان معتقدند که هوش مصنوعی هرگز قادر نخواهد بود تا جایگزین هنر ناب شود.
Baca lebih lajut »

۶ زن برنده جایزه صلح نوبل خواستار آزادی فوری نرگس محمدی شدند۶ زن برنده جایزه صلح نوبل خواستار آزادی فوری نرگس محمدی شدندشش زن برنده جایزه صلح نوبل خواستار آزادی فوری نرگس محمدی، فعال حقوق بشر زندانی و برنده جایزه صلح نوبل، شدند.
Baca lebih lajut »

توقیف مجدد گذرنامه سازندگان «کیک محبوب من»؛ مریم مقدم به پزشکیان: جامعه را در «مرداب دروغ» غرق می‌کنیدتوقیف مجدد گذرنامه سازندگان «کیک محبوب من»؛ مریم مقدم به پزشکیان: جامعه را در «مرداب دروغ» غرق می‌کنیدنفوذ هوش مصنوعی به سینما و اعطای جایزه برای برترین‌های این حوزه در یکی از بخش‌های جانبی جشنواره فیلم ونیز
Baca lebih lajut »

مجله تایم نام ایلان ماسک را از لیست ١٠٠ فرد تأثیرگذار دنیای هوش مصنوعی حذف کردمجله تایم نام ایلان ماسک را از لیست ١٠٠ فرد تأثیرگذار دنیای هوش مصنوعی حذف کردمجله تایم «ایلان ماسک»، چهره سرشناس دنیای فناوری و هوش مصنوعی، را از لیست سالانه «۱۰۰ فرد تأثیرگذار در هوش مصنوعی» حذف کرد؛
Baca lebih lajut »

تهیه سند ملی هوش مصنوعی عجولانه و آرمانی بودتهیه سند ملی هوش مصنوعی عجولانه و آرمانی بودمدیر عامل گروه توسعه فناوری با بیان اینکه ما عملا هنوز هوش مصنوعی را شروع نکرده‌ایم، تهیه سند ملی هوش مصنوعی را عجولانه و آرمانی خواند.
Baca lebih lajut »

نقد نخبگان بر سند ملی هوش مصنوعینقد نخبگان بر سند ملی هوش مصنوعیرئیس انجمن هوش مصنوعی ایران، به برخی از کاستی های سند ملی هوش مصنوعی اشاره کرده و خواستار بازنگری آن در کمترین زمان ممکن شده است.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 02:22:56