Som en del af et nyt initiativ fra Videnskabernes Selskab undersøger Videnskab.dk, hvordan kunstig intelligens griber ind i vores hverdag.
Som en del af et nyt initiativ fra Videnskabernes Selskab undersøger Videnskab.dk, hvordan kunstig intelligens griber ind i vores hverdag.Uanset om kunstig intelligens er et udtryk for tom rabalder eller en vaskeægte samfundsrevolution, er én ting sikkert: Vi er nok nødt til at forholde os til den.her på Videnskab.dk.
Vi ser nærmere på forskellen mellem kunstig- og menneskelig intelligens. Vi undersøger, hvordan maskinehjernerne vil påvirke vores børn i fremtiden, gør indtog i ‘det offentlige’, hvorfor nogle forskere ligefrem frygter, at AI truer vores intimitet – og meget mere.Gennem workshops og debatter i hele landet, videoer og podcasts – og altså artikler her på Videnskab.
Målet er, at flere får indsigt i, hvordan videnskaben arbejder, og hvordan den kan bidrage, når vi skal finde løsninger på samfundets store udfordringer.Der vil gennem efteråret være events i hele landet – fra Aabenraa, Randers og Hjallese til Herning, Aarhus, Odense og København. Du kan få det fulde
‘VidenSkaber’ er støttet af Carlsbergfondet, Novo Nordisk Fonden og Lundbeckfonden. Videnskab.dk har redaktionel frihed i forhold til indholdet i vores artikelserie.AI sniger sig ind i vores hverdag – hvad gør det ved os som mennesker? Året, der gik, med kunstig intelligensKommentarProfessor kalder debat om OL-bokseres køn »forsimplet«Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
Kendis mødte kronprins Christian på festival: Nu deler han ærlige ordEfter mødet var kendissen ikke i tvivl om, hvordan kronprinsen var som person.
Baca lebih lajut »
OL som politisk kampplads: Nægter håndtryk til israelere, der ikke anerkender Palæstina som landSportsarenaer bliver ofte til politiske kamppladser. Det gælder også ved dette OL.
Baca lebih lajut »
Podcasts om videnskab: Den ultimative listeEr du faret vild i podcast-junglen? På Videnskab.dk opdaterer vi løbende listen med de bedste podcasts om videnskab.
Baca lebih lajut »
Spørg Fagfolket: Hvordan påvirker rotationen Jordens form?En læser har læst, at Jorden ikke er helt rund. Passer det? Ja, det er rigtigt nok, forsikrer lektor fra Aarhus Universitet.
Baca lebih lajut »
Spørg Scientariet: Hvordan genereres der ilt i fly?En læser vil gerne vide, hvor passagerfly og kampfly får deres ilt fra i kabinen. Det svarer testpilot fra Flyvevåbnet på.
Baca lebih lajut »
Spørg Fagfolket: Hvordan påvirker polernes afsmeltning risikoen for jordskælv?En læser vil gerne vide, hvordan hævede landmasser kan ændre de geologiske forhold. Hele tre forskere byder ind med svar.
Baca lebih lajut »