بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، میداند راههای زیادی برای نجات زندگی سیاسیاش ندارد؛ اما یکی از این راهها کشیدن پای ایران و آمریکا به جنگ کنونی در غزه است؛ آرزویی که هنوز به آن نرسیده.
سرویس جهان مشرق – رژیم صهیونیستی در جنگ کنونی در غزه از تمام خطوط قرمز قانونی و اخلاقی عبور کرده و ماهیت واقعی خود را در معرض دید افکار عمومی جهان قرار داده است. با این وجود، برخی خطوط قرمز راهبردی وجود دارند که این رژیم همچنان پشت آنها متوقف است. یکی از این خطوط قرمز، ورود به جنگ رسمی با حزبالله لبنان است که میتواند شکست سنگینی را برای ارتش و کابینهی رژیم صهیونیستی رقم بزند و چهبسا عمر سیاسی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، را به یکباره به آخر برساند.
واکنش اسرائیل به اقدامات نظامی حزبالله در راستای همبستگی با مقاومت فلسطین در غزه، در مقایسه با رفتار اسرائیلیها در جنگ سال ۲۰۰۶، بهشدت ملایم بوده است. به عنوان مثال، ادعا میشود جرقهی جنگ ۲۰۰۶، حملهی حزبالله به سربازان اسرائیلی بود که سه نفر را کشت. همین یک اتفاق کافی بود تا جنگی بزرگ رخ دهد که تخریب گستردهای را در لبنان به بار آورد، اما در عین حال، به عقبنشینی و شکست ارتش اسرائیل منتهی شد.
دوماً، ظرفیتهای موشکی حزبالله از سال ۲۰۰۶ تا الآن رشد تصاعدی داشتهاند؛ نهتنها از نظر تعداد ، بلکه همچنین از نظر دقت، قابلیتهای انفجاری، و برد. علاوه بر این، حزبالله در ساخت مستقل راکت و موشک، از جمله راکت کوتاهبرد قدرتمند «برکان» به تبحر دست پیدا کرده است. این مسئله یعنی حزبالله به نوعی از نظر تسلیحات، اگر نگوییم مهمات، به خودکفایی رسیده است.
بخشی از زرادخانهی راکتی و موشکی حزبالله لبنان و برد آنها تا منتهیالیه جنوب فلسطین اشغالی. حزبالله در عمق خاک لبنان و دور از دسترس زمینی ارتش رژیم صهیونیستی، موشکهای دوربردی مستقر کرده که میتوانند اهداف مختلفی را در فلسطین اشغالی هدف قرار دهند. تلآویو برای انحراف اذهان از تلفاتش در غزه و ناتوانیاش در راهاندازی یک جنگ بزرگ علیه لبنان، میخواهد پای تهران را به جنگ بکشاند. اما اگر اسرائیل قادر به شکست دشمنان کوچکترش نیست، چرا باید تنشها را با قویترین دشمنش در منطقه تشدید کند؟ پاسخ کوتاه این است که اسرائیل با درگیری مستقیم با ایران، آمریکا را مجبور به ورود به یک جنگ بزرگ منطقهای خواهد کرد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
کاخ سفید: دنبال جنگ با ایران نیستیممقام ارشد کاخ سفید گفت آمریکا بهدنبال تشدید تنش در منطقه و جنگ با ایران نیست.
Baca lebih lajut »
امیرعبداللهیان خطاب به آمریکا و انگلیس: جنگ علیه یمن را متوقف کنیدوزیر امور خارجه ایران امروز در نشست خبری با همتای هندی به آمریکا و انگلیس هشدار داد که جنگ علیه یمن را فورا متوقف کنند.
Baca lebih lajut »
حمله آمریکا و بریتانیا به حوثیها؛ آیا ایران از این وضعیت نفع میبرد یا ضرر میکند؟اگر ایران و متحدانش - مانند حماس - به دنبال این بودند که هزینه جنگ غزه را برای اسرائیل و متحدانش در غرب بالا ببرند، حملات اخیر بریتانیا و آمریکا به حوثیها نشان میدهد که آنها در این مسیر موفق بودهاند. اما آیا گسترش درگیری، لزوما به نفع ایران است؟ کیوان حسینی از بیبیسی در این مقاله تحلیلی به این سوال پاسخ میدهد.
Baca lebih lajut »
آیا سناریوی ۱۹۵۶ در دریای سرخ تکرار می شود؟حمله به یمن توسط آمریکا و انگلیس هرچند بیشتر حمله ای هشداری به شمار می رود اما نباید فراموش کرد که منطقه خاورمیانه آبستن یک ناآرامی و جنگ بزرگ است.
Baca lebih lajut »
آیا ایران و آمریکا به نقطه بیبازگشت رویارویی مستقیم نظامی رسیدهاند؟پایگاه ارتش آمریکا در اردن هشتم بهمن هدف حمله شبهنظامیان قرار گرفت و سه سرباز آمریکایی کشته شدند. جو بایدن برای دادن پاسخ مناسب به گروههای تحت حمایت جمهوری اسلامی تحت فشار فزاینده قرار داد.
Baca lebih lajut »
واشینگتن برای چهار تبعه چینی به اتهام قاچاق لوازم الکترونیکی ساخت آمریکا به ایران حکم بازداشت صادر کرداین اتباع چینی متهم به انتقال اقلام تحت کنترل صادرات آمریکا از طریق چین و هنگ کنگ به نهادهای تحریمشده وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزارت دفاع ایران هستند.
Baca lebih lajut »