معاون وزیر نیرو با اشاره به ۱۳ هزارمگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در حال ساخت کشور، افزود: موضوعاتی مانند تسریع واگذاری زمین و اعطای تسهیلات، نیازمند سرعت بیشتری است.
محمود کمانی دوشنبه، ۲۸ خردادماه در در مراسم افتتاح بهروزترین و بزرگترین خط تولید پنل خورشیدی کشور با ظرفیت ۱۸۰۰ مگاوات در سال و افتتاح همزمان ۱۲ نیروگاه تجدیدپذیر با ظرفیت ۷۰ مگاوات در ۷ استان که در خمین انجام شد، با اشاره به اقدامات دولت در ایجاد زیرساختهای تجدیدپذیر، اظهار کرد: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، یک تغییر ریل برای تولید انرژی پاک بدون نیاز به سوخت فسیلی است که دارای مزایای مختلف بوده و این تغییر ریل نیازمند اقداماتی در بخشهای مختلف است.
مدیرعامل ساتبا افزود: در شورای عالی انرژی جلسات مختلفی برگزار و قوانینی نیز در مجلس مصوب شد و مقدمات لازم برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر انجام شد. متناسب با نوع سرمایهگذاری، مدلهای مختلفی تصویب شد و با استفاده از قانون ماده ۱۲ رفع موانع تولید، مجوز سه بسته چهار هزار، ۴۵۰۰ و پانصد و سه هزار مگاواتی از شورای اقتصاد اخذ و مناقصات مربوط به دو بسته به طور کامل انجام شد.
کمانی گفت: مدل بسیار مناسبی برای ورود صنایع به نیروگاههای تجدیدپذیر طراحی شد و امتیازاتی برای صنایع در نظر گرفته شد و در حال حاضر بیش از ۳۲۰۰ مگاوات نیروگاه توسط صنایع در حال ساخت بوده و به بهرهبرداری خواهد رسید. معاون وزیر نیرو ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای عالی انرژی، ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات باید از طریق نیروگاههای تجدیدپذیر تامین شود که این کار از سال جاری آغاز شده است و سالانه ۵ درصد افزایش پیدا خواهد کرد تا به ۲۰ درصد برسد. معادل کل برق مصرفی شرکت توزیع برق استان مرکزی از طریق تجدیدپذیر تامین میشود.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
۲۲ هزار مگاوات نیروگاه در کشور در دست ساخت استوزیر نیرو گفت: در حال حاضر ۲۲ هزار مگاوات نیروگاه در کشور در دستور ساخت قرار دارد که نیمی از آنها تجدیدپذیر هستند.
Baca lebih lajut »
اجرای بیش از ۳۰۰ نیروگاه تجدیدپذیر در کشور/سرمایهگذاری در انرژی تجدیدپذیر کاملا توجیهپذیر استوزیر نیرو گفت: امروز بیش از ۳۰۰ نیروگاه تجدیدپذیر در کشور در حال اجرا است که بالغ بر ۸ هزار و ۴۰۰ مگاوات ظرفیت در اختیار کشور قرار میدهند.
Baca lebih lajut »
پتانسیل ساخت ۴۷ هزار مگاوات نیروگاه بادی در کشورمعاون فنی و مهندسی ساتبا، پتانسیل مناطق مستعد انرژی بادی کشور برای تولید برق بادی بر اساس مطالعات انجام شده را حدود ۴۷۰۰۰ مگاوات، برآورد و خاطرنشان کرد: دستیابی به ۴۷۰۰۰ مگاوات امکان پذیر است و با توجه به ارتقای فناوری در سال های اخیر و آتی پیش بینی می شود که این پتانسیل به فراتر از مقدار یاد شده برسد.
Baca lebih lajut »
امکان ساخت ۴۷ هزار مگاوات نیروگاه بادی در کشورمعاون فنی و مهندسی ساتبا، پتانسیل مناطق مستعد انرژی بادی کشور برای تولید برق بادی بر اساس مطالعات انجام شده را حدود 47000 مگاوات، برآورد و خاطرنشان کرد: دستیابی به 47000 مگاوات امکان پذیر است و با توجه به ارتقای فناوری در سال های اخیر و آتی پیش بینی می شود که این پتانسیل به فراتر از مقدار یاد شده برسد.
Baca lebih lajut »
دولت سیزدهم برای رفع ناترازی برق چه تدبیری اندیشید؟تهران- ایرنا- معاون اول رئیسجمهور اضافه شدن ۱۰۳۴۷ مگاوات معادل ۶۵ درصد کل ۸ سال دولت قبل، ۸۹۷۸ مگاوات نیروگاه در حال احداث، احداث ۲ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی دولتی و برنامه ریزی برای احداث ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی خصوصی با همکاری وزارت نیرو و صندوق توسعه ملی را از جمله برنامهها و اقدامات انجام شده در دولت...
Baca lebih lajut »
چه تعداد نیروگاه تجدیدپذیر وارد مدار میشود؟تهران- ایرنا- صنعت نوپای انرژیهای تجدیدپذیر کشور بهزودی شاهد ورود ۱۲ نیروگاه تجدیدپذیر در ۷ استان کشور خواهد بود.
Baca lebih lajut »