یک فعال صنعت آب: بالاخره الکترودیالیز تصفیه آب را ساختیم

Indonesia Berita Berita

یک فعال صنعت آب: بالاخره الکترودیالیز تصفیه آب را ساختیم
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 55 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 25%
  • Publisher: 63%

یک فعال حوزه نانوفناوری در صنعت آب گفت: بعد از دو سه بار شکست، سرانجام یک دستگاه الکترودیالیز ساختیم که یون‌های آلاینده آب را از بین می‌برد.

به گزارش ایسنا، بهاره کاویانی شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در اختتامیه رویداد «جام رسانه امید» اظهار کرد: کار خود را از یک آزمایشگاه شروع کردیم که توانست تبدیل به یک زیرساخت برای نانومواد فلزی شود.

وی افزود: استراتژی ما این بود که نانومواد را گسترش دهیم. سال ۱۳۹۰ کار تصفیه آب آشامیدنی را آغاز کردیم. در این زمینه محصولی را با روش‌های جدید تولید کردیم که مشکل روش‌های سنتی را حل کنیم. یکی از این مشکلات تصفیه پساب و بازچرخانی آب است. این فعال حوزه نانوفناوری گفت: ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان کوچک با شرکت‌های آب و فاضلاب ارتباط گرفتیم و بیان کردیم که می‌توانیم با تکیه بر دانش‌مان در کشور فعالیت کنیم. البته این کار سختی بود؛ چراکه اجرای پایلوت و راضی کردن مشتری مشکلات خاص خود را دارد.

کاویانی با بیان این‌که «حوزه آب به دلیل ارتباط مستقیم که با سلامت مردم دارد از نیازهای اساسی کشور محسوب می‌شود» افزود: پروژه ما دو سه بار شکست خورد تا این‌که خوشبختانه بعد از ۱.۵ سال تلاش اولین سیستم الکترودیالیز که یک فناوری یون‌زدایی است را به سرانجام رساندیم. این سیستم یون‌های آلاینده را از بین می‌برد.

وی تاکید کرد: تولید نانومواد، زیرساختی را برای ما فراهم کرده تا بتوانیم از این دانش در سایر زمینه‌ها استفاده کنیم. این زیرساخت‌ها باعث شده تا بتوانیم محصولات را در حوزه کشاورزی، شیلات، پوست و مو و غیره به کار بگیریم. صادرات این مواد نیز در حال انجام است.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

پرشدگی ۶۷ درصدی سدهای کشور/ آب ورودی به سدها ۳ درصد کاهش یافتپرشدگی ۶۷ درصدی سدهای کشور/ آب ورودی به سدها ۳ درصد کاهش یافتسخنگوی صنعت آب گفت: میزان آب ورودی به سدهای کشور با وجود پرشدگی ۶۷ درصدی، همچنان ۳ درصد کاهش را نسبت به سال آبی گذشته نشان می‌دهد.
Baca lebih lajut »

میانگین پرشدگی سدهای کشور به ۶۵ درصد رسیدمیانگین پرشدگی سدهای کشور به ۶۵ درصد رسیدسخنگوی صنعت آب کشور، میزان پرشدگی حال حاضر سدهای کشور را ۶۵ درصد عنوان کرد و گفت: تقریباً معادل سال آبی گذشته، آب در مخازن سدها وجود دارد.
Baca lebih lajut »

ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آبضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آبرئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: بحث آب بحث کوتاه مدت نیست بلکه باید طرح مسئله بشود و آب را دانش آموزان یک مسئله بدانند.
Baca lebih lajut »

مشکل روستاهای آذربایجان شرقی نداشتن آب پایدار استمشکل روستاهای آذربایجان شرقی نداشتن آب پایدار استاستاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: مشکل روستاهای استان نداشتن آب نیست بلکه نبود آب پایدار است که باید همه‌ی مسئولان ذی ربط اقدامات شایسته‌ای را برای پایداری و ماندگاری آب انجام دهند.
Baca lebih lajut »

امسال آب سد سفیدرود زودتر رهاسازی می‌شودامسال آب سد سفیدرود زودتر رهاسازی می‌شودمدیرعامل آب منطقه ای گیلان از رهاسازی آب سد سفیدرود در نیمه اردیبهشت جاری خبر داد و اظهار کرد: امسال رهاسازی آب را زودتر از سال قبل انجام خواهیم داد.
Baca lebih lajut »

آب مصرفی ۳۱ صنعت استان یزد مشمول بازتخصیص آب‌های غیرمتعارف می‌شودآب مصرفی ۳۱ صنعت استان یزد مشمول بازتخصیص آب‌های غیرمتعارف می‌شودمدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد اظهار کرد: در استان یزد و به استناد بند «ع» تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، ۳۱ صنعت باید از آب غیرمتعارف استفاده کنند.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 22:14:32