گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران از انجام مطالعه سازمانی و میانرشتهای به بررسی وضعیت هوش مصنوعی در ایران پرداخت و هدف آن مقایسه وضعیت ایران با کشورهای منطقه در حوزههای مختلف است.
به گزارش ایسنا، گزارش شاخص هوش مصنوعی ایران ۱۴۰۳ حاصل همکاری مرکز استراتژی و تحول هوش مصنوعی شریف و آزمایشگاه سیاستی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف و حمایت ستاد اقتصاد دیجیتـال معاونت علمی بوده و با هدایت استادانی از دانشکدههای مختلف مدیریت و اقتصاد، مهندسی کامپیوتر و برق با رویکردی جامع، میانرشتهای و چندوجهی به بررسی وضعیت هوش مصنوعی در ایران میپردازد.
در آغاز این نشست که در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، دکتر سیدایمان میرعمادی، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد و مدیر علمی گزارش، نکاتی را درباره انقلاب هوش مصنوعی و سرعت تحولات عمیق در حوزههـای مختلـف اقتصـادی، اجتماعی، علمـی و کسب وکارها مطرح کرد. دکتر نیلی احمدآبادی، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در باب اهمیت شناخت وضع موجود هوش مصنوعی در کشور گفت: جهت هرگونه برنامهریزی برای پیشرفت، شناخت وضع موجود ضروری است. خوشبختانه توجه جدی به هوش مصنوعی در کشور، از بالاترین لایههای حکمرانی تا سطح عموم مردم، بهوضوح مشاهده میشود. تصمیمگیریها در این خصوص باید مبتنی بر داده و با تدبیر درست صورت گیرد.
در ادامه دکتر کامران باقری، مدیر عامل شرکت هوش مصنوعی اسمایلینو، با توجه به اهمیت ارتباطات بینالمللی کشور، در این خصوص اظهار داشت: انزوای کشور ما بهویژه در شرایط تحریمی شدید، میتواند باعث حذف ما از بازیهای جهانی شود. موضوع هوش مصنوعی از فوریت بالایی برخوردار است که همکاریهای گسترده بین المللی را طلب میکند.
در ادامه دکتر قادری، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس افزود: در برنامهریزی و استراتژی، علاوه بر نگاه بلندمدت، باید برنامههای کوچک و کوتاهمدت نیز در نظر گرفته شوند. با توجه به این که یکی از بحرانهای جدی کشور فقدان تصمیمگیری به موقع است، وجود شاخصهایی با دورههای زمانی کوتاهمدت میتواند به این چالش کمک کند.
در ادامه دکتر جلاییپور، از اعضای معاونت راهبردی ریاست جمهوری اضافه کرد: مطلوب بود چنین گزارشی پیش از نهایی شدن اسناد سیاستی این حوزه به سیاستگذاران ارائه میشد. این فناوری میتواند در کاهش نابرابری آموزشی و بهبود وضعیت سلامت تأثیر چشمگیری داشته باشد. ایران نیاز به چندهزار شرکت دانشبنیان کوچک ندارد، بلکه به شرکتهای بزرگ هوش مصنوعی نیاز است تا این حوزه تقویت شود.
هوش مصنوعی ایران شاخص هوش مصنوعی تحقیق و توسعه سیاست و کسب و کار
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فضایی وارد فاز عملیاتی شداستفاده از هوش مصنوعی در صنعت فضایی با امضای تفاهمنامه همکاری بین پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان ملی هوش مصنوعی وارد فاز عملیاتی شد.
Baca lebih lajut »
مردم شعرهای هوش مصنوعی را به شعرهای شکسپیر ترجیح دادند!یک بررسی جدید نشان داده است که مردم شعر تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشعار «شکسپیر» ترجیح میدهند زیرا به نظر آنها اشعار هوش مصنوعی زیباتر و درک آن آسانتر است.
Baca lebih lajut »
برگزاری سمینار هوش مصنوعی فرصتها و چالشهای پیشرو در صنعت و مدیریت شهری در تبریزدبیر سمینار هوش مصنوعی، فرصتها و چالشهای پیشرو در صنعت و مدیریت شهری گفت: باید دست به دست هم داده و تلاش کنیم تا در حوزه هوش مصنوعی پیشرفتی حاصل شود.
Baca lebih lajut »
نارضایتی کارمندان مایکروسافت از بهروزرسانی جدید هوش مصنوعی «کوپایلت»کارمندان مایکروسافت از بهروزرسانی بزرگ هوش مصنوعی این شرکت موسوم به کوپایلت(copilot) تحت مدیریت مدیر جدید بخش هوش مصنوعی این شرکت ناراضی هستند و این نارضایتی در کاربران نیز دیده میشود.
Baca lebih lajut »
«میسترال» برای «چتجیپیتی» رقیب تراشید!رونمایی از چتبات و هوش مصنوعی «میسترال»، این استارتآپ را یک گام دیگر در رقابتهای هوش مصنوعی پیش برد.
Baca lebih lajut »
مردم شعرهای هوش مصنوعی را به شعرهای شکسپیر ترجیح دادند!یک بررسی جدید نشان داده است که مردم شعر تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشعار «شکسپیر» ترجیح میدهند زیرا به نظر آنها اشعار هوش مصنوعی زیباتر و درک آن آسانتر است.
Baca lebih lajut »