کشف بقایای سازه‌ نظامی 1600 ساله در حفاری‌های «حسن‌کیف» ترکیه

حسن‌کیف Berita

کشف بقایای سازه‌ نظامی 1600 ساله در حفاری‌های «حسن‌کیف» ترکیه
حفاریAnadolu Ajansı
  • 📰 aa_persian
  • ⏱ Reading Time:
  • 43 sec. here
  • 4 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 28%
  • Publisher: 53%

بقایای یک سازه نظامی 1600 ساله مربوط به دوره کنستانتیوس دوم امپراتوری روم در حفاری‌های حسن‌کیف ترکیه، کشف شد. - Anadolu Ajansı

در جریان کاوش‌های باستان‌شناسی که در شهرستان حسن‌کیف استان باتمان ترکیه ادامه دارد، بقایای یک سازه نظامی مربوط به دوره کنستانتیوس دوم، امپراتوری روم و 1600 سال پیش کشف شد.

دکتر زکایی اردال، عضو هیئت علمی گروه تاریخ هنر دانشگاه ماردین آرتوقلو که حفاری‌های باستان‌شناسی حسن‌کیف به ریاست وی صورت می‌گیرد، در این زمینه به خبرنگار آنادولو گفت: در حفاری‌های امسال، بقایای سازه‌ای نظامی متعلق به دوران امپراتور روم، کنستانتیوس دوم کشف شد که به قرن چهارم میلادی باز می‌گردد. وی افزود: این کشف، اولین یافته‌های باستانی از سازه‌های نظامی دوره روم در حسن‌کیف محسوب می‌شود که پیش از این تنها در اسناد تاریخی به آن اشاره شده بود.

گفتنی است در حفاری‌های انجام‌شده از سال 1984 تاکنون، آثار فرهنگی مختلفی از دوره‌های مختلف از جمله آشوریان، بیزانس، دوره خلفای راشدین، امویان، عباسیان، حمدانیان، مروانیان، ارتوقیان، ایوبیان، ایلخانان، عثمانی‌ها و جمهوری ترکیه کشف شده است. از جمله یافته‌ها، تندیس اسب از دوره عصر آهن، کاسه «شفابخش» مربوط به دوره ارتوقیان و نقوش برجسته صورت انسان از گچ به سبک اویغورهای آسیای مرکزی است.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

aa_persian /  🏆 11. in İR

حفاری Anadolu Ajansı

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

زرهی که از پوسیدگی انسان فانی جلوگیری می‌کرد!زرهی که از پوسیدگی انسان فانی جلوگیری می‌کرد!کاوش باستان‌شناسان همواره به کشف بقایای تاریخی حیرت‌انگیز منجر شده است؛ یکی از این اکتشاف‌ها زره‌ای از جنس یشم است که در گور سطلنتی واقع در چین کشف شده است.
Baca lebih lajut »

کشف کارگاه‌ فلزکاری ۲۷۰۰ ساله در سیلک کاشانکاشان - ایرنا - کارگاه‌های فلزکاری ۲۷۰۰ ساله در محوطه باستانی سیلک در فصل سوم کاوش در این محوطه کشف شد.
Baca lebih lajut »

کشف بقایای یک بنای ساسانی در غرب ایرانکشف بقایای یک بنای ساسانی در غرب ایرانباستان‌­شناسی در جریان تعیین عرصه و حریم محوطه باستانی ملاط آباد استان کرمانشاه بقایای یک بنا از دوران ساسانی را کشف کردند که احتمال می‌دهند آتشکده باشد.
Baca lebih lajut »

شگفتی باستان‌شناسان از کشف بقایای «کودکان خون‌آشام» سر بریده در لهستانشگفتی باستان‌شناسان از کشف بقایای «کودکان خون‌آشام» سر بریده در لهستانباستان‌شناسان در لهستان بقایای «کودکان خون‌آشامی» را کشف کرده‌اند که گفته می‌شود سر آن‌ها قطع شده تا از برخاستن‌شان از گور جلوگیری شود.
Baca lebih lajut »

رمزگشایی از دی‌ان‌ای «قدیمی‌ترین» پنیر جهان؛ چینی‌ها ۳۶۰۰ سال پیش چطور لبنیات تولید می‌‌کردند؟ رمزگشایی از دی‌ان‌ای «قدیمی‌ترین» پنیر جهان؛ چینی‌ها ۳۶۰۰ سال پیش چطور لبنیات تولید می‌‌کردند؟محققان موفق به استخراج و رمزگشایی دی‌ان‌ای پنیر باستانی شده‌اند که ۳۶۰۰ سال پیش همراه با بقایای مومیایی‌شده مردمان عصر برنز، در شمال غربی چین کشف شدند.
Baca lebih lajut »

کشف بقایای گونه جدیدی از دایناسور در اسپانیاکشف بقایای گونه جدیدی از دایناسور در اسپانیادایناسور‌های گردن بلند و درازدم موسوم به ساروپود عظیم‌ترین حیواناتی بودند که تا کنون روی زمین زندگی کرده‌اند. گونه جدید که «کونکاسورا پینتیکینی‌یِسترا» (Qunkasaura pintiquiniestra) نامیده شده است، متعلق به خانواده‌ای از دایناسور‌ها است که ۷۳ میلیون سال پیش در اسپانیای امروزی می‌زیستند.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 05:21:53