پژوهشگران دانشگاه پزشکی نورثوسترن و بیمارستان بریگهام و زنان به کشفی مهم برای مقابله با بیماری لوپوس دست یافتند.
یافتههای تحقیقات آنها که ۲۰ تیر در مجله نِیچر منتشر شد، نشان میدهد این بیماری ریشه در یک «نقص مولکولی» دارد.
بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در آمریکا و دستکم پنج میلیون نفر در سراسر دنیا به این بیماری مبتلا هستند. دکتر جائههیوک چوی، دانشیار و متخصص پوست در دانشگاه نورثوسترن در رابطه با یافتههای جدید گفت: «با شناسایی علت این بیماری، ما درمان بالقوه آن را یافتهایم که عوارض فعلی درمانهای فعلی را نخواهد داشت.»
او با اشاره به روش جدید برای درمان لوپوس افزود: «ما واسطههای خاصی را تعریف کردهایم که میتوانند این عدم تعادل را به منظور کاستن از پاسخ خودایمنی پاتولوژیک اصلاح کنند.»
تحلیل ایران خلیج فارس حقوق بشر زنان ارتباط مستقیم چشم انداز خبرهای جهان خبرهای منطقه خاورمیانه سوریه عراق بریتانیا تلویزیون شبکههای اجتماعی گالری تصاویر مرور نشریات خبرهای ورزشی خامنه ای روحانی انتخابات ایالات متحده بیروت سینما مستند یمن اقلیتها سیاسی زندانیان تلگرام، توئیتر، فیس بوک، مهاجران، خبرنگار فن آوری، جشنواره گزارش رپورتاژ ادبیات شعر پوشش زنده نظرسنجی کم آبی بحران خبر فوری محیط زیست، اخبار اقتصادی، قیمت ارز، قیمت دلار، قی
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
ساخت یک نسخه کوچک از روده در آزمایشگاهیک روده کوچک رشد یافته در آزمایشگاه میتواند به درمان شخصیسازی شده بیماری کرون کمک کند.
Baca lebih lajut »
آروکات؛ کشف «دنیایی از قند» در انتهای منظومه شمسیکشف قند در منظومه شمسی چیز باورنکردنی است؛ این کشف میتواند به دانشمندان سرنخهای لازم را درباره منشاء مواد خامی بدهد که «حیات» را در سیاره ما ممکن کرده است.
Baca lebih lajut »
از بین بردن سرطان با یک دستگاه LEDدانشمندان «دانشگاه نوتردام» یک دستگاه LED ابداع کردهاند که قابل کاشت در بدن است و از نور برای درمان سرطانهای ریشهدار در عمق بدن استفاده میکند.
Baca lebih lajut »
نقش ساعت داخلی بدن در درمان سرطاندانشمندان میگویند ساعت داخلی بدن میتواند درمان سرطان را تقویت کند.
Baca lebih lajut »
افزایش شمار مسمومیت های رضوانشهر به ۲۶۰ تنهمه بیماران به صورت سرپایی درمان شده اند و تاکنون هیچ بیماری در اثر این علائم در مراکز درمانی شهرستان و استان بستری نشده اند.
Baca lebih lajut »
گسترش تب دنگی در برخی کشورهای جهان/آمادهسازی کادر درمان برای تشخیص و درمان بموقع بیماریرییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت با اعلام اینکه زیست بوم پشه آئدس در کشور از مالاریا بیشتر است، از آمادگی بیمارستانهای کشور برای مقابله با تب دنگی خبر داد.
Baca lebih lajut »