کتابی درباره منافقین، جایزه ۴۰۰ میلیون تومانی جلال آل احمد را بدست آورد

Indonesia Berita Berita

کتابی درباره منافقین، جایزه ۴۰۰ میلیون تومانی جلال آل احمد را بدست آورد
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 MashreghNews
  • ⏱ Reading Time:
  • 83 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 36%
  • Publisher: 63%

اختتامیه شانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد برگزار شد و محمد رحمانی با کتاب «من اعتراف می‌کنم» با موضوع منافقین جایزه ۴۰۰ میلیون تومانی را بدست آورد.

به گزارش مشرق، آیین اختتامیه شانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد، علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات و جمعی از اصحاب قلم در تالار وحدت تهران آغاز شد.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات مطرح کرد: جایزه جلال به عنوان جایزه ادبی در زبان فارسی نه تنها به عنوان زبان جغرافیای امروز بلکه مورد توجه فارسی زبانان دنیا است. رمضانی در ادامه سخنانی از ادیبان دیگر کشورها درباره جایزه جلال را قرائت کرد.اثر برگزیده «من اعتراف می‌کنم» نوشته محمد رحمانی از انتشارات ایران لوح تقدیر، تندیس و مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان

وی ادامه داد: ما در این کارزار فرهنگی باید تلاش کنیم عمق اصیل جامعه ایرانی را به جوان های امروزمان نشان دهیم. در ادامه گلعلی بابایی دبیر دوره شانزدهم جایزه جلال با حضور بر روی جایگاه بیانیه هیأت داوران را قرائت کرد که متن آن به شرح زیر است.شانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد را در حالی به پایان می‌بریم که طی ۸۰ روز ماضی، جهان سخت متأثر از رویدادهای حیرت انگیزی است که در نتیجه حماسه‌آفرینی‌های فرزندان رشید ملّت ستم دیده فلسطین در غزه پس از آغاز نبرد طوفان الأقصی به وقوع پیوسته است.

شاید پُر بیراه نباشد اگر مطلع سخن در بیانیه پایانی مراسم این دوره از جایزه ادبی جلال را که همزمان است با یکصدمین سال تولد این راد مرد عرصه ادبیات کشور- ولو در حد چند پاراگراف - به شخص شخیصی اختصاص بدهیم که این جایزه ادبی، وام دار نام بلند او است. به عنوان مثال در سیاهه آثار داستانی به جامانده از جلال، یکی از شاخص‌ترین کتاب‌ها؛ «مدیر مدرسه» است. در این کتاب نویسنده از تمامی قابلیت‌های ذاتی خود در نگارش یک اثر داستانی بهره جسته است. لیکن طُرفه آنجاست که مضمون و خط اصلی داستان کتاب، حاصل تجربه دست اول جلال در تصدّی پست مدیریت یک مدرسه ابتدایی پسرانه در حومه نیمه روستایی - نیمه شهرنشین شمال تهران بوده است. یعنی دبستان صفا در محمودیه تجریش به سال ۱۳۳۴.

ضمن آنکه آثار واصله با موضوع انسانی و راهبردی «آرمان فلسطین» نیز، در بخش ویژه‌ای ساماندهی و داوری شدند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

MashreghNews /  🏆 5. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

افزایش مبلغ جایزه «جلال» به ۴۰۰ میلیونافزایش مبلغ جایزه «جلال» به ۴۰۰ میلیونمدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران از افزایش مبلغ جایزه «جلال ‌آل‌احمد» خبر داد و گفت: برگزیدگان این دوره ۴۰۰ میلیون تومان و شایستگان تقدیر هم جایزه ۱۰۰ میلیون تومانی دریافت می‌کنند.
Baca lebih lajut »

اختتامیه جایزه ادبی جلال آل احمد برگزار شد/ اسماعیلی: جلال آل احمد نقطه عطف و قله مرتفع مقاومت فرهنگی استاختتامیه جایزه ادبی جلال آل احمد برگزار شد/ اسماعیلی: جلال آل احمد نقطه عطف و قله مرتفع مقاومت فرهنگی استآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
Baca lebih lajut »

آن‌چه در اختتامیه جایزه «جلال» گذشتآن‌چه در اختتامیه جایزه «جلال» گذشتمراسم پایانی شانزدهمین دوره جایزه «جلال‌ آل‌احمد» با معرفی برگزیدگان و شایستگان تقدیر برگزار شد.
Baca lebih lajut »

منافقین در آلبانی؛ ناگفته ‎هایی درباره قتل و ترس در اردوگاه مانزامنافقین در آلبانی؛ ناگفته ‎هایی درباره قتل و ترس در اردوگاه مانزاپرسش‌های زیادی درباره حضور گروهک تروریستی منافقین در منطقه مانزای شهر دورس آلبانی وجود دارد که همچنان بی‌پاسخ مانده‌اند.
Baca lebih lajut »

یادداشت|در حَسرت جلال آل احمد و در عُسرت روشنفکرییادداشت|در حَسرت جلال آل احمد و در عُسرت روشنفکریآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
Baca lebih lajut »

پس از ۱۰ سال کشمکش؛‌ سرانجام یادداشت‌های جلال آل احمد منتشر می‌شودپس از ۱۰ سال کشمکش؛‌ سرانجام یادداشت‌های جلال آل احمد منتشر می‌شودانتشار یادداشت‌های جلال_آل‌احمد پس‌ از ۱۰ سال اردیبهشت سال ۹۳ بود که ویکتوریا دانشور خواهر و وارث مرحوم سیمین دانشور منزل مشترک جلال و سیمین را برای تبدیل شدن به خانه موزه به شهرداری فروخت و اعلام کرد مقداری از دست‌نوشته‌های آل‌احمد پیدا شده است‌
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 19:30:44