کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند اقدام جهادی و میدانی است

Indonesia Berita Berita

کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند اقدام جهادی و میدانی است
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 62 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 28%
  • Publisher: 63%

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه کاهش آسیب‌های اجتماعی نیاز به اقدام جهادی و میدانی دارد، گفت: همه دستگاه‌ها در موضوع پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی مسئول هستند.

محمد جلائی امروز، ۲۶ شهریورماه در نشست مشترک کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده و شورای اجتماعی گیلان در سالن انصاری استانداری با بیان اینکه کاهش آسیب‌های اجتماعی نیاز به اقدام جهادی و میدانی دارد، اظهار کرد: همه دستگاه‌ها در موضوع پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی مسئول هستند، دستگاه‌های متولی باید در حوزه‌هایی مانند طلاق، اعتیاد و خودکشی ارتباط مداوم و مستمر و پیوسته داشته و نسبت به برگزاری نشست‌های مشترک و پیگیری اقدامات فعال باشند.

وی با اشاره به نقش مهم آموزش و پرورش در کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزود: آموزش و پرورش نقش مؤثری در تعلیم و تربیت نسل آینده و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارد، باید بیش از پیش به ارتقای آگاهی دانش‌آموزان بپردازد و جذب معلمین دقت لازم صورت گیرد. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان با اشاره به نقش رسانه ها در کاهش آسیب های اجتماعی، گفت: گیلان به عنوان استانی که دارای بیشترین جراید است، باید در حوزه آسیب‌های اجتماعی اطلاع رسانی‌های بیشتر صورت گیرد؛ همچنین باید دشمن را جدی بگیرید، زیرا دشمن به دنبال این است که بین آرزوهای ملت و اولویت‌های نظام فاصله ایجاد کند.

محمدمهدی نیازمند، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه از نیمه دوم سال گذشته با تصویب شورای اجتماعی کشور اعتباراتی برای ۱۸ دستگاه اجرایی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی لحاظ شده‌، افزود: این دستگاه‌ها در گیلان ماموریت‌ها و برنامه‌هایی را در حوزه کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اجرا کردند اما نسبت به برخی دستگاه‌ها رضایت لازم حاصل نشد.

وی بااشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید برای پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه ماموریتی خود طرح‌های بروز و کارآمد داشته باشند، گفت: دستگاه‌های متولی باید برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های مختلف نسبت به حوزه خانواده، ازدواج، طلاق و خودکشی توجه جدی داشته باشند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

کاهش شکاف طبقاتی درصدر برنامه‌های دولت قرار گیردکاهش شکاف طبقاتی درصدر برنامه‌های دولت قرار گیردیک جامعه‌شناس با تاکید بر ابعاد مختلف آسیب‌های اجتماعی، گفت: اگر قرار است از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری شود، لازم است در برنامه‌ها و سیاستگذاری‌ها، برابری و کاهش شکاف طبقاتی درصدر قرار بگیرد.
Baca lebih lajut »

روند افزایشی جمعیت در گلبهار و ضرورت ارتقای خدمات اجتماعیروند افزایشی جمعیت در گلبهار و ضرورت ارتقای خدمات اجتماعیمسئول اورژانس اجتماعی شهرستان گلبهار گفت: با توجه به روند افزایشی جمعیت در شهرستان گلبهار ارتقای خدمات اجتماعی به منظور پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی ضروری است.
Baca lebih lajut »

کاهش آسیب‌های حوزه دانش‌آموزی با نظام مراقبت اجتماعیکاهش آسیب‌های حوزه دانش‌آموزی با نظام مراقبت اجتماعیمعاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد گفت: نظام مراقبت اجتماعی، کاهش آسیب‌های حوزه دانش‌آموزی را با تکیه بر آموزه‌های علمی و تجارب عملی دنبال می‌کند.
Baca lebih lajut »

بهترین راهکار حل مشکلات معیشتی مردم و اقتصاد چیست؟بهترین راهکار حل مشکلات معیشتی مردم و اقتصاد چیست؟از نگاه کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی، تعاون بخشی مردمی و نمایانگر عدالت اجتماعی است و ورود تعاونی‌ها به فعالیت‌های اقتصادی موجب توزیع عادلانه درآمدها، کاهش فاصله طبقاتی و افزایش رفاه اجتماعی می‌شود.
Baca lebih lajut »

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیازمند مشارکت همه اقشار جامعه استپیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیازمند مشارکت همه اقشار جامعه استسرپرست استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مردمی و سازمان‌های غیردولتی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، گفت: راهکارهای چندبعدی برای مقابله با این آسیب‌ها باید به‌طور جدی پیگیری شود و در این مسیر نیازمند مشارکت همه اقشار جامعه هستیم.
Baca lebih lajut »

آغاز به کار ۸ مرکز جدید مشاوره در خوزستانآغاز به کار ۸ مرکز جدید مشاوره در خوزستانمعاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل خوزستان گفت: امیدواریم با توسعه و تقویت مراکز مشاوره خانواده، بخشی از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی حوزه خانواده حل و فصل شود.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 00:18:51