آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
نرخ رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ روند نزولی قابلتوجهی را تجربه کرد بهطوری که نرخ این شاخص مهم پولی و تأثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال ۱۴۰۲ که ۴۵درصد بود با ۱۶.۹واحددرصد کاهش، در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۲۸.۱درصد رسید.
بدیهی است کاهش رشد نقدینگی بهعنوان یکی از عوامل اصلی شکلدهی به تورم، نقش مهمی را در کاهش نرخ تورم در سال جاری و سالهای آتی ایفا خواهد نمود.مروری بر عملکرد اجزای نقدینگی حاکی از آن است که رشد پول در سال 1402 نیز بهطور قابلتوجهی کاهش یافته و از 65.2 درصد در پایان سال 1401 به 17.5 درصد در پایان اسفندماه 1402 رسیده است.
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مهار تورم نرخ تورم
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد/بانک مرکزی:تورم کاهشی میشودآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
Baca lebih lajut »
کاهش پایه پولی و رشد پول/ سینگال تداوم کاهش تورم در ماههای آیندهبانک مرکزی با اعلام جدیدترین آمار از پایه پولی و رشد پول اعلام کرد با کنترل شاخص های پولی اثرگذار بر تورم انتظار میرود شاخص نرخ تورم نیز در ماههای آتی ارقام پایینتری را ثبت نماید.
Baca lebih lajut »
ریزش قیمت دلار در روزهای آینده ادامه خواهد داشتعضو اتاق بازرگانی ایران معتقد است با توجه به شرایط کنونی و اقدامات بانک مرکزی میتوان همچنان امید زیادی به کاهش بیشتر قیمت دلار و آرامش بازار ارز داشت.
Baca lebih lajut »
گزارش دیوان محاسبات از رشد نامتعارف تامین ارز برای واردات مرغ و گوشت در سال ۱۴۰۲بررسی اطلاعات مربوط به تامین ارز توسط بانک مرکزی، نشان دهنده رشد غیر متعارف گروه کالایی نظیر گوشت مرغ و گوشت قرمز دارد.
Baca lebih lajut »
نگهداری بیش از ۷۴ هزار نمونه ژنتیکی در کشور به صورت بذررییس بانک ژن گیاهی ملی ایران: در بانک ژن گیاهی ملی ایران بیش از ۷۴ هزار نمونه ژنتیکی در سردخانه های فعال و پایه نگهداری میشود.
Baca lebih lajut »
نطق نجفی درباره تاثیر سیاستهای بانک مرکزی در زمینه ارز ترجیحی بر صادراتنماینده آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی گفت که با سیاستهای بانک مرکزی واردات دارای جذابیت شده و صادرات و بازگشت ارز به شدت کاهش پیدا کرده است.
Baca lebih lajut »