کارشناس آسیبهای اجتماعی بهزیستی و نایب دبیر اتحادیه علمی روان شناسی و مشاوره کشور در خصوص سلامت روان اجتماع در هیاهوی شعارهای انتخاباتی مطالبی مطرح کرد.
مجید زارعی ۸ تیر در گفتوگو با ایسنا، گفت: وجه ممیز نظامهای سیاسی دموکراتیک از غیر دومکراتیک را"میزان و فرایند مشارکت سیاسی" تعیین میکند و نوع شعار و محتوای آن، بستر مشارکت شهروندان را برای خلق این مهم به همراه دارد.
کارشناس آسیبهای اجتماعی بهزیستی ادامه داد: نکته قابل تامل در انتخابات، چگونگی جذب آرا توسط نامزدها است که آنها با چه برنامه و طرحی خواهان به دست گرفتن قدرت هستند و اینکه اصولا چگونه این امر خود را درقالب شعارهای انتخاباتی کاندیداها آشکار میسازد. زارعی افزود: به هر حال در این بستر نامزدها متناسب با نیاز جامعه، مفاهیم کلیدی خاصی را که اقناع ذهنی شهروندان را تامین کند در تبلیغات و یا رقابت های مناظره ای خود به کار می گیرند، خواه قابلیت و ضمانت اجرایی داشته باشد، یا نداشته باشد که ناکامی پس از عدم تحقق شعارهای انتخاباتی و یا عدم ضمانت اجرایی آن در هر اجتماعی سبب ساز افزایش بی اعتمادی، بی تفاوتی اجتماعی، کاهش مشارکت سیاسی، رشد رفتارهای سیاسی مخرب، ناهنجاری های اجتماعی، از بین رفتن سرمایه های اجتماعی، ناکامی، پرخاشگری و کاهش رضایت اجتماعی و...
وی ادامه داد: ما نباید غافل بمانیم که هرگاه ناکامی های فردی و اجتماعی فشار روانی زیاد باشد بیم آن می رود که روال زندگی طبیعی و معمول مردمان یک اجتماع از هم پاشیده شده و یا دچار نوعی اختلال عاطفی و روانی و دلزدگی اجتماعی و در پس آن کاهش مشارکت اجتماعی و سرمایه های اجتماعی شود. زارعی تصریح کرد: ما باید بدانیم هرچه صداقت و راستی درجامعه بالاتر رود، تحقق همدلی، اعتماد و اطمینان و مشارکت سیاسی و سلامت روان یک اجتماع در جامعه بالا میرود و هرچه ناراستی، شعار بدون ضمانت اجرایی و عوام فریبی در جامعه رشد یابد، در پس آن"همدلی، اعتماد و اطمینان، مشارکت سیاسی، دلزدگی اجتماعی، ناکامی روانی کاهش می یابد و سلامت اجتماعی یک کشور را با مخاطرات سخت و سنگینی مواجه میسازد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
حجم بالای اخبار ناگوار در رسانهها میتواند برای کودکان چالشبرانگیز باشدیک کارشناس سلامت روان گفت: حجم بالای اخبار ناگوار در رسانهها میتواند برای کودکان چالشبرانگیز باشد.
Baca lebih lajut »
ممانعت از بروز آسیبهای اجتماعی با اعتماد به اورژانس اجتماعیرئیس اداره بهزیستی شهرستان طارم گفت: اورژانس اجتماعی به صورت تخصصی و محرمانه به بحث آسیبهای اجتماعی ورود میکند و اعتماد به اورژانس اجتماعی در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی موثر است.
Baca lebih lajut »
حضور مردم بالاترین سرمایهی اجتماعی استدادستان تبریز حضور مردم در صحنه را بالاترین سرمایهی اجتماعی عنوان کرد.
Baca lebih lajut »
طراحی سامانهای برای گزارشدهی تهرانیها در مورد آسیبهای اجتماعیدبیر مرکز رصد، پایش و مدیریت آسیبهای اجتماعی کلانشهر تهران از طراحی سامانهای برای گزارش دهی شهروندان در مورد آسیبهای اجتماعی خبر داد.
Baca lebih lajut »
فقر ریشه بسیاری از جرائم و آسیبهای اجتماعی است فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: فقر ریشه بسیاری از جرائم و آسیبهای اجتماعی است و خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) به محرومان جامعه نقش بسیار ارزندهای در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد.
Baca lebih lajut »
الگوی مبارزه با آسیبهای اجتماعی در لرستان تدوین شوداستاندار لرستان گفت: الگوی مبارزه با آسیبهای اجتماعی در استان تدوین شود.
Baca lebih lajut »