چرا واقعیت‌نگاری و امیدآفرینی در قاموس غربگرایان نیست؟

Indonesia Berita Berita

چرا واقعیت‌نگاری و امیدآفرینی در قاموس غربگرایان نیست؟
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 MashreghNews
  • ⏱ Reading Time:
  • 30 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 15%
  • Publisher: 63%

یک روزنامه اصلاح‌طلب ضمن تردید در موفقیت‌های دولت می‌گوید: در حالی که درآمدهای دولت نسبت به اواخر دولت قبل بیشتر است، چرا وضعیت اقتصادی بدتر شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: هم‌میهن بی‌آن که به میراث بر جا مانده از دولت قبل و تبعات ماندگار آن اشاره کند، در تیتر اول خود نوشت: «پارسال تکلیف روشن بود. راحت تیتر زدم: «ای سال برنگردی...». سالی که به خون و خشونت و ‌ستیز گذشته بود. امسال اما تکلیف به آن روشنی نبود. نه تعارض به ‌شدت پارسال بود و نه درعین‌حال، وعده‌ها و امیدها برای تغییر و چرخش رنگی از عملی شدن بر خود گرفت. گویی، سال تعلیق بود. یا سال انتقال.

گردانندگان هم‌میهن اگر گرفتار بی‌انصافی و وقاحت نبودند، باید می‌نوشتند که بی‌کفایتی و فرصت سوزی هشت ساله با معدل رشد اقتصادی نزدیک صفر به معنای عمیق شدن وضعیت رکود اقتصادی و رکود تورمی چند لایه است و برطرف کردن آثار آن از جمله تورم ۶۰ درصدی و بدهکاری انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی و کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۰، حتما زمان می‌برد.

، واکسیناسیون گسترده کرونا و ریشه‌کن کردن بیماری‌ای که روزانه چند صد نفر را در پایان دوره دولت روحانی می‌کشت و... همه جزو خدمات و موفقیت‌های مهمی است که در دولت رئیسی اتفاق افتاده و نشانه امیدواری بیشتر در آینده است.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

MashreghNews /  🏆 5. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

کار رسانه امیدآفرینی و مقابله با ناامیدی نیست؛ امیدآفرینی کار دولت استکار رسانه امیدآفرینی و مقابله با ناامیدی نیست؛ امیدآفرینی کار دولت استعباس عبدی در یادداشتی با عنوان «دولت امیدزا یا نا امیدکننده؟» در روزنامه اعتماد نوشت: بارها نوشته‌ام تا هنگامی که درک ساختار رسمی از رسانه و کارکرد آن اصلاح نشود، هیچ تحول مثبتی را نباید انتظار داشت. این واقعیت در سخنان دو روز پیش آقای رییسی و در دیدار با برخی از مدیران مسوول رسانه‌ها به روشنی مشاهده می‌شود.
Baca lebih lajut »

نخبگان می‌توانند در امیدآفرینی نقش داشته باشندنخبگان می‌توانند در امیدآفرینی نقش داشته باشنداستاندار چهارمحال و بختیاری گفت: امروز دشمن امید را هدف قرار داده است و نخبگان می‌توانند در امیدآفرینی و امیدافزایی در برنامه‌ها و کارهای خود نقش داشته باشند.
Baca lebih lajut »

امیدآفرینی در کنار اعتمادسازی مهمترین وظیفه یک مسئول استامیدآفرینی در کنار اعتمادسازی مهمترین وظیفه یک مسئول استفرماندار مه‌ولات گفت: امیدآفرینی در کنار اعتمادسازی به واسطه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای نظام، اصلی‌ترین سیاست‌ و اولویت‌ دولت و مهمترین وظیفه یک مسئول است.
Baca lebih lajut »

تبعات یک اقتصاد ناسالم؛ دلار مسافرتی نظم فرودگاه را به هم ریخت؛ ایلنا: سو استفاده ارزی در حال وقوع استتبعات یک اقتصاد ناسالم؛ دلار مسافرتی نظم فرودگاه را به هم ریخت؛ ایلنا: سو استفاده ارزی در حال وقوع استجمشید اسدی: افزایش قیمت دلار و طلا در ایران حباب نیست بلکه ارزش واقعی است
Baca lebih lajut »

تشدید بحران بی‌آبی در سیستان و بلوچستان؛ هواشناسی از کاهش ۶۷ درصدی بارش خبر دادتشدید بحران بی‌آبی در سیستان و بلوچستان؛ هواشناسی از کاهش ۶۷ درصدی بارش خبر دادنیک‌آهنگ کوثر: خشکسالی در ایران انسان‌محور است و صرفا مربوط به تغییرات اقلیمی نیست
Baca lebih lajut »

در نقد توهم توطئه یا روان‌پریشی سیاسیدر نقد توهم توطئه یا روان‌پریشی سیاسینیما شجاعی: کتاب «معمای استبداد و دموکراسی در ایران: چرا نهادهای سیاسی در ایران توسعه پیدا نمی‌کنند؟» دعوتی است به بازاندیشی در مسئله‌ تداوم استبداد در ایران.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 10:29:55