رئیس برج پژوهشی محمدرسولالله(ص) علوم پزشکی شیراز، تاکید کرد که این دانشگاه در ایجاد مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، پیشتاز محسوب میشود.
نگار آذرپیرا امروز، ۲۱ اردیبهشت در رویداد تخصصی پزشکی بازساختی-پزشکی آینده، که به همت جهاددانشگاهی فارس در شیراز برگزار شد، گفت: برج پژوهشی محمد رسولالله از اوایل دهه ۹۰ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز راهاندازی و فعال شد که منشا اقدامات اثرگذاری در حوزههای آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی بوده است.
«کلاژن نوع یک، داربست غنی شده»، «ایمپلنت استخوانی»، «بیو ایمپلنت قرنیه»، «انواع سلولهای بنیادی مزانشیمی از بافتهای مختلف»، «بافت آمنیون جنینی» و «۳D printer » بخشی از محصولات شرکتهای مستقر در این مرکز بود که او به آن اشاره کرد. مدیر مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: این دانشگاه با وجود ۵۸ مرکز تحقیقاتی فعال، یک مرکز نوآوری و شتاب دهنده و ۵ مرکز رشد به طور فعال در زمینههای علمی و فناورانه فعالیت میکند.
وی با اشاره به اینکه شرکتهای مختلف در عرصه تجاری کردن محصولات تحقیقاتی در کشور فعال شدهاند، گفت: در عرصه آموزش چه در صنعت سلول درمانی چه در مراکز تحقیقاتی نظیر رویان، برنامههای آموزشی بسیار خوبی اجرایی و دنبال شده است. وی با بیان اینکه ارائه مشاوره به دانشگاهها باید از ابتدای نوشته شدن یک پروپوزال تحقیقاتی باشد، گفت: متاسفانه بسیاری از تحقیقات دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی مسیر اشتباهی را میپیماید و با وجود هزینههای نسبتا زیاد، منجر به نتایج مناسبی در عرصه تولید ثروت نمیشود.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
انجام بیش از ۵۲ هزار زایمان در بیمارستانهای فارس طی سال گذشتهمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.
Baca lebih lajut »
افتتاح دفتر همکاریهای وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیرازدر سفر رسمی رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تاجیکستان، دفتر همکاریهای علمی دانشگاهی وزارت تندرستی تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز افتتاح شد.
Baca lebih lajut »
رتبه ۱۳ ایران در تولید علم سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دنیادبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری گفت: رویکرد رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» این است که به عنوان رویدادی در حوزه صنایع خلاق به طور مستمر در طول سال به صورت استانی و بینالمللی تدوام داشته باشد.
Baca lebih lajut »
ایران در زمره ۱۰ کشور نخست دنیا در زمینه پزشکی بازساختی استسفیر بورد جهانی تخصصی پزشکی بازساختی آمریکا گفت: ایران در زمره ۱۰ کشور نخست در زمینه پزشکی بازساختی در دنیاست.
Baca lebih lajut »
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه برتر سلامت و مرجعیت را کسب کردمعاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در راستای سلامت و مرجعیت در سای مابو ۲۰۲۴ با رتبه ۳۱۳ جهانی دانشگاه اول علوم پزشکی کشور شد.
Baca lebih lajut »
آغاز به کار رویداد تخصصی پزشکی بازساختی پزشکی آینده در شیرازرویداد یک روزه تخصصی پزشکی بازساختی پزشکی آینده، از دقایقی قبل به همت جهاددانشگاهی فارس و با همکاری نظام پزشکی این استان و با حضور اندیشمندان، متفکران، صاحبنظران و مسئولان نهادهای علمی و تخصصی مرتبط، در شیراز آغاز به کار کرد.
Baca lebih lajut »