گزارش تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری در حالی از مجلس به قوه قضاییه ارجاع شد که فدراسیون سابق باید در مورد اتهامات وارده پاسخگو باشد.
به گزارش ایسنا، مردادماه سال ۱۴۰۱ بود که مجلس شورای اسلامی موضوع تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان در خصوص عملکرد فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران را آغاز کرد و جمعی ۱۳ نفره از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان اعضای هیات تفحص از فدراسیون سوارکاری انتخاب شدند.
دیگر اتهام وارد شده مربوط به عدم توجه به نقش نظارتی و اتخاذ تصمیمات غیرتخصصی که منجر به افزایش هزینههای گزافی شده بود و اتهام سوم به مدیریتهای مداخله گرایانه و خارج از وظیفه رسمی مربوط میشد. ۱- مشارکت در فساد و دوپینگ و جلوگیری از ارسال نمونه دوپینگ اسبهای افراد شاخص به آزمایشگاه و تغییر نتایج مسابقات به نحو دلخواه
۴- تنظیم موارد متعدد گزارش خلاف واقع به مراجع رسمی با هدف در نظر گرفتن منافع غیرقانونی یک فرد معین که با مسئولین ذیربط در فدراسیون دارای منافع شخصی مشترک بوده است.۶- عدم رعایت قانون در انعقاد قراردادها با شرکتهای خاص در تعیین نژاد اسبها
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
پرونده جنجالی روی میز کمیته انضباطی؛ دعوای پرسپولیس، استقلال و سپاهان به کجا میرسد؟به گزارش ایلنا، لیگ برتر فوتبال ایران در حالی به روزهای پایانیاش در نیمفصل اول نزدیک میشود که هواداران فوتبال بهویژه طرفداران 3 تیم مدعیِ استقلال، پرسپولیس و سپاهان چشمشان به تصمیم کمیتههای انضباطی و استیناف است.
Baca lebih lajut »
سوپرعدالتخواهان درباره 'پرونده فساد چای' چه میگویند؟!/ انتقاد مجلس از فشار بر مؤدیان مالیاتیربط داشتن فساد به خودی و غیر خودی و یا چشم بستن سیستم به روی فساد نیز ناشی از نفهمیدنهای بیدامنهی امثال شکوریراد است.
Baca lebih lajut »
ورود شورای شهر بجنورد به وضعیت راههای مرکز استان و حمل و نقل مسافرانوضعیت راههای مرکز خراسان شمالی و جابهجایی مسافران روی میز شورای اسلامی شهر بجنورد قرار گرفت و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان پاسخگوی اعضای شورای شهر شد.
Baca lebih lajut »
خسرو علیکردی، وکیل دادگستری، به «یک سال حبس و دو سال محرومیت از وکالت» محکوم شدخسرو علیکردی، وکیل دادگستری، میگوید از سوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران به «یک سال زندان، دو سال تبعید به شهرستان نهبندان، دو سال ممنوعیت خروج از کشور، دو سال محرومیت از اشتغال به وکالت و دو سال ممنوعیت از فعالیت در شبکههای اجتماعی محکوم شده است».
Baca lebih lajut »
بدون تبانی بین فعال سیاسی و اقتصادی فساد رخ نمیدهدبه گزارش ایلنا، بابک نگاهداری، صبح امروز در نشست تخصصی ظرفیتها و قابلیتهای شفافیت و تعارض منافع در تحول اداری با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص مبارزه با اژدهای هفتسر فساد، اظهار کرد: فساد ابعاد و زوایای مختلف و ماهیت ضد پیشرفت دارد.
Baca lebih lajut »
خودزنی عجیب هممیهن به خاطر عقدهگشایی علیه نظامروزنامه هممیهن میگوید: استرداد و بازداشت امیرحسین مقصودلو(تتلو)، نماد عصیان یک نسل است و باید بررسی کرد که او چطور از خواندن روی ناو ارتش به استرداد به عنوان مجرم رسید!
Baca lebih lajut »