مدیرگروه امنیت غذایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی درباره وضعیت تغذیهای کشور توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبدالهی در نشست خبری که امروز، یکشنبه، ۲۳ دی ماه برگزار شد، با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی «سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی» را تصویب کرده، اظهار کرد: ساز و کار اجرایی سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی در کمیسیونهای تخصصی در حیطههای امنیت غذایی آمده است. ۲۲۱ ابلاغ برای دستگاههای اجرایی کشور در نظر گرفته شده است. کمیسیونهای تخصصی سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی در سال گذشته تشکیل شد اما با توجه به تغییر دولت، این کمیسیونها میبایست تجدید شوند.
عبدالهی با بیان اینکه نان کامل از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است، گفت: قیمت نان کامل میبایست به نحوی باشد که تمام اقشار جامعه و به ویژه دهکهای پایین جامعه بتوانند از آن برخوردار باشند. وی درباره تعریف مالیات برای کالاهای آسیبرسان سلامت گفت: تمام کشورهای دنیا برای محصولاتی که مصرف بیش از حد آنها میتواند سلامت مردم را تحت تاثیر قرار دهد، مالیات در نظر میگیرند. اخذ مالیات بر کالاهایی از این دست با هدف کاهش مصرف محصولات و تقاضا انجام میشود.
وی ادامه داد:سرانه مصرف نمک در کشور، ۲ تا ۳ برابر توصیه سازمان جهانی بهداشت است. سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده که روزانه کمتر از ۵ گرم نمک مصرف کنیم در حالی که سرانه مصرف نمک در کشور حدود ۱۰ گرم در روز است. توصیه سازمان بهداشت جهانی برای کودکان و افراد مبتلا به پرفشاری خون کمتر از ۳ گرم است. کاهش مصرف نمک باید در دستور کار قرار گیرد و میزان نمک در محصولاتی مانند پنیر کاهش یابد.
عبدالهی درباره وضعیت سوءتغذیه ناشی از کمبود مصرف مواد مغذی گفت: مطالعهای در این زمینه صورت نگرفته اما دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در صورت تامین منابع میتواند نسبت به این مطالعه اقدام کند. آخرین مطالعه مربوط به سوء تغذیه کودکان در سال ۱۳۹۸ انجام شده و نتایج این مطالعه بیانگر این است که مشکلی عظیم در زمینه سوءتغذیه کودکان وجود ندارد. همچنین بررسیها بیانگر این است که ایران دومین کشور در منطقه است که توانسته است میزان کوتاهقدی تغذیهای را به میزان قابل ملاحظهای کاهش دهد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
روند افزایشی «چاقی» در کشور / سهم ۱۲ درصدی چاقی از مرگها در ایرانمدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه پدیده چاقی در کشور رو به افزایش است، گفت: با توجه به اینکه میزان چاقی در کشور بر مبنای «دادههای سامانههای سطح یک» و «میزان چاقی و اضافهوزن در بزرگسالان برمبنای یک جمعیت نمایانگر» به ترتیب حدود ۵۰ و ۶۵ درصد است، به دنبال تدوین «نقشه چاقی کشور» برای ۱۰ سال آینده هستیم.
Baca lebih lajut »
برگزاری دوره پخت نان سالم در استان قزویندوره پخت نان سالم برای اولین بار در کشور با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و انجمن تغذیه سالم در قزوین برگزار شد.
Baca lebih lajut »
اضافه شدن ۸ داروی جدید به فهرست دارویی کشوردر پانصد و بیستمین و یکمین جلسه کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور در سازمان غذا و دارو، ۸ مولکول دارویی جدید به سبد دارویی کشور اضافه شد.
Baca lebih lajut »
بررسی بودجه شرکت فرودگاهها و هواپیمایی جمهوری اسلامی در دیوان محاسبات کشوردر ادامه روند بررسی بودجه پیشنهادی سال۱۴۰۴ شرکت های دولتی در دیوان محاسبات کشور، بودجه شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی بررسی شد.
Baca lebih lajut »
ظریف: پیشرفت تکنولوژی و رفع فیلترینگمحمد جواد ظریف در بازدید از نمایشگاه تلکام گفت که پیشرفت کشور در حوزههای مختلف امیدآفرین است و رئیسجمهور وعده رفع فیلترینگ را در شان مردم و کشور میداند.
Baca lebih lajut »
دستور استاندار گیلان برای افزایش فعالیت نانوایی ها در زمان بحراناستاندار گیلان گفت: در زمان اعلام وضعیت نارنجی و قرمز از سوی هواشناسی، نانوایی ها می توانند شبانه روزی پخت داشته باشند و اداره کل غله استان موظف به تامین آرد است.
Baca lebih lajut »