پایداری تنوع‌ زیستی با تزریق علفخواران به زیستگاه یوزپلنگ آسیایی/ «ذرات» عامل هوای ناسالم

Indonesia Berita Berita

پایداری تنوع‌ زیستی با تزریق علفخواران به زیستگاه یوزپلنگ آسیایی/ «ذرات» عامل هوای ناسالم
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 90 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 39%
  • Publisher: 63%

مدیرکل محیط زیست استان سمنان با اشاره به تحلیل علمی داده‌های به‌دست آمده از روزهای ناسالم در این استان، گفت: علت اصلی آلاینده‌ها در سمنان و دیگر شهرهای استان وجود ذرات است.

بهرامعلی ظاهری در سلسله نشست‌های خبری «مشارکت قوی، ایران قوی» در دفتر ایسنا سمنان، اظهار کرد: دولت سیزدهم در این بیش از دو سال همواره توجه ویژه‌ای به حوزه محیط زیست داشته است.

مدیرکل محیط زیست استان سمنان ادامه داد: امسال برخلاف سال قبل که سه روز هوای بسیار ناسالم در استان ثبت شد، در هیچ روزی هوا در استان بسیار ناسالم نبود. در مجموع، امسال شاخص آلایندگی در شهرهای این استان هیچ‌وقت از ۱۷۰ بالاتر نرفته است و هیچ روزی هوای بسیار ناسالم نداشته‌ایم.

ظاهری بیان کرد: تحلیل علمی داده‌ها نشان می دهد علت اصلی آلاینده‌ها در سمنان و دیگر شهرهای استان وجود ذرات است و این تحلیل با وضعیت ناشی از افزایش قابل توجه کانون‌های بحرانی فرسایش و کانون‌های گردو غبار در استان تطابق دارد. وی توسعه درختکاری را با هدف جلوگیری از روند افزایشی کانون‌های بحرانی و ترمیم طبیعت دانست و افزود: توسعه فضای سبز یک اصل بسیار مهم برای بهبود محیط‌ زیست است و انتظار می‌رود همه مردم، دولت و حاکمیت را در این راستا کمک کنند.

او از حفظ سلامت مردم به‌عنوان خط قرمز محیط‌ زیست نام برد و بیان کرد: با هر نوع آلایندگی که سلامت مردم و محیط زیست را به مخاطره بیاندازد، برابر مقررات برخورد می‌کنیم. او با اشاره به اهمیت ایمن‌سازی محور عباس‌آباد و نقش آن در کاهش تلفات یوز در این نقطه حادثه‌خیز، اظهار کرد: نصب تابلوهای هشدار، نصب دوربین‌های نظارتی کنترل سرعت، و کاهش حداکثر سرعت مجاز در این محدوده به ۹۰ کیلومتر از اقدامات انجام‌شده در این بخش است. دوربین‌ها نصب‌ شده و قرار است که به‌زودی با گرفتن مجوز رسمی از پلیس راه، نظارت‌ها در این بخش بیشتر شود.

مدیرکل محیط زیست استان سمنان با اشاره به ممنوعیت تعلیف دام در پارک ملی توران به‌عنوان مهمترین زیستگاه یوزپلنگ آسیایی از سال ۱۳۹۷ گفت: با اقداماتی که در این بخش انجام شده، یک محدوده امن که با محدوده‌های اطراف بالغ بر ۲۰۰ هزار هکتار است، در منطقه ایجاد شده است. مدیرکل محیط زیست استان سمنان در پاسخ به پرسش ایسنا درباره احتمال اجرای دوباره طرح تکثیر در اسارت یوز، گفت: طرح تکثیر در اسارت طرحی بود که سازمان محیط زیست به اجبار وارد آن شد. یوزهایی که در این طرح بودند، یوزپلنگ‌هایی بودند که از متخلفان حیات وحش به‌دست آمده بودند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

جزئیات برنامه‌های دولت برای مبارزه با آلودگی هواجزئیات برنامه‌های دولت برای مبارزه با آلودگی هوامعاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌ زیست ضمن تاکید بر عزم جدی دولت سیزدهم در مبارزه با آلودگی هوا به جزئیات برنامه‌های دولت همزمان با هفته ملی هوای پاک پرداخت.
Baca lebih lajut »

چگونه در هوای برفی و یخبندان رانندگی کنیم؟چگونه در هوای برفی و یخبندان رانندگی کنیم؟رانندگی در شرایط زمستانی و هوای به شدت سرد می‌تواند با چالش‌های خاص خود همراه باشد و برای سفر ایمن در این شرایط به تمهیدات مشخصی نیاز است.
Baca lebih lajut »

گزارش ایسنا از اولین نشست کمیته فلسطین APAگزارش ایسنا از اولین نشست کمیته فلسطین APAاولین نشست کمیته فلسطین مجمع مجالس آسیایی (APA) با شعار «همکاری پارلمان‌ها برای فلسطین» برگزار شد.
Baca lebih lajut »

یوزپلنگ آسیایی؛ یک اقدام، دو واکنشیوزپلنگ آسیایی؛ یک اقدام، دو واکنش۱۸ دی‌ماه بود که انجمن حمایت از یوزپلنگ ایرانی اعلام کرد در اعتراض به عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست در نجات یوزپلنگ ایرانی، دوربین‌های خود را برای رصد جمعیت یوز از منطقه توران جمع‌آوری کرده است این در حالیست که به گفته مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت حیات وحش سازمان محیط زیست طی سه سال گذشته با افزایش اعتبار ستادی، استانی و استفاده از حمایت بخش خصوصی...
Baca lebih lajut »

خطر جهانی بازگشت سرخک؛ نیاز به تزریق واکسن بزرگسالان احساس می‌شودخطر جهانی بازگشت سرخک؛ نیاز به تزریق واکسن بزرگسالان احساس می‌شودسرخک عفونی‌ترین بیماری شناخته شده در جهان علم است و با توجه به عدم توانایی برای ریشه‌کنی دائمی آن، ممکن است نیاز باشد تا بزرگسالان یک واکسن MMR دیگر را تزریق کنند.
Baca lebih lajut »

تنوع زیستی قزوین؛ غنی اما حساستنوع زیستی قزوین؛ غنی اما حساسبه گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، به همان اندازه که امروز در سطح دنیا، باغ وحش‌ها و موزه‌های نگهداری از حیوانات تبدیل به نماد دور ماندن از توسعه فرهنگی و اجتماعی به دلیل حیوان آزاری و نقض آزادی سایر جانداران تبدیل شده، در مقابل تلاش برای حفظ تنوع زیستی، حقوق حیوانات و حفظ گونه‌های جانوری ارزشمند، مظهر توسعه یافتگی تلقی می‌شود.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 13:07:55