هوش مصنوعی در یادگیری فرصت یا تهدید است؟

Indonesia Berita Berita

هوش مصنوعی در یادگیری فرصت یا تهدید است؟
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 37 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 18%
  • Publisher: 63%

نتایج تحقیقات کنونی در حوزه هوش مصنوعی نشان داد که ادغام آن در آموزش این پتانسیل را دارد که تجربه یادگیری دانشجویان و دانش‌آموزان را متحول کند.

در دنیای کنونی فناوری‌های هوش مصنوعی مانند یادگیری ماشینی، پردازش زبان طبیعی و تجزیه و تحلیل داده‌ها به‌طور فزاینده‌ای در محیط‌های آموزشی مورد استفاده قرار گرفته‌اند و این فناوری‌ها تجارب یادگیری شخصی‌سازی شده و انطباقی را امکان‌پذیر می‌سازند، همچنین بر اساس نیازهای فردی و سبک‌های یادگیری دانشجویان، محتوا و بازخورد مناسب ارائه می‌دهند.

با این حال، ادغام هوش مصنوعی در آموزش چالش‌هایی نیز ایجاد می‌کند که باید به آنها پرداخت؛ نگرانی‌هایی مربوط به حریم خصوصی و اخلاقی، هنگام برخورد با داده‌های دانشجو ایجاد خواهد شد، زیرا هوش مصنوعی برای ارائه تجربیات شخصی به جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات شخصی متکی است. حفاظت از حریم خصوصی داده‌های دانشجو و اطمینان از استفاده اخلاقی از فناوری‌های هوش مصنوعی، ملاحظات ضروری برای مربیان و سیاست‌گذاران خواهد بود.

نظام آموزشی از دیدگاه یونسکو، باید رویکردی انسان محور به هوش مصنوعی داشته باشد زیرا هدف آن تغییر گفت‌وگو به سمت نقش هوش مصنوعی در پرداختن به نابرابری‌های کنونی در مورد دسترسی به دانش، تحقیق و تنوع بین فرهنگی است و اطمینان حاصل شود که هوش مصنوعی شکاف‌های فناوری را در داخل و بین کشورها افزایش نمی‌دهد.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

رتبه ۱۷ ایران در تولید علم هوش مصنوعی و ۷۰ در کاربردرتبه ۱۷ ایران در تولید علم هوش مصنوعی و ۷۰ در کاربردرئیس شورای تخصصی هوش مصنوعی گفت: ایران در تولید علم هوش مصنوعی رتبه هفدهم را دارد، اما در زمینه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در رتبه‌های ۷۰ تا ۹۰ قرار دارد.
Baca lebih lajut »

اروپا در سرمایه‌گذاری‌های هوش مصنوعی از آمریکا و چین عقب افتاداروپا در سرمایه‌گذاری‌های هوش مصنوعی از آمریکا و چین عقب افتادجنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت سازنده تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا روز چهارشنبه گفت: اتحادیه اروپا در سرمایه‌گذاری در زمینه هوش مصنوعی از آمریکا و چین بسیار عقب است.
Baca lebih lajut »

سردار جلالی: الگوهای تهدید با هوش مصنوعی افزایش یافته استسردار جلالی: الگوهای تهدید با هوش مصنوعی افزایش یافته استرئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: الگوهای تهدید مبتنی بر هوش مصنوعی در حال افزایش هستند و به همین دلیل شناسایی و رفع آسیب‌پذیری‌ در سامانه‌ها و اپلیکیشن‌ها بسیار مهم است.
Baca lebih lajut »

استخدام ارتشی از متخصصان برای توسعه هوش مصنوعی اشتباه است!استخدام ارتشی از متخصصان برای توسعه هوش مصنوعی اشتباه است!یکی از افراد تاثیرگذار در توسعه هوش مصنوعی می‌گوید استخدام ارتشی از متخصصان رویکرد اشتباهی برای توسعه هوش مصنوعی است.
Baca lebih lajut »

«پدرخواندهٔ هوش مصنوعی» و یک دانشمند دیگر برنده جایزه نوبل فیزیک شدند«پدرخواندهٔ هوش مصنوعی» و یک دانشمند دیگر برنده جایزه نوبل فیزیک شدندجان هوپفیلد و جفری هینتون برای مطالعات و اختراعات در زمینه توسعه «یادگیری ماشین» که بنیان‌های هوش مصنوعی تلقی می‌شود،‌ به عنوان برندگان جایزه نوبل فیزیک امسال معرفی شدند
Baca lebih lajut »

انتشار «اخلاقِ هوش مصنوعی»انتشار «اخلاقِ هوش مصنوعی»کتاب «اخلاقِ هوش مصنوعی» نوشته مارک کولکبرگ ترجمه احسان عارفی‌فر منتشر شده است.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-23 13:21:26