با توجه به روند جهانی حرکت به سمت انرژیهای تجدیدپذیر و کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی، انرژی بادی یکی از بهترین گزینهها برای تولید انرژی پاک و پایدار محسوب میشود.
بهگزارش ایسنا، ایران از نظر انرژی بادی دارای پتانسیلهای قابل توجهی است. برخی از مناطق در ایران شرایط مناسبی برای احداث نیروگاههای بادی دارند؛ استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی به دلیل وزش بادهای مداوم و پایدار، یکی از مناطق کلیدی برای توسعه انرژی بادی هستند. در این مناطق، بادهای ۱۲۰ روزه سیستان، یکی از معروفترین تونلهای بادی در جهان، پتانسیل بالایی برای بهرهبرداری دارد. شدت و تداوم این بادها در این نواحی، شرایط ایدهآلی را برای نصب توربینهای بادی فراهم کرده است.
افغانستان نیز بهویژه در مناطق مرزی با ایران و ترکمنستان، دارای تونلهای بادی بسیار مناسبی است. ولایات غربی افغانستان به دلیل وزش بادهای مداوم و نزدیکی به مرز ایران، گزینههای خوبی برای احداث نیروگاههای بادی محسوب میشوند. بادهای قوی و پایدار در این نواحی، نه تنها میتواند نیازهای داخلی افغانستان را برآورده کند، بلکه امکان صادرات برق به کشورهای همسایه را نیز فراهم میآورد.
به گفته وی در حال حاضر تمامی مطالبات کشورمان با افغانستان تسویه و صورتحسابهای برق صادراتی به موقع پرداخت میشود. یکی از مهمترین موارد در همکاریهای دو کشور، توسعه خطوط انتقال برق بین ایران و افغانستان است. با احداث نیروگاههای بادی در مرز دو کشور، نیاز به زیرساختهای انتقال برق بیش از پیش احساس میشود. خطوط انتقال ارتباطی میتواند برق تولیدی از این نیروگاهها را به نقاط مختلف دو کشور منتقل کند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
آمادگی ایران در زمینه توسعه همکاری با افغانستان در زمینه انرژی بادیبه گزارش شرق و به نقل از روابط عمومی شرکت توانیر، مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق و مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به این که تبادل برق بین ایران و افغانستان از سال ۱۳۸۱ آغاز شده و تاکنون ادامه دارد، خاطرنشان ساخت: صادرات برق ایران به افغانستان از طریق خطوط انتقال ارتباطی و با اولویت ساعات غیر اوج مصرف برق در کشور انجام میشود.
Baca lebih lajut »
تولید سرورهای مجهز به مادربردهای نسل چهارم/استفاده از مالیات اپراتورها برای توسعه محصولات دانشبنیاندبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات ضمن تاکید بر ضرورت همکاری بخش دولتی و خصوصی برای بومیسازی محصولات شرکتهای دانشبنیان، این مشارکت را پایه اصلی توسعه فناوری در کشور دانست.
Baca lebih lajut »
استقبال وزارت انرژی قرقیزستان از همکاری با شرکتهای صنعت آب و برقجلسه مجازی وزارت نیرو و وزارت انرژی قرقیزستان برای توسعه همکاریهای انرژی با حضور مقامات دو کشور برگزار شد.
Baca lebih lajut »
اسلامی: تعداد بازرسان آژانس در ایران با هیچ کشور دیگری قابل مقایسه نیستتهران - ایرنا - رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد، تعداد بازرسان منتصب آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران، با هیچ کشور دیگری قابل مقایسه نیست و این همکاری با آژانس ادامه دارد.
Baca lebih lajut »
بیمه تجارتنو و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تفاهمنامه همکاری امضا کردندتفاهمنامه همکاری دوجانبه میان بیمه تجارتنو با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف ارائه بیمهنامه محصولات دانش بنیان و فاوا برای نخستین بار در صنعت بیمه به امضا رسید.
Baca lebih lajut »
دیدار وزرای نیرو ایران و قطروزیر نیرو جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور انرژی قطر در حاشیه اجلاس مجمع گفتوگوی همکاری آسیا در دوحه دیدار و بر نهایی سازی مطالعات اتصال الکتریکی میان دو کشور تاکید کردند.
Baca lebih lajut »