وجه مشترک وعدههای سعید جلیلی «استفاده از ظرفیتهای داخلی» با اتکا به «اقتصاد مقاومتی» است که شیوه مطلوب رهبر جمهوری اسلامی در اداره اقتصادی ایران است. این رویکرد انقلابی با نگاه بینیازی از «خارج» و بیاهمیت جلوه دادن تحریمها، در زمان مسئولیت آقای جلیلی در مذاکرات هستهای هم کاملا مشهود بود و نتیجه ملموسی جز وضع تحریمهای بیشتر علیه ایران نداشت.
وجه مشترک وعدههای سعید جلیلی «استفاده از ظرفیتهای داخلی» با اتکا به «اقتصاد مقاومتی» است که شیوه مطلوب رهبر جمهوری اسلامی ایران در اداره اقتصادی ایران است. این رویکرد انقلابی با نگاه بینیازی از «خارج» و بیاهمیت جلوه دادن تحریمها، در زمان مسئولیت آقای جلیلی در مذاکرات هستهای هم کاملا مشهود بود و در آن زمان نتیجه ملموسی جز وضع تحریمهای بیشتر علیه ایران نداشت.
سعید جلیلی معتقد است که «روستاها میتوانند سلول جهش کشور باشند» و گفته «با چین میتوان در زمینه پوشاک رقابت کرد. روستاها میتوانند این کار را انجام دهند، ولی باید برای این کار برنامه داشت.» به نظر نمیآید او برنامه خاصی برای این کار ارائه کرده باشد. در حوزه مسکن او وعده اعطای تسهیلات و اختصاص زمین برای توسعه ساخت و ساز مسکن، برطرف کردن نقایص طرح مسکن مهر، تهیه برنامه جامع برای تولید مسکن، خانهدار کردن مردم با واگذاری زمینهای دولتی به تعاونیهای مسکن و ساخت حداقل یک میلیون مسکن در سال را داده است.
او میگوید برای رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصدی، «۲۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری سالانه» لازم است که دستیابی به آن «بدون باز کردن مرزها و ایجاد ارتباط با دولتهای منطقه» غیر ممکن خواهد بود. یکی از مهمترین نقاط تاکید آقای پزشکیان اجرای برنامه هفتم توسعه بوده که از سال ۱۴۰۳ آغاز میشود. او معتقد است این برنامه به طور ویژه بر بهبود معیشت مردم تمرکز دارد.
او درباره اعتراضهای سال ۱۴۰۱ بعد از کشته شدن مهسا امینی گفت: «جای سوال دارد که چرا برخی مقامات کشورهای اروپایی نسبت به کشتار زنان در فلسطین توجهی ندارند ولی برای یک خانم در ایران اشک تمساح میریزند؟» اظهارات آقای جلیلی درباره مسائل فرهنگی با ابهام و کلیگویی همراه بوده است. او میگوید نباید دایره فرهنگ را کوچک «مثل شمال تهران» دید و معتقد است که ایران «مالامال از ظرفیتهای فرهنگی» است.
«افزایش سهم کمک دولت در تامین هزینه های درمانی» و «جلوگیری از افزایش بدهی دولت به صندوقهای بازنشستگی و پرداخت بدهیهای دولت به صندوقها و سازمانهای بازنشستگی» از جمله وعدههای آقای پزشکیان است. آقای جلیلی میگوید «جمهوری اسلامی» در مسائلی مانند برجام و افایتیاف «طلبکار» است، اما توضیح نداده است که چگونه این «طلب» را مطالبه خواهد کرد. افایتیاف یا «گروه ویژه اقدام مالی» نهادی برای مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم است که ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
نماینده سیلی زننده به صورت سرباز وظیفه: به جلیلی رای دهیمانتخاب نوشت: نماینده ای که به صورت سرباز وظیفه سیلی زده بود از مردم خواست که همه با هم به سعید جلیلی رای دهند تا مانع رئیسجمهور شدن پزشکیان شوند.
Baca lebih lajut »
فیلم/ جلیلی و پزشکیان در پایان مناظره چه کردند؟جلیلی و پزشکیان در پایان مناظره همدیگر را در آغوش گرفتند
Baca lebih lajut »
۲ روز تا دور دوم انتخابات؛ اقتصاد؛ موضوع مناظره آخر/کاندیدایی که برای رای نیاوردن آمده بوددر پی راهیابی مسعود پزشکیان و سعید جلیلی، از نامزدهای انتخابات زودهنگام چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به دور دوم، امشب دومین و آخرین مناظره با موضوع اقتصادی برگزار خواهد شد.
Baca lebih lajut »
معرفی روسای ستادهای سه کاندیدای ریاست جمهوری در خوزستانتا امروز از میان کاندیداهای ریاست جمهوری، روسای ستادهای مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی در خوزستان منصوب شدند.
Baca lebih lajut »
فیلم/ تجمع هواداران جلیلی و پزشکیان مقابل صداوسیماهواداران جلیلی و پزشکیان مقابل صداوسیما از آنها استقبال کردند.
Baca lebih lajut »
توضیح ستاد انتخابات رسانهملی درباره علت تاخیر در پخش مستند پزشکیان و جلیلیستاد انتخابات رسانه ملی علت تاخیر در پخش مستند پزشکیان و جلیلی را اعلام کرد.
Baca lebih lajut »