نقشه توپوگرافی در حوزه پژوهش نداریم/ چرایی را جایگزین چیستی در پژوهش کنیم

Indonesia Berita Berita

نقشه توپوگرافی در حوزه پژوهش نداریم/ چرایی را جایگزین چیستی در پژوهش کنیم
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 43 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 20%
  • Publisher: 53%

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مریم جلالی (معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی) در نشست پژوهشکده هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی که صبح امروز دوشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۲ در سالن فجر وزارتخانه برگزار شد، با بیان اینکه توصیف گام اول رسیدن به توضیح، تشریح و تحلیل است، گفت: گاهی به نظر می‌رسد فقط در مرحله...

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مریم جلالی در نشست پژوهشکده هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی که صبح امروز دوشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۲ در سالن فجر وزارتخانه برگزار شد، با بیان اینکه توصیف گام اول رسیدن به توضیح، تشریح و تحلیل است، گفت: گاهی به نظر می‌رسد فقط در مرحله توصیف می‌مانیم و نتیجه بخش هم نیست.

او با بیان اینکه باید به یک نظام مسئله مشترک برسیم و سوالات عمیقی طرح کنیم، گفت: رویکرد اساسی ما این است که بتوانیم زاویه دید درستی پیدا کنیم و زاویه دیدهای همدیگر را درک کنیم و به دنبال حذف نباشیم، چرا که این مسئله واکاوی و پژوهیدن را ترسیم می‌کند. معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی خاطرنشان کرد: فرهنگ ما در یک پیوستار میراث‌فرهنگی، صنایع دستی، گردشگری، هنرهای سنتی و دیگر بخش‌ها باید دارای همگرایی باشد. ذات‌الله نیکزاد با بیان اینکه هفته پژوهش فرصتی برای نشان دادن تلاش پژوهشگران است، گفت: آیا ما به عنوان بازوی علمی وزارتخانه حرکت کرده ایم؟ حقیقت این است که در نسبت پژوهشگاه و وزارت باید دوراندیشی و بازاندیشی داشته باشیم و این نسبت را منتج به رسیدن به راهکار کنیم.

او افزود: صنایع‌دستی، هنرهای دستی و صناعی پیشانی شناخت فرهنگ زنده ایرانی است و برخلاف معماری که شکل جدیدی در واقعیت به خود گرفته، هنر ایرانی همچنان زنده است.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

ilnanews /  🏆 10. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

مصوبات جدید کارگروه اخلاق در پژوهش/لزوم درج وابستگی سازمانی دانشجویان جهاددانشگاهی در مقالاتمصوبات جدید کارگروه اخلاق در پژوهش/لزوم درج وابستگی سازمانی دانشجویان جهاددانشگاهی در مقالاتطبق مصوبات اخیر کارگروه اخلاق در پژوهش جهاددانشگاهی، باید وابستگی سازمانی دانشجویان در حال تحصیل در جهاددانشگاهی در مقالات فارسی و انگلیسی منتشره از پایان‌نامه‌ها درج شده و پژوهش‌های این نهاد در شورای علمی واحد سازمانی تصویب و در سامانه سامپ بارگذاری شود.
Baca lebih lajut »

رونمایی از ۲۷ محصول فناورانه با حضور وزیر علوم و معاون علمی رئیس‌جمهوریرونمایی از ۲۷ محصول فناورانه با حضور وزیر علوم و معاون علمی رئیس‌جمهوریدر اولین روز از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور معاون علمی رئیس جمهوری و وزیر علوم از ۲۷محصول فناورانه پارک‌های فناورانه و پژوهشگاه‌ها رونمایی شد.
Baca lebih lajut »

عرضه محصولات ۱۲ شرکت دانش‌بنیان نفتی در پاویون نمایشگاه عسلویهعرضه محصولات ۱۲ شرکت دانش‌بنیان نفتی در پاویون نمایشگاه عسلویهشرکت‌های دانش‌بنیان با حضور در پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان هفتمین نمایشگاه ساخت داخل نفت، گاز و پتروشیمی آخرین دستاوردهای خود را از خدمات آزمایشگاهی تا تجهیزات صنعتی در این حوزه عرضه کردند.
Baca lebih lajut »

دانشگاه‌های بی‌کیفیت؛ آفت جان پژوهش/ضرورت پژوهش مبتنی بر نیاز جامعهدانشگاه‌های بی‌کیفیت؛ آفت جان پژوهش/ضرورت پژوهش مبتنی بر نیاز جامعهمعاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از آسیب‌های موجود در حوزه پژوهش همین است که ما در بسیاری از نقاط و شهرستان‌های کشور، بدون هیچ نیازی اقدام به تاسیس دانشگاه و مراکز آموزش عالی کرده‌ایم.
Baca lebih lajut »

در مقابل تهاجم‌فرهنگی نباید منفعل بود/ فرهنگ مهمترین ابزار برای پیشرفت و موفقیت یک جامعه استدر مقابل تهاجم‌فرهنگی نباید منفعل بود/ فرهنگ مهمترین ابزار برای پیشرفت و موفقیت یک جامعه استرئیس‌جمهور در همایش «چیستی و چگونگی قرارگاهی شدن شورای‌عالی انقلاب فرهنگی» گفت: مسأله فرهنگ در جهت دهی اقدامات بسیار مهم است، فرهنگ مهمترین ابزار برای پیشرفت و موفقیت جامعه محسوب می‌شود.
Baca lebih lajut »

۲ حلقه مفقوده در نظام مالی پژوهش و فناوری۲ حلقه مفقوده در نظام مالی پژوهش و فناوریمعاون پژوهشی وزرات علوم گفت: نظام مالی پژوهش و فناوری ۲ حلقه مفقود داشت؛ یکی صندوق گرنت محور که از طرح‌های کلان ملی حمایت کند. در این زمینه صندوق عالی عتف بعد از ۲ سال پیگیری، تاسیس و اساسنامه آن ابلاغ شد. حلقه دوم، صندوق دیگری برای حمایت از طرح‌های فناوری بزرگ است که چنین صندوقی نداریم و بانک‌ها نیز چنین تسهیلاتی ندارند.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-26 01:16:28