استاندار خوزستان گفت: با توجه به ضرورت پیشگیری از بیماری تب دنگی، همه امکانات استان خوزستان برای پاکسازی نقاط مستعد انتشار پشه آئدس بسیج خواهد شد.
علیاکبر حسینیمحراب در پایان نشست نشست قرارگاه زیستی مقابله با پشه آئدس که امروز در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: منشاء این حشره در کشور پاکستان بوده و منجر به بروز تلفاتی در آنجا شده است. سازمان بهداشت جهانی، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اهواز هشدارهای لازم را در خصوص شیوع تب دنگی دادهاند و به منظور پیشبینی تمهیدات و پیشگیریهای لازم این جلسه تشکیل شد.
حسینیمحراب گفت: در جلسه امروز بنا شد با کمک دستگاههای مربوطه و با مشارکت مردم و گروههای جهادی، محلات مستعد آلودگی پاکسازی شوند و اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم. با توجه به ضرورت پیشگیری از بیماری تب دنگی، همه امکانات استان خوزستان برای پاکسازی نقاط مستعد انتشار این حشره بسیج خواهد شد. تب دنگی یا تب استخوانشکن، یک بیماری ویروسی است که توسط پشه آئدس منتقل میشود و بیشتر در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر جهان بروز پیدا میکند. سالانه میلیونها مورد از عفونت تب دنگی در سراسر جهان رخ میدهد که بیشتر در جنوب شرقی آسیا، جزایر غربی اقیانوس آرام، آمریکای لاتین و آفریقا شایع شده، اما این بیماری در مناطق جدیدی از جمله اروپا و جنوب ایالات متحده آمریکا نیز گسترش پیدا کرده و اخیرا هم در کشورهای عمان، قطر، یمن، عربستان، پاکستان، افغانستان و کشورهای آسیای جنوب شرقی شیوع یافته است.
تخم پشه آئدس بسیار مقاوم است و تا ۴۰۰ روز در شرایط خشک دوام میآورد. انتقال بیماری تب دنگ از طریق نیش پشه آئدس است که بر خلاف دیگر پشهها بیشتر در طول روز از انسان خونخواری میکند و حداکثر خونخواری آن نیز در ساعات اولیه صبح و هنگام غروب آفتاب است. پس از ۶ روز از گزش پشه، بیماری آغاز میشود و تا ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
درباره تب دنگی بیشتر بدانیمدر دستورالعمل عملیاتی واپایش تهدیدات ناشی از ناقل مهاجم زیستی (پشه آئدس) طرح ملی مقابله با ناقلان مهاجم زیستی، چگونگی راهیابی پشه آئدس به ایران اشاره شده است.
Baca lebih lajut »
رویت پشه آئدس در آذربایجان شرقیرییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مشاهده پشه آئدس در شهرستان خداآفرین این استان خبر داد.
Baca lebih lajut »
شناسایی پشه آئدس در چهار شهرستان هرمزگانپشه آئدس در چهار شهرستان و یک جزیره هرمزگان شناسایی شد.
Baca lebih lajut »
کدام استان ها پشه آئدس دارند؟رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، به معرفی استانهای درگیر پشه آئدس در کشور پرداخت.
Baca lebih lajut »
پاکیزگی شهر و منازل عرصه را برای پشه آئدس تنگ میکندرشت - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر رعایت توصیههای بهداشتی برای پیشگیری از تکثیر پشه آئدس گفت: پاکیزگی شهر و منازل عرصه را برای پشه آئدس تنگ میکند.
Baca lebih lajut »
تعامل همهجانبه در مبارزه با پشه آئدس برای پیشگیری از گسترش تب دانگ در شیرازمعاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز از مهمترین اقدامات شهرداری در راستای عدم تکثیر پشه آئدس، بهسازی محیط و از بین بردن فضاهای مناسب برای تخمگذاری این پشه عنوان کرد.
Baca lebih lajut »