ناترازی ۱۷ هزار مگاواتی برق/نیاز ۲۰ میلیارد دلاری برای رفع ناترازی

Indonesia Berita Berita

ناترازی ۱۷ هزار مگاواتی برق/نیاز ۲۰ میلیارد دلاری برای رفع ناترازی
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 48 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 22%
  • Publisher: 63%

رئیس هیات مدیره سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق گفت: در حال حاضر میزان مصرف برق در کشور از ۷۷ هزار مگاوات عبور کرده و میزان ناترازی نیز بیش از ۱۷ هزار مگاوات ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، حسنعلی تقی‌زاده امروز در نشست خبری با اشاره به وضعیت ناترازی برق و راهکارهای حل آن اظهار کرد: اگر شرایط به همین روال پیش برود تا سال ۱۴۱۴ میزان ناترازی برق به ۳۷ هزار مگاوات می‌رسد و با توجه به رشد مصرف که در ۱۰ سال آینده خواهیم داشت؛ این عدد یک سوم مصرف برق کشور می‌شود و این تصور خطرناکی است که یک سوم نیاز برق کشور ناترازی داشته باشیم.

وی ضمن انتقاد از عدم توجه وزارت نیرو به لایحه رگولاتوری تصریح کرد: اقتصاد ناکارآمد برق، سرکوب بخش خصوصی، عدم توجه به نهاد رگولاتوری، عدم تمکین وزارت نیرو به قوانین، موجب ایجاد ناترازی ۱۷ هزار مگاواتی در صنعت برق شده و این در شرایطی است که بخش خصوصی ۶۰ درصد تولید برق کشور را برعهده دارد و اگر توجه ویژه‌ای به آن می‌شد شرایط حال حاضر به وجود نمی‌آمد.

تقی‌زاده با بیان این‌که وزارت نیرو هم تولیدکننده و هم خریدار برق است، تصریح کرد: تا زمان که دولت دست از تصدی‌گری و واسطه‌گری بر ندارد انتظار این‌که ناترازی برق برطرف شود یک رویاست. در شرایط فعلی باید با یک مکانیسم درست بین تولید کننده و مصرف کننده شفاف سازی قیمت صورت گیرد. تقی‌زاده اضافه کرد: براساس برنامه هفتم توسعه نیز قرار بر این است که ظرفیت نامی به ۱۲۴ هزار مگاوات برسد، یعنی ۳۱ هزار مگاوات نیروگاه جدید احداث شود که ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و مابقی حرارتی خواهد بود. طبق این برنامه ۵۰ درصد توسط صنایع و ۵۰ درصد دیگر توسط بخش خصوصی به جز صنایع سرمایه‌ گذاری خواهد شد.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

قطعی برق صدمات جبران‌ناپذیری به صنعت فولاد کشور وارد کردقطعی برق صدمات جبران‌ناپذیری به صنعت فولاد کشور وارد کردخاقانی کارشناس انرژی گفت: سیاست‌هایی که دولت سیزدهم برای رفع ناترازی مصرف برق در پیش گرفت درست نبود و موجب شد مشکلاتن موجود در این حوزه افزایش یابد.
Baca lebih lajut »

تا ۱۰ سال آینده به ناترازی ۳۷ هزار مگاواتی می‌رسیم/ وارد فاز خاموشی خانگی شدیم؟تا ۱۰ سال آینده به ناترازی ۳۷ هزار مگاواتی می‌رسیم/ وارد فاز خاموشی خانگی شدیم؟نایب رئیس هیات مدیره شرکت‌های تولیدکننده برق با بیان اینکه اکنون در پیک مصرف شبکه حدود ۱۵ هزار مگاوات ناترازی برق داریم، گفت: اگر این روند به همین ترتیب پیش برود در ۱۰ سال آینده حدود ۳۷ هزار مگاوات ناترازی تولید خواهیم داشت یعنی ۳۳ درصد از نیاز مصرف؛ درواقع یک ‌سوم برق مورد نیاز کشور قابل تامین نخواهدبود.
Baca lebih lajut »

نیاز ۱۹ میلیارد دلاری صنعت برق با «دور کند کولر» رفع می‌شود؟نیاز ۱۹ میلیارد دلاری صنعت برق با «دور کند کولر» رفع می‌شود؟هدر رفت برق در شبکه انتقال سه برابر کشورهای پیشرفته‌ است، حدود نیمی از برق تولیدی کشور صرف صنایع فرسوده می‌شود، تنها ۲۷ درصد کل برق کشور در بخش خانگی مصرف می‌شود؛ در این شرایط مسئولان توصیه می‌کنند مصرف‌کنندگان با دور کند کولر آبی، جلوی قطع برق را بگیرند.
Baca lebih lajut »

۱۸ هزار مگاوات ناترازی برق؛ بحران‌های اقتصادی-اجتماعی در راه‌اند۱۸ هزار مگاوات ناترازی برق؛ بحران‌های اقتصادی-اجتماعی در راه‌اندرییس سندیکای تولیدکنندگان برق اعلام کرد که کشور با ۱۸ هزار مگاوات ناترازی برق مواجه است و اگر این مشکل طی پنج تا هفت سال آینده حل نشود، باید منتظر بحران‌های اجتماعی و اقتصادی جدی در ایران بود.
Baca lebih lajut »

وزارت نیرو برای کاهش ناترازی برق چه برنامه‌ای دارد؟وزارت نیرو برای کاهش ناترازی برق چه برنامه‌ای دارد؟تهران - ایرنا - وزارت نیرو باهدف کاهش فاصله ناترازی در تولید و مصرف برق اقدام‌هایی در سه بخش کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را در دستور کار قرار داده است، این اقدام‌ها کدام‌اند؟
Baca lebih lajut »

رشد ۶ هزار مگاواتی مصرف برق در کشوررشد ۶ هزار مگاواتی مصرف برق در کشورتهران - ایرنا - سخنگوی صنعت برق گفت: تقاضای برق به عدد ۷۳ هزار و ۶۴۴ مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۶ هزار مگاواتی را نشان می دهد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 20:50:35