میزگرد بررسی انتظارات اهل سنت ایران از ریاست جمهوری آینده

Indonesia Berita Berita

میزگرد بررسی انتظارات اهل سنت ایران از ریاست جمهوری آینده
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 63 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 29%
  • Publisher: 63%

انتخابات ایران در مقام مهمترین و بزرگترین فرآیند مشارکت جمعی در تعیین سرنوشت ملی، اهمیت بسیاری برای اقشار گوناگون کشور دارد.

به گزارش ایسنا، اهل سنت ایران حدود ۸ تا ۱۰ درصد جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند و پس از اهل تشیع، پرجمعیت‌ترین گروه مذهبی هستند. در ایران هر چهار مکتب اهل سنت یعنی حنفی،شافعی،حنبلی و مالکی پیروانی دارند و بیشتراً ساکن مناطق مرزی چون بلوچستان، کردستان، آذربایجان غربی، گلستان، خراسان و بندر عباس هستند.

او در تشریح وضعیت عمومی جامعه اهل سنت در فضای انتخاباتی فعلی گفت:« جو انتخاباتی مردم کردستان و دیگر مناطق اهل سنت در چهاردهمین دوره ریاست جمهوری فضای دلسردی شده و البته این فضای دلسردی با جلب رضایت مردم جبران می‌شود. اتفاقات ناگواری که در دوره‌های قبلی رخ داد، زمینه‌هایی برای دلسردی به وجود آورد. این زمینه‌ها همراه با خواست عمومی ملت ایران، مسائلی مانند بنزین و گرانی و مشکلات اقتصادی شد و فضای دلسردی را در سطح جامعه به وجود بیاورد.

دکتر دیوانی نظر شما در این باره چیست؟ یوسف دیوانی پس تایید این فرض که اهل سنت ایران «به طور کلی» مسائل مشترکی دارند، با ارجاع به اصل ۱۱ گفت:« جمهوری اسلامی از ابتدا خود را موظف دانسته تمامی ملل اسلامی را همراه هم زیر یک چتر قرار بدهد و با آن‌ها ارتباط حسنه داشته باشند.

پس به نظر شما ظرفیت‌هایی در جامعه اهل سنت وجود دارد که استفاده از این ظرفیت‌ها باعث محقق شدن هرچه بیشتر منافع ملی می‌شود؟ عبداله نارویی پس از حمد خداوند متعال و قرائت آیه ۱۳ سوره حجرات گفت: همچنین عبداله نارویی تقسیم جامعه به اهل تسنن و اهل تشیع را اشتباه دانست و گفت:« مثلا در فرم‌های بیمارستانی می‌پرسند شیعه هستید یا سنی، چه نیازی به این پرسش هست؟ ما همه مسلمان هستیم، حتی شاید نیازی به همین هم نباشد و ایرانی بودن کفایت می‌کند. به نظر همین مسائلی که مطرح شد چه بسا باعث ایجاد بی‌اعتمادی باشد.»

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

انتخابات ریاست جمهوری ایران؛ اعتراض مولوی عبدالحمید به «ممنوعیت نامزدی زنان و اهل سنت»انتخابات ریاست جمهوری ایران؛ اعتراض مولوی عبدالحمید به «ممنوعیت نامزدی زنان و اهل سنت»مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، یکی از سرشناس‌ترین روحانیون سنی ایران و امام جمعه اهل سنت زاهدان، به ممانعت از نامزدی زنان و شهروندان سنی در انتخابات ریاست جمهوری ایران اعتراض کرده است.
Baca lebih lajut »

فیلم/ نظر پورمحمدی درباره دشمنی و دوستی با کشورهافیلم/ نظر پورمحمدی درباره دشمنی و دوستی با کشورهاحجت الاسلام پورمحمدی یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری ۱۴۰۳ در میزگرد سیاسی سیما حضور یافت.
Baca lebih lajut »

واکنش پورمحمدی به ماجرای میزگرد فرهنگی پزشکیان/ بگذارید حرفش را بزندواکنش پورمحمدی به ماجرای میزگرد فرهنگی پزشکیان/ بگذارید حرفش را بزندیکی دیگر از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به ماجرای میزگرد فرهنگی پزشکیان واکنش نشان داد.
Baca lebih lajut »

سیاست خارجی رکن رکین دولت چهاردهم خواهد بود/ جبهه انقلاب باید قبل از ۸ تیر به یک فرد برسد+ فیلمسیاست خارجی رکن رکین دولت چهاردهم خواهد بود/ جبهه انقلاب باید قبل از ۸ تیر به یک فرد برسد+ فیلمبرنامه میزگرد سیاسی با حضور محمدباقر قالیباف، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد.
Baca lebih lajut »

سیاست خارجی رکن رکین دولت چهاردهم خواهد بود+ فیلمسیاست خارجی رکن رکین دولت چهاردهم خواهد بود+ فیلمبرنامه میزگرد سیاسی با حضور محمدباقر قالیباف، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد.
Baca lebih lajut »

واکنش معاون دادستان کشور در کمیسیون تبلیغات انتخابات به حاشیه‌های یک میزگردواکنش معاون دادستان کشور در کمیسیون تبلیغات انتخابات به حاشیه‌های یک میزگردنماینده تام الاختیار دادستان کشور در کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به موضوع تنش در میزگرد انتخاباتی یکی از نامزد‌ها واکنش نشان داد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 23:04:54