رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری در نشست «ارزیابی فرصتهای توسعه فناوری در مسیر همکاریهای ایران و چین»، گفت: معاونت علمی، در تعاملات بینالمللی مبتنی بر فناوری و نوآوری از یک رویکرد توسعهای برخوردار است؛ از این رو، تحلیلهای دقیق و شناسایی ظرفیتهای هر کشور برای ارتقای بهرهوری این تعاملات ضرورت دارد.
به گزارش ایسنا، نشست ارزیابی فرصتهای توسعه فناوری در مسیر همکاریهای ایران و چین از منظر پیچیدگی اقتصادی با میزبانی مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با حضور سیاستگذاران وزارت امور خارجه، سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران، مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، انجمن دوستی ایران و چین و اتاق مشترک دو کشور و متخصصان و فعالان اقتصادی و دانشگاهی برگزار شد.
به گفته وی، پیچیدگی اقتصادی، ابزاری برای تنظیم روابط دو و چند جانبه کشورها در تعاملات از ابعاد متنوع علمی تا اقتصادی و حتی سیاسی است و میتواند در سطوح مختلف تحلیل، کاربرهای متنوعی برای سیاستگذاران داشته باشد. میرآبادی، رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری نیز با تاکید بر اینکه معاونت، رویکرد توسعهای در تعاملات بینالمللی مبتنی بر فناوری و نوآوری دارد، تحلیلهای دقیق و شناسایی ظرفیتهای هر کشور را برای ارتقای بهرهوری این تعاملات بااهمیت خواند.
وی ادامه داد: یکی از چالشهای ما در تعریف همکاریهای فناورانه با چین، مقیاس ایران و چین است. مقیاس و عددهایی که ما در تعریف همکاریهای فناورانه و مذاکرات به کار میبریم، با اعداد و مقیاس چینیها بسیار متفاوت است و نهایتا بسیاری از گفتوگوها و مذاکرات به نتیجه نمیرسد. از این رو، شناسایی نقاط خالی که احتمالا مورد علاقه چینیها هم هست، شاید بتواند این چالش را هم برطرف کند.
وی ادامه داد: ما نیاز داریم قبل از انجام تفاهمنامه 20 ساله با چین نقشه راه خود را برای همکاری تدوین کنیم. این در حالی است که اساسا فرآیند محور کارها را پیش نمیبریم و این یک نقیصه است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
دانشگاه تهران دارنده مقام نخست تعاملات بینالمللی در بین دانشگاههای کشوردانشگاه تهران بر اساس اعلام مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، رتبه اول دانشگاههای کشور را در تعاملات علمی و بینالمللی کسب کرد.
Baca lebih lajut »
توسعه به صورت واقعی در فولاد هرمزگان جریان داردرئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: پروژههای توسعهای بسیاری در فولاد هرمزگان در حال احداث است و توسعه به معنای واقعی در این شرکت جریان دارد.
Baca lebih lajut »
استرالیا و «آسهآن» خواستار خویشتنداری در دریای چین جنوبی و آتشبس در غزه شدنداسترالیا و آسهآن در بیانیه مشترکی خواستار ایجاد نظمی «مبتنی بر قوانین» در اقیانوس آرام- هند شدند زیرا به گفته آنها، پکن بهدنبال افزایش حضور خود در دریای چین جنوبی است.
Baca lebih lajut »
۱۰ رتبه برتر نادکاپ شریف برای دانشآموزان خوزستانیمدیر کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری فناوران آینده پارک علم و فناوری خوزستان از کسب ۱۰ رتبه برتر بیست و هفتمین مسابقات نادکاپ شریف توسط دانشآموزان خوزستانی خبر داد.
Baca lebih lajut »
تسهیلات جذب دانش آموختگان برتر در مؤسسههای علمیشیوه نامه تسهیلات جذب دانش آموختگان برتر به عنوان عضو هیأت علمی در مؤسسههای علمی (طرح جهت) توسط مرکز جذب و امور اعضای هیات علمی و نخبگان وزارت بهداشت اعلام شد.
Baca lebih lajut »
افزایش حضور زائران از ۱۶ تا ۱۸ اسفندماه در مشهدمدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی گفت: بر اساس بررسیهای انجام شده توسط دبیرخانه این ستاد ورود زائران در روزهای ۱۶ تا ۱۸ اسفندماه در مشهد مقدس افزایش محسوسی دارد.
Baca lebih lajut »