وزیر علوم با تأکید بر اینکه بیش از ۳۷ درصد تولیدات علمی ما با مشارکت بینالمللی است، گفت: دانشمندان و محققان بینالمللی مرجعیت علمی محققان و اساتید ما را به رسمیت میشناسند.
محمدعلی زلفیگل امروز، جمعه، ۱۳ بهمن در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه همدان، با تأکید بر اینکه امروز امنیت، آسایش و آرامش کشور نتیجه و مرهون زحمات رزمندگان، ارتشیان، سپاهیان، نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی است، اظهار کرد: لازم است نسلهای بعد از پیروی انقلاب اسلامی که دوران انقلاب را درک نکردند، با شرایط آن روزها و آسیبهایی که به مردم در زمان ارباب رعیتی شده است، آشنا شوند.
زلفیگل با بیان اینکه دانشگاههای ما در رتبهبندیهای علمی جزو دانشگاههای مطرح هستند، گفت: استانداردهای علمی دانشگاههای ما در حدی است که در همه جای دنیا دانشآموختگان ایران را جزو برترینها میدانند بهگونهای که یکی از دغدغههای ما ایجاد شغل برای نخبگان است تا از مهاجرت آنها جلوگیری کرده و مهاجرت معکوس را رقم بزنیم.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی همدان سال ۱۳۸۵ تأسیس شده و حالا جوان بالغی است که در عرصه علمی خودنمایی میکند؛ دانشگاه ملایر، دانشگاه سیدجمالالدین اسدآبادی، مجتمع آموزش عالی نهاوند، دانشکدههای تویسرکان، بهار و رزن، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور و علمی- کاربردی نیز همین وضعیت را دارند. وی ادامه داد: در دوران ارباب رعیتی رأی مردم در تعیین سرنوشتشان مؤثر نبود اما امروز از صدر تا ذیل، مدیران کشور از جمله رهبری، اعضای مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای اسلامی شهر و روستا به وسیله مردم انتخاب میشوند.
وی ادامه داد: در زمان طاغوت پزشکان فیلیپینی، هندی و بنگلادشی مردم را در کشور درمان میکردند، وضعیت علمی و فناوری کشور به گونهای بود که نمیتوانستیم در دوران دفاع مقدس سیم خاردار بسازیم. زلفیگل با اشاره به اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ما بهترین استعدادهای خود را به خارج از کشور اعزام میکردیم تا در مقطع دکتری تحصیل کنند و به کشور بازگردند، گفت: بسیاری از این دانشجویان چون بستر کار در کشور برایشان فراهم نبود، برنمیگشتند اما امروز اکثر اعضای هیأت علمی دانشگاهها فارغالتحصیلان دانشگاههای داخل کشور هستند.
وی تأکید کرد: وقتی سرنوشت حاکمیت یک کشور توسط مردم آن کشور رقم بخورد، بهرهوری بالا میرود و حیف و میل بیتالمال به حداقل میرسد و نقش دانش و فناوری محرز خواهد شد. زلفیگل مطرح کرد: فرض کنید نظام ارباب رعیتی تحت سلطه استکبار بر کشور حکومت میکرد و میخواست چنین اقداماتی انجام دهد؛ هیچگاه به ما اجازه نمیدادند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
تالابها از مهاجرت اقلیمی جلوگیری می کنندهیات علمی دانشگاه تهران گفت: حفاظت از تالابها در امنیت اکوسیستم و امنیت ملی بسیار موثر است و میتواند از مهاجرت افراد از مناطق کمآب جلوگیری کند.
Baca lebih lajut »
تحقق ۹۳ درصدی اهداف اشتغال خانگی در دولت سیزدهمرئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تحقق ۹۳ درصد هدفگذاری ایجاد اشتغال در حوزه مشاغل خانگی در دولت سیزدهم خبر داد.
Baca lebih lajut »
اشتغال ۷۲ درصدی کارکنان در ۵۴۴ شرکت دانشبنیان/وضعیت جذب کارمندان در ۹ دسته فناوریطبق آخرین آمارها از وضعیت اشتغال شرکتهای دانشبنیان در حالیکه ۷۳.۳۹ درصد از شرکتها، نوپا هستند، ۱۳.
Baca lebih lajut »
انگیزه پسر 20 ساله از قتل داماد: پشت سر خواهرم حرف میزد، کشتمشجوان ۲۰ سالهای که برای جلوگیری از طلاق خواهرش به مشهد آمده بود در حالی رشته« پیوند» را با تیغه کارد برید که خواهرش در آستانه جدایی از شوهرش قرار داشت.
Baca lebih lajut »
فجایع اقتصادی برای صهیونیستها با گذشت بیش از ۱۰۰ روز جنگ در غزهبا گذشت ۱۰۷ روز از جنگ در غزه، هزینههای اقتصادی این جنگ بیش از پیش برای رژیم صهیونیستی آشکار میشود.
Baca lebih lajut »
درخواست قائممقام بنیاد نخبگان از وزیر کشور برای عضویت نخبگان در شورای استانهاقائممقام بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه شنیدن صدای نخبگان باعث ایجاد حس ارزش و اثربخشی در آنها میشود و این امر میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند، گفت: درخواست ما از وزیر کشور و استانداریها این است که رؤسای بنیادهای استانی، عضو شورای برنامهریزی استانها باشند.
Baca lebih lajut »