نمایندگان مجلس شورای اسلامی بند (ت) اصلاحی ماده ۳۹ لایحه برنامه هفتم توسعه را که در مورد دریافت آب بهای کشاورزی از آب های سطحی و چشمهها بود را حذف کردند.
به گزارش مشرق، نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با حذف بند اصلاحی ماده ۳۹ این لایحه موافقت کردند.
براساس بند حذف شده ماده ۳۹ لایحه مذکور؛ نیاز آب محصولات کشاورزی الگوی کشت مطابق نظر وزارت جهاد کشاورزی نسبت به اخذ آب بها اقدام نماید. وزارت نیرو مکلف است بر اساس نیاز آب محصولات کشاورزی الگوی کشت مطابق نظر وزارت جهاد کشاورزی نسبت به اخذ آب بها اقدام نماید. آب بها برای بهره برداری از منابع آب سطحی که میزان برداشت آنها متناسب با الگوی کشت ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی و الگوی مصرف آب وزارت نیرو باشد، برابر قانون تثبیت آب بهای زراعی مصوب سال ۱۳۶۹ مجلس دریافت خواهد شد.
این بهره برداران در دریافت تسهیلات و سایر حمایت های دولت در اولویت خواهند بود. آب بها برای بهره برداران از آب سطحی که میزان برداشت آب آنها مازاد بر آب مورد نیاز الگوی کشت ابلاغی باشد، با اعمال ضرایب و به صورت پلکانی حداکثر تا ۴ برابر اخذ خواهد شد و مازاد منابع حاصل از اجرای این بند جهت ترمیم و توسعه سامانه های نوین آبیاری، تجهیز و نصب ابزار اندازه گیری جهت تحویل حجمی آب، ایجاد نظام های بهره برداری و تشکل های آب بران اختصاص خواهد یافت.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
بند مربوط به تعیین نرخ آببها برای بهرهبرداران از آب سطحی از لایحه برنامه حذف شدبا تصویب مجلس، بندی از لایحه برنامه هفتم توسعه حذف شد که در آن سازوکاری برای دریافت آببها برای بهرهبرداران از منابع آب سطحی تعیین شده بود.
Baca lebih lajut »
مخالفت نمایندگان با دریافت بخشی از اعتبار اجرای طرح های آبرسانی از مردمنمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب حذف بند الحاقی ماده ۴۱ با دریافت بخشی از هزینه اجرای طرح های آبرسانی از مردم با تصویب شوراهای اسلامی شهر و روستا و تائید وزارت نیرو مخالفت کردند.
Baca lebih lajut »
فرآوری و تهیه خوراک دام از ضایعات پس از برداشت مزارع پنبه و ذرت بذری در اردبیلرئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل از فرآوری و تهیه خوراک دام از ضایعات پس از برداشت مزارع پنبه و ذرت بذری در شرایط خشکسالی استان خبر داد.
Baca lebih lajut »
مرغداران اردستان برای دریافت نهاده مشکل دارندمدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردستان گفت: مرغداران این شهرستان همچنان در زمانبندی دریافت نهاده مشکلاتی دارند و نمیتوانند در سامانه، اقلام مورد نیاز خود را در زمان مقرر دریافت کنند.
Baca lebih lajut »
پرورش دام یکی از اولویت های اشتغالزایی در روستاها و مناطق عشایری استاستاندار سیستان و بلوچستان گفت: پرورش دام یکی از اولویت های اشتغال در روستاها و مناطق عشایری است که با ارائه تسهیلات بانکی و اشتغالزایی این امر را تسریع خواهیم کرد.
Baca lebih lajut »
تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی تبریزبا هدف توسعه فعالیتهای علمی، پژوهشی و آموزشی، تفاهم نامه همکاری مابین سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجانشرقی و اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی تبریز به امضاء رسید.
Baca lebih lajut »