روابط عمومی سازمان غذا و دارو در خصوص سلامت روغنهای خام آفتابگردان وارداتی توضیح داد.
به گزارش ایسنا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این روغنها در مرداد ماه سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن اقدام کرده است.
بنابر این اعلام از مجموع ۹۱ هزار تن روغن وارده در مرداد ماه ۱۴۰۰، ۴۷ هزار تن آن تایید و ۴۴ هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلاینده ها به تایید نرسید. روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین ذکر کرد: محموله ۴۴ هزار تنی طی نمونه برداری و آزمایش از نظر باقی مانده سموم دفع آفات نباتی نامنطبق بوده و به صاحب کالا و معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن های آفتابگردان هم در آزمایشگاههای معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله ۴۴ هزار تنی از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت و این موضوع به مراجع ذیربط اعلام و اقدامات معمول در این خصوص اعمال شد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین با تاکید بر اینکه این سازمان تمامی فرآوردههای غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاههای معاونتهای غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار میدهد، اذعان کرد: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و فنی لازم صورت می پذیرد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
ماجرای روغنهای خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم استروابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص سلامت روغنهای خام آفتابگردان وارداتی، سلامت مردم را خط قرمز این سازمان اعلام کرد.
Baca lebih lajut »
توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغنهای وارداتی آلوده/ مجوز ترخیص ندادیمسازمان غذا و دارو درباره اخباری مبنی بر روغنهای وارداتی آلوده توضیح داد و تاکید کرد که مجوز ترخیص به این روغنها داده نشده است.
Baca lebih lajut »
تامین مستمر داروهای بیماران خاص / تولید داخلی تمام داروهای تالاسمیرییس سازمان غذا و دارو درباره روند تامین داروهای بیماران خاص و صعبالعلاج توضیح داد.
Baca lebih lajut »
عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخهکارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو، خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهایی که بدون نسخه هم بفروش میرسند (داروهای OTC) را تشریح کرد.
Baca lebih lajut »
حمایت از بیماران خاص، نقطه عطف خدمات دولت / وضعیت تامین داروهای تالاسمیرییس سازمان غذا و دارو، حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج را نقطه عطف خدمات دولت سیزدهم در حوزه سلامت خواند و درباره تامین داروهای بیماران تالاسمی توضیح داد.
Baca lebih lajut »
جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشورمدیر عامل بیماریهای نادر ایران گفت: تمام بیماران بیماریهای نادر تحت پوشش بیمه سلامت هستند و هزینه درمان و داروی این بیماران را سازمان غذا و دارو تامین میکنند.
Baca lebih lajut »