غول کنکور و ضرورت تغییر نگاه به ایده آل‌ها و مطلوب‌های اجتماعی

Indonesia Berita Berita

غول کنکور و ضرورت تغییر نگاه به ایده آل‌ها و مطلوب‌های اجتماعی
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 34 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 17%
  • Publisher: 63%

چند روزی تا برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری در تیرماه بیشتر باقی نمانده است، چند ده هزار نفری که برای کنکور سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند، فارغ از این‌که چند نفر دختر و پسرند و چند درصدشان از سد کنکور عبور می‌کنند و چه آینده‌ای با گره زدن عمر و زندگی‌شان به غول کنکور در انتظار آن‌هاست، می‌بینیم کنکوری که خود باید حلال باشد تبدیل به مسئله‌ای اجتماعی شده...

عباس عابدی، جامعه‌شناس در گفت و گو با ایسنا گفت: طبق نظریه «ماکس وبر» جامعه‌شناس آلمانی یکی از متغیرهایی که ارتقای اجتماعی و پرستیژ اجتماعی را شکل می‌دهد میزان تحصیلات است،​ که این با متغیرهای دیگری همچون درآمد و طبقه اجتماعی همبسته‌اند و بالاروی میزان درآمد و تحصیلات، جایگاه طبقه اجتماعی را هم دچار تغییر می‌کند.

به گفته وی امروز خانواده‌ها هزینه‌های گزاف و رقابتی مرگ بار به عنوان کنکور تجربه می‌کنند که به لحاظ روان‌شناختی اجتماعی، سرگشتگی‌های فراوانی از پس خود دارد. وی گفت: طی چند نسل به صورت پیاپی بر ارزش‌های اجتماعی و مدرک‌گرایی تأکید شده و مردم را به این باور رسانده که خوشبختی یعنی داشتن مدرک، از همین جا شاهد شکل‌گیری بنیادهای نابرابر اجتماعی و اقتصادی بر پایه تحصیل و مدارک تخصصی پزشکی هستیم و قدرت تحصیلی به قدرت اقتصادی منجر شده و این مبنایی برای تفاخر اجتماعی است.

عابدی افزود: با بمباران ذهنی، احساس ناپایداری درونی از فرد سلب و ناگزیر آدمی به یک پناهگاه ذهنی برای خلاص شدن از وضعیت پیش رو نیاز دارد و از همین جاست که به دامان مؤسسات تست‌زنی می‌غلتد.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

قاضی زاده هاشمی: نباید قومیتی و منطقه‌ای به مسائل نگاه کنیمقاضی زاده هاشمی: نباید قومیتی و منطقه‌ای به مسائل نگاه کنیمتهران- ایرنا- نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: نباید قومیتی و منطقه‌ای به مسائل نگاه کنیم؛ نوع نگاه باید تغییر کند و باید ایران را به قدرت جهانی اقتصاد تبدیل کنیم.
Baca lebih lajut »

مشارکت برای تغییر نه تنفسمشارکت برای تغییر نه تنفساز نگاه من، انتخابات و شرکت در انتخابات و افزایش مشارکت، یعنی اینکه همگی آگاه باشیم که تغییر را می‌خواهیم به عنوان یک خواسته و مهم‌تر از آن به عنوان یک نیاز.
Baca lebih lajut »

پورمحمدی: در قامت شگفتی‌ساز/ پزشکیان: مقاوم در برابر فتنه‌گران/ جلیلی: معقول/قالیباف: در نقش رئیس جمهور و برنده مناظرهپورمحمدی: در قامت شگفتی‌ساز/ پزشکیان: مقاوم در برابر فتنه‌گران/ جلیلی: معقول/قالیباف: در نقش رئیس جمهور و برنده مناظرهنگاه طبقاتی به مسئله معیشت و همچنین توجه به گسل‌های مختلف اجتماعی که اثرات اقتصادی و حتی سیاسی دارد شاه بیت این مناظره بوده است.
Baca lebih lajut »

ممانعت از بروز آسیب‌های اجتماعی با اعتماد به اورژانس اجتماعیممانعت از بروز آسیب‌های اجتماعی با اعتماد به اورژانس اجتماعیرئیس اداره بهزیستی شهرستان طارم گفت: اورژانس اجتماعی به صورت تخصصی و محرمانه به بحث آسیب‌های اجتماعی ورود می‌کند و اعتماد به اورژانس اجتماعی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی موثر است.
Baca lebih lajut »

پیام پزشکیان بعد از اعلام نتایج انتخاباتپیام پزشکیان بعد از اعلام نتایج انتخاباتبه گزارش شبکه شرق، کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امیدوارم حضور مردم پای صندوق‌های رای، فریاد جدیدی برای تغییر در نگاه، رفتار، گفت‌وگو و تقسیم و تخصیص منابع باشد.
Baca lebih lajut »

«ایرانم» زیر سایه مشکلات، همیشه دوستت دارم«ایرانم» زیر سایه مشکلات، همیشه دوستت دارمدر میان بالا و پایین زندگی و دغدغه‌های فردی و اجتماعی باز هم این ما هستیم که تغییر در احوال خود، جامعه و کشورمان ایجاد خواهیم کرد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 06:27:28