غرب دنبال فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» است؟

Indonesia Berita Berita

غرب دنبال فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» است؟
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 65 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 29%
  • Publisher: 63%

با وجود تهدیدهای غرب برای فعال کردن مجدد تحریم‌های سازمان ملل متحد، حفظ برجام و بازگشت طرف‌ها به توافق هسته‌ای به نفع همگان است.

به گزارش ایسنا، متن پیش رو یادداشت لیلی نقولا، تحلیلگر لبنانی است که در سایت راهبرد معاصر منتشر شده است: چند روز پس از آنکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای در انتقاد از ایران به ادعای «همکاری نکردن در زمینه برنامه هسته‌ای» صادر کرد، اعلام شد معاونان وزیران امور خارجه ایران و تروئیکای اروپایی در مذاکرات سوئیس بر سر برنامه هسته‌ای ایران شرکت خواهند کرد. این قطعنامه به وسیله انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا پیشنهاد شد.

ایران به سرعت برای فرار از دام محدودیت های هسته ای مندرج در توافق هسته ای، اقدامات دیگری مانند افزایش ذخایر اورانیوم غنی شده انجام داد، فرآوری آن را تا درجه خلوص شکافت پذیر بالاتر برد و سانتریفیوژهای پیشرفته را برای تسریع تولید نصب کرد تا به خروج آمریکا از برجام پاسخ داده باشد. امروز با بازگشت ترامپ به کاخ سفید، کشورهای اروپایی در حال شدت بخشیدن به نوع تعامل خود با ایران هستند و انگلیس تهدید کرد از مکانیسم «بازگشت سریع» یا به اصطلاح مکانیسم فعال سازی خودکار تحریم ها استفاده خواهد کرد.

با وجود این، افزایش تنش‌های غرب با ایران با اعمال مجدد تحریم‌ها چالش‌های جدید و زیادی در حوزه تحولات بین‌المللی به وجود خواهد آورد که اوج آن در بازه زمانی امضای برجام رخ داد و پیامدهایش بر شرایط بین‌المللی همچنان ادامه دارد، زیرا محدود کردن ایران در حوزه فروش نفت برای غربی‌ها دشوار است؛ آن هم در حالی که در آستانه پایان بسیاری از محدودیت‌های موجود در قطعنامه ۲۲۳۱ قرار داریم.

با وجود این، نگرانی اصلی در تصمیم برای اجرای مکانیسم ماشه این است که به اعمال مجدد تحریم‌های اروپا علیه ایران منجر شود، زیرا می‌دانیم تأثیر اقتصادی فعال‌سازی مجدد تحریم‌های اروپا بر ایران نسبتاً محدود خواهد بود و شرکت‌ها، بانک‌ها و بیشتر نهادهای ایرانی مشمول تحریم‌های آمریکا هستند. هرچند تحریم‌های یکجانبه بر توانایی شرکت‌های غربی و بین‌المللی برای سرمایه‌گذاری در ایران تأثیر زیادی گذاشته است.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

هشدار عراقچی درباره بحران پیش از انقضای برجام و احتمال فعال شدن مکانیسم ماشههشدار عراقچی درباره بحران پیش از انقضای برجام و احتمال فعال شدن مکانیسم ماشهوزیر خارجه ایران درباره «شرایط بحرانی» یک سال باقی‌مانده تا انقضای برجام و اقدام احتمالی اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه هشدار داد.
Baca lebih lajut »

لاوروف: غرب به دنبال انقلاب رنگی در گرجستان استلاوروف: غرب به دنبال انقلاب رنگی در گرجستان استسرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه می‌گوید که غرب در حال تحریک اعتراضات در گرجستان با هدف برپایی یک انقلاب رنگی در این کشور است.
Baca lebih lajut »

چرا غرب دنبال برجسته‌سازی نام کره شمالی است؟چرا غرب دنبال برجسته‌سازی نام کره شمالی است؟غربی‌ها از همان ابتدای جنگ در اوکراین با حاشیه‌سازی به دنبال اهمیت زدایی از شکسته‌های خود در برابر روسیه بوده‌اند اکنون نیز سناریو بزرگنمایی کره شمالی را می‌توان راهکاری تکراری در این زمینه دانست.
Baca lebih lajut »

بوداپست: غرب به دنبال گسترش جنگ اوکراین استبوداپست: غرب به دنبال گسترش جنگ اوکراین استوزیر خارجه مجارستان غرب را به دلیل تلاش برای گسترش جنگ اوکراین سرزنش کرد.
Baca lebih lajut »

عراقچی: مکانیسم‌ ماشه ایران را به سمت ساخت سلاح اتمی می‌بردعراقچی: مکانیسم‌ ماشه ایران را به سمت ساخت سلاح اتمی می‌بردعباس عراقچی تهدید کرد که اگر مکانیسم ماشه فعال شود، 'بحث در داخل ایران به سمت در اختیار داشتن تسلیحات هسته‌ای گرایش پیدا خواهد کرد.' او جلسه فردا در ژنو را یک جلسه 'طوفان فکری' نامید و گفت نسبت به آن 'خوشبین' نیست.
Baca lebih lajut »

می‌توان در مذاکرات اروپایی‌ها را از فعال کردن مکانیسم ماشه منصرف کرد؟می‌توان در مذاکرات اروپایی‌ها را از فعال کردن مکانیسم ماشه منصرف کرد؟روزنامه اعتماد با حسن بهشتی‌پور، کارشناس و پژوهشگر مسائل بین‌الملل گفت‌وگو کرده است. به گزارش اعتماد، بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید. اخیرا شورای حکام علیه برنامه هسته‌‌ای ایران قطعنامه‌ای را تصویب کرده است، اما این امر دلیلی بر ترک میز مذاکرات نمی‌شود.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-19 13:44:19