مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد.
به گزارش ایلنا از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در تشریح این خبر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته از طریق ترکیه تا ٦٠٠ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.
رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
صادرات برق ایران چقدر است؟مجموع تبادل برق ایران با کشورهای همسایه ۳۰۰۰ مگاوات است و قرار شده که با کشور ترکیه نیز بهزودی عملیات تبادل به طور رسمی آغاز شود.
Baca lebih lajut »
برنامه ۳۰ هزار مگاواتی وزارت نیرو برای توسعه نیروگاههامدیرعامل شرکت توانیر گفت: ظرفیت نیروگاهی کشور اکنون بیش از ٩٢ هزار مگاوات است که با این میزان ظرفیت در حدود ٣٥٠ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید می شود.
Baca lebih lajut »
تعداد نیروگاههای اتمی افزایش مییابدبه گزارش شبکه شرق، اسلامی گفت: ایران همسو با سایر کشورهای جهان، گامهای اساسی برای افزایش تعداد نیروگاهها و ظرفیت تولید برق هستهای برداشته است.
Baca lebih lajut »
اسلامی اعلام کرد: گامهای اساسی ایران برای افزایش تعداد نیروگاههای اتمیمعاون رییسجمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: ایران همسو با سایر کشورهای جهان، گامهای اساسی برای افزایش تعداد نیروگاهها و ظرفیت تولید برق هستهای برداشته است.
Baca lebih lajut »
تولید برق هستهای ایران به ۳هزار مگاوات افزایش مییابدآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
Baca lebih lajut »
تبادل برق ایران با کشورهای همسایه ۳۰۰۰ مگاوات استمعاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر مجموع تبادل برق ایران با کشورهای همسایه را ۳۰۰۰ مگاوات عنوان کرد و گفت: سیاست کشور در تبادل برق بر محور تراز صفر دنبال میشود، بر این اساس در مواقعی که مازاد تولید وجود دارد، برق به کشورهای هدف صادر میشود و در زمان کمبود آن که بیشتر در فصل گرم سال است، واردات صورت گیرد.
Baca lebih lajut »