رئیس فرهنگستان علوم بر ضرورت سرمایهگذاری و حمایت ویژه از رشتههای علوم پایه تاکید کرد و گفت: باید مسیری را ایجاد کنیم تا دانشجویان علوم پایه مورد حمایت قرار گیرند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرهنگستان علوم، محمدرضا مخبر دزفولی در کنفرانس علوم پروتئینی و پپتیدی ایران اظهار کرد: اتفاقاتی که در حوزه علم و فناوری در بیش از چهل سال اخیر در کشور به وقوع پیوسته به همت دانشمندان با وجود سختیها و کاستیها بوده است. برای آینده کشور راهی جز عبور از مسیر علم نداریم و اگر میخواهیم به موفقیتهای بزرگ دست پیدا کنیم باید فرهیختگان و دانشمندان را محور قرار دهیم.
مخبردزفولی ادامه داد: پس یک رویکرد استفاده از منابع است که امروزه برای برخی رفاه نسبی ایجاد کرده است اما نگاه دومی هم وجود دارد و آن نگاه دانشپایه است. این نگاه حداقل در سه دهه اخیر مطرح است و در سال 2015 یونسکو گزارشی را از علم جهانی منتشر کرد که در آن گزارش عنوان شده که ایرانیها از مدتی قبل متوجه شدهاند که دیگر منابع زیرزمینی کفایت اداره کشور را نمیکند و رویکردشان را از منبعپایه به دانشپایه تغییر دادهاند.
دزفولی با اشاره به رتبه علمی ایران که در جایگاه 17 قرار دارد، بیان کرد: دو درصد تولید علم و سهممان از مقالات پراستناد نزدیک سه درصد است، خیلی مهم است که سه درصد از مقالات پر استناد دنیا متعلق به ایرانیان است و در نشریات متن باز از 80 زبان فهرستشده فارسی جز 10 زبان اول است و این کار دانشمندان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران است، البته بخش عمدهای از این موفقیتها متعلق به علوم پایه است، روزی باید سهم علوم پایه از این موفقیتها احصا شود تا مشخص شود که سهم علوم پایه از این افتخارآفرینیهای...
مخبردزفولی افزود: متاسفانه منزلت واقعی دانشمندان را در نظر نمیگیریم البته این منزلت تنها مادی نیست بلکه معنوی نیز هست؛ مگر دانشمند ما چه میخواهد؟! زیستبومی میخواهد که بتواند با آرامش جایگاه معنویاش محفوظ بماند، حتی بسیاری از دانشمندان ما خواستههای مالی کمی دارند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
ضرورت سرمایهگذاری بر علوم پایهرئیس فرهنگستان علوم با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری بر علوم پایه و نقش آن در آینده کشور گفت: فرهنگستان علوم به دنبال تدوین برنامه کوتاه مدت و بلند مدت در زمینه علوم پایه است.
Baca lebih lajut »
چرا گرایش جوانان به رشتههای علوم پایه و فنی کم شده است؟سرپرست دانشگاه گیلان گفت: هفته گذشته مرحله نخست کنکور برگزار شد، آمار شرکتکنندگان نشان میدهد میل و انگیزه تحصیل در رشتههای علوم پایه و فنی و مهندسی در استان رو به کاهش است. این هشداری است که چرا گرایش جوانان به تحصیل در رشتههای علوم پایه و فنی، بخصوص ریاضی کاهش پیدا کرده است.
Baca lebih lajut »
حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال داردمدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد و هر جایی که آرامش و امنیت صنعتی باشد در آنجا سرمایهگذاری افزایش مییابد.
Baca lebih lajut »
تولید مواد اولیه باکیفیت ایرانی باعث رونق صنایع دستی میشودیک کارآفرین صنایع دستی در خراسان جنوبی گفت: بهترین راهکار رونق صنایع دستی، کمک گرفتن از مهندسین و علوم پایه در باب تولید مواد اولیه باکیفیت ایرانی و کمک به صادرات است.
Baca lebih lajut »
ضرورت تبدیل دانشگاه فرهنگیان به دانشگاه مستقلسرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان با اشاره به ضرورت استقلال دانشگاه فرهنگیان گفت: تحقق این مهم نیز نیازمند حمایت وزارت علوم و آموزش و پرورش است.
Baca lebih lajut »
عملکرد «صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری بخش کشاورزی» در دیوان محاسبات بررسی شدمدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی، با حضور در دیوان محاسبات کشور، گزارشی از فعالیتهای شرکت متبوعشان ارائه دادند.
Baca lebih lajut »