صندوق رأی، تنها راه برون‌رفت از مشکلات فعلی/ مشارکت سیاسی مردم نباید محدود به انتخابات باشد

Indonesia Berita Berita

صندوق رأی، تنها راه برون‌رفت از مشکلات فعلی/ مشارکت سیاسی مردم نباید محدود به انتخابات باشد
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 108 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 47%
  • Publisher: 63%

چهار نفر از فعالان تشکل‌های دانشگاه‌های تهران، الزهرا (س)، مذاهب اسلامی و سهند تبریز در میزگرد «انتخابات ۱۴۰۲» که در خبرگزاری ایسنا برگزار شد، ضمن بررسی فضای سیاسی کشور و تاثیر آن بر انتخابات،‌ بر حضور در انتخابات تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، فضای سیاسی کشور تحت تاثیر تبلیغات منفی و غیرواقعی رسانه‌های معاند دچار رخوت و سردی شده است و بنا به آمارهای اعلامی، بسیاری از مردم برای مشارکت در انتخابات دچار تردید هستند،‌ یکی از بازیگران موثر در صحنه سیاسی دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی هستند،‌ فعالیت سیاسی در دانشگاه‌ها از گذشته همواره به عنوان بخش جدایی ناپذیر این نهاد آموزشی بوده که نقطه اوج این فعالیت سیاسی را در اعتراض به سفر نیکسون به ایران می‌توان مشاهده کرد.

یداللهی افزود: با اقناع مردم برای تغییرات در سطح حکمرانی و مدیریت اجرایی کشور شاهد حضور مردم خواهیم بود و این مشارکت بالا در صحنه بین‌المللی نیز وزن نمایندگان ایران را در توافق‌های بین‌المللی افزایش خواهد داد؛ بنابراین در هر شرایط سیاسی مطلوب و غیرمطلوب ما نیاز به صندوق رأی برای تغییروتحول در کشور داریم.

وی افزود: میزان مشارکت ناشی از تصمیمات نخبگان سیاسی، مدیران دولتی و احزاب سیاسی است، این بازیگران در کنار عموم مردم در برگزاری انتخابات پرشور و یا انتخابات با میزان مشارکت کم مؤثر هستند. این فعال حوزه دانشجویی عنوان کرد: بخشی از دلسردی جامعه برای مشارکت در انتخابات ناشی از تبلیغات منفی رسانه‌های معاند است؛ اما در این میان از نقش خواص و نخبگان کشور نباید غافل شد، دو مسئله دراین‌خصوص وجود دارد، یکی سیاست‌زدایی از لایه نخبگان است. به طور مثال احمدی‌نژاد با استفاده از گفتمان عدالت که توسط نخبگان سیاسی کشور پررنگ شد توانست نظر مردم را به جلب کند. امروز یکی از اساسی‌ترین مشکلات ما فقدان گفتمان سیاسی در جریان انتخابات کشور است.

وی افزود: جمهوری اسلامی به دنبال مردم‌سالاری دینی است، نمی‌شود تمام شئون مشارکتی مردم را ذبح کنیم و آن را تنها در مشارکت در انتخابات خلاصه کنیم، بلکه به دلیل ماهیت اسلامی حکومت باید از ابتدای تأیید صلاحیت تا نظارت بر نمایندگان مجلس بر نقش مردم تأکید صورت گیرد. به گفته وی؛ جامعه به حد اطلاع نرسیدند که نسبت به مشارکت در انتخابات اظهار دلسردی کنند که این موضوع به دلیل ضعف در اطلاع‌رسانی از سوی دولت در خصوص اقدامات صورت‌گرفته است. مردم اساساً نمی‌دانند که فضای انتخابات چه تأثیری بر زندگی آنها خواهد گذاشت، اگر این موضوع تبیین شود بسیاری از مردم نسبت به حضور در انتخابات تشویق خواهند شد.

این فعال دانشجویی با بیان تنها راه نجات کشور بازگشت مردم به فضای سیاسی واقعی است، بیان کرد: برای تحول در کشور نیاز به خواست و مشارکت مردم دارد، آن هم نه آن سطح سخیف سیاسی بلکه عرصه سیاسی واقعی مطلوب است. وی ادامه داد: پیش از دهه ۹۰ موضوعی تحت عنوان مشارکت بالای ۵۰ درصد مطرح نبود و عموماً میزان مشارکت همواره بالابود. آن هم در شرایطی که مخالفان نظام مانند نهضت آزادی و منافقان و برخی از اصلاح‌طلبان در مقاطعی انتخابات را تحریم کردند.

وی افزود: مدت‌زمان فعالیت تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی ۷ روز است و عملاً نامزدهای انتخاباتی فرصت کمی برای تبلیغات دارند و این موضوع در مشارکت مردم تأثیرگذار خواهد بود.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

مشارکت مردم کلید حل مسائل کشور استمشارکت مردم کلید حل مسائل کشور استرییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: مشارکت مردم کلید حل مسائل کشور است؛ به عبارت دیگر هر چقدر که مشکلات در جامعه بیشتر باشد، مشارکت پاسخی برای حل مشکلات است.
Baca lebih lajut »

صندوق رای نباید بی‌اعتبار شود/چشم امید تحریم کنندگان به کاهش مشارکت استصندوق رای نباید بی‌اعتبار شود/چشم امید تحریم کنندگان به کاهش مشارکت استدر پنجمین ویژه برنامه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری، نماینده طیف اصلاح‌طلب مدعی شد شروع برخی اقدامات در مشهد موجب صدور قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران و دومینوی مشکلات اقتصادی شد که نماینده طیف اصولگرا رفتارها و اقدامات اقتصادی و فرهنگی دولت قبل را ریشه به وجود آمدن گرانی‌ها و چالش‌های اقتصادی برشمرد.
Baca lebih lajut »

مشارکت در انتخابات به معنای پشتیبانی از نظام استمشارکت در انتخابات به معنای پشتیبانی از نظام استمعاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: مشارکت در انتخابات به معنای پشتیبانی از نظام و ادامه اقتدار نظام در عرصه بین‌المللی است.
Baca lebih lajut »

۳ دلیل اهمیت مشارکت گسترده در انتخابات۳ دلیل اهمیت مشارکت گسترده در انتخاباتچرا باید رأی داد؟ چرا قهر با انتخابات کنش سیاسی غلط و مخرب است؟ چرا از سویی مسئولان تراز اول نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران به ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی تا حد زیادی بر مشارکت گسترده در انتخابات تأکید می کنند و از سوی دیگر دشمنان و رقبای ایران حداکثر توان تبلیغاتی خود را برای دلسرد کردن مردم از مشارکت سیاسی به خرج...
Baca lebih lajut »

از تنور سرد انتخابات نباید انتظار نان برشته داشتاز تنور سرد انتخابات نباید انتظار نان برشته داشتجواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این سوال یکی از نگرانی‌ها موجود در انتخابات، میزان مشارکت مردم است. تحلیل شما از آسیب‌شناسی این مساله چیست، گفت: شاید انتخابات صریح‌ترین و عینی‌ترین شکل از روند رویکردهای سیاسی در یک جامعه باشد که تبلور آن را در صندوق رای نشان می‌دهد.
Baca lebih lajut »

بیشتر از این نمی‌توانم موضوع را باز کنمبیشتر از این نمی‌توانم موضوع را باز کنمرئیس شورای وحدت اصولگرایان با بیان اینکه قانون انتخابات مشکلات زیادی دارد، گفت: بیش از ۴۰ ایراد به قانون جدید انتخابات وارد است که باید در آینده رفع شود.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 08:15:06