در پنجمین ویژه برنامه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری، نماینده طیف اصلاحطلب اقدامات تندروها در مشهد را موجب صدور قطعنامههای تحریمی علیه ایران و دومینوی مشکلات اقتصادی دانست و نماینده طیف اصولگرا رفتارها و اقدامات اقتصادی و فرهنگی دولت قبل را ریشه به وجود آمدن گرانیها و چالشهای اقتصادی برشمرد.
به گزارش ایسنا، پنجمین ویژه برنامه انتخاباتی «شش در دو» ویژه برنامه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان با حضور علیاصغر شفیعیان مدیرمسئول پایگاه خبری و تحلیلی انصافنیوز و مهدی امامقلی روزنامهنگار، حقوقدان و کارشناس مسائل سیاسی در استودیو شماره دو ساختمان شهدای رادیوی سازمان صداوسیما برگزار شد.
مدیرمسئول پایگاه خبری و تحلیلی انصافنیوز ادامه داد: رسانههای رسمی پروپاگاندایی به راه انداختهاند که گویا مشارکت در انتخابات یعنی تایید اصل نظام و این یعنی کنار رفتن بسیاری از منتقدان نظام. صدا و سیما و رسانههای وابسته در تلاشند مشارکت مردم در انتخابات پایین باشد. از سوی دیگر بخشی از روشنفکران هم گول این بازی تندروها را خوردهاند و میگویند اگر مشارکت کنید یعنی روندها را تایید کردهاید. این دو دسته دست در دست هم موجب کاهش حضور و مشارکت مردم در انتخابات خواهند شد.
امامقلی تصریح کرد: در آن انتخابات همه جریانهای سیاسی به اتفاق معتقد بودند که عمق نارضایتی اجتماعی از دولت روحانی به شدت زیاد و رو به افزایش است. تورمهای چند صد درصدی در مسکن و خودرو و عدم تحقق وعدههای آن دولت را همه شاهد بودند. مردم خدا خدا میکردند که دولت روحانی برود. در چنین فضایی مردم اصلا دوست نداشتند در انتخابات شرکت کنند با این حال حضورشان حدود ۵۰ درصد بود که در سطح استانداردهای جهانی بود.شفیعیان پاسخ داد: ملزومات انتخابات پر شور، شب انتخابات فراهم نمیشود. شب انتخابات کاری نمیشود کرد.
در ادامه امامقلی گفت: مواجه ایران با آمریکا مواجهه با دمکراتها یا جمهوریخواهان نبود بلکه با هیات حاکمه آمریکا بود. وحدت استراتژیک در هر دو جریان سیاسی در آمریکا موجب واحد شدن سیاستهای آمریکا علیه ایران است. وندی شرمن عضو تیم مذاکره کننده هیات آمریکایی در خاطراتش نوشت وزیرخارجه ایران یک ماه با ما در چالش بود اما وقتی گریه من را درباره مسئلهای را دید، هیات مذاکره کننده ایران نظر ما را در برجام قبول کرد.
در ادامه شفیعیان گفت: تورم ابتدای سال ۱۳۹۷ نتیجه دومینویی بود که دوستان امامقلی از دی ۱۳۹۶ از مشهد مرتکب شدند و مسوولیت آن را هم تا امروز قبول نکردند. با اینکه مردم در انتخابات ۱۳۹۲ با وضعیت فجیع اقتصادی روبرو بودند اما برای خروج کشور از آن وضعیت پای صندوقهای رای حاضر شدند و رای دادند. امامقلی سپس تصریح کرد: سه ماه قبل از انتخابات ۱۳۸۸ اوباما نامهای به مقام معظم رهبری نوشت مبنی بر مذاکره با ایران و خطاب به مردم ایران پیام نوروزی داد اما بعد از اتفاقات ۱۳۸۸ و شلوغیهای مشهد تمام جریان اصلاحطلب انتخابات را زیر سوال بردند و یک جنبشی را به راه انداختند و بعد از آن قطعنامه ۱۹۲۹ صادر شد و این قطعنامه سنگبنای مصوبه سنای آمریکا علیه ایران شد.
در ادامه امامقلی مدعی شد: دولت روحانی توانایی بستن با آمریکا را نداشت. از روحانی میپرسم که آیا همچنان آمریکا را کدخدا میداند؟ جمهوری اسلامی آمد تا بگوید آمریکا کدخدا نیست. امامقلی در ادامه مدعی شد: دولت روحانی به دولت وعدهها نام گرفت. این مسئله فقط به حوزههای اقتصادی محدود نشد بلکه به حوزه زنان و انتصاب وزیر زن در دولت روحانی هم کشیده شد. مگر طرح عقیمسازی زنان کارتنخواب مطرح نشد. مگر صحبت از صدور شناسنامه برای زنان روسپی مطرح نشد. وعدههای ارزی و مسکن به کجا رسید؟
در ادامه شفیعیان خاطرنشان کرد: طبق اعلام شورای نگهبان بیش از 1000 نفر از اصلاحطلبان برای انتخابات امسال تایید صلاحیت شده اند. به نظرم این سخن به خاطر منصرف کردن مردم از مشارکت در انتخابات است. میخواهند روی مخ مردم بروند تا در انتخابات شرکت نکنند. در ادامه شفیعیان اظهار کرد: بخشی از اصلاحطلبی از نظام عبور کردند و دیگر چیزی به نام اصلاحطلبی باقی نمانده است. اکنون باید درباره جریان میانهرو سخن گفت.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
طعنه به نظام با 'تحریف حاجقاسم'/ روایت قالیباف از تکلیف شرعی مجلس در قبال لایحه بودجهچرا مشارکت حداکثری در انتخابات یک ضرورت عقلانی است؟ و 'صندوق رأی' چگونه میتواند روند مثبت امور را تقویت کند یا موجب تغییر ریل حرکت در کشور شود؟
Baca lebih lajut »
گروهکهای تکفیری شرقی هم به موشک نیاز دارند/ حتی یک تریبون در مجلس هم مهم است آقای هاشمی!'چپهای تحریمی' باید بدانند کلاس اول جوانمردی و عقلانیت در قبال انتخابات این است که هر اقدامی که منجر به انسداد صندوق رأی می شود را محکوم کنیم!
Baca lebih lajut »
آغاز فعالیت انتخاباتی مجمع «وزرای ادوار»/ نباید از صندوق رأی قهر کردعضو مجمع وزرای ادوار از تحرکات انتخاباتی مجمع متبوعش در انتخابات 11 اسفند ماه خبر داد و گفت: همه نخبگان و چهرههای سیاسی باید برای حضور مردم در پای صندوق رای تلاش کنند تا هیچکس از صندوق رای قهر نکند.
Baca lebih lajut »
روحانی: مشکلات ما باید با 'صندوق رأی' حل شود/ نقشه چپهای تحریمی برای جنازههای مردم!رئیس مجلس شورای اسلامی اخیراً در اشاره به گرانی دارو از این گفته است که این گرانی حتی از نرخ تورم کشور هم بیشتر است. اما علت این 'گرانی بیقاعده' چیست؟
Baca lebih lajut »
صندوق رأی یعنی نه به دیکتاتوری/ رأی ما باید رأی به تغییر و تحول باشدبه گزارش شبکه شرق، حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی، روز گذشته در ادامه دیدارهای دورهای خود با استانداران دولتهای یازدهم و دوازدهم، همگان را مخاطب بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره انتخابات دانست و گفت: هیچ کس نمیتواند بگوید من مخاطب فرمایش مقام معظم رهبری نیستم. رهبر انقلاب به همه خطاب کردند باید یک انتخابات پرشور و رقابتی برگزار شود.
Baca lebih lajut »
از دل ریاستجمهوری خاتمی، احمدینژاد و از انتخابات احمدینژاد روحانی درآمدلاریجانی، کارشناس سیاسی گفت که رای مردم جابجا نمیشود، گرایش مردم و نظر مردم حفظ میشود و اشکالاتی که به سیستم نظارت استصوابی میگیرند نباید مردم را دلسرد کند.
Baca lebih lajut »