شگفتی‌های احتمالی انتخابات آمریکا و سناریوهای سیاست خارجی دولت چهاردهم

Indonesia Berita Berita

شگفتی‌های احتمالی انتخابات آمریکا و سناریوهای سیاست خارجی دولت چهاردهم
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 IRNA_1313
  • ⏱ Reading Time:
  • 89 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 39%
  • Publisher: 63%

تهران- ایرنا- انتخابات پاییز امسال در آمریکا تا حد زیادی مشخص خواهد کرد، دولت چهاردهم که رفع تحریم‌ها از طریق بده‌بستان با غرب را وعده داده در عمل با چه سناریوهایی مواجه می‌شود.

قدرت‌های بزرگ چه شرقی و چه غربی به این ادراک رسیده‌اند که سیستم بین‌الملل بیش از این تاب افزایش دما در بحث هسته‌ای ایران را ندارد چرا که احتمال جوشیدن و تشدید آنومی سیستمی وجود خواهد داشت

با توجه اینکه رقابت‌های انتخاباتی ایالات متحده به روزهای حساس خود نزدیک می‌شود، پیش‌بینی شما از آینده این رقابت‌ها چگونه است؟اساساً پیش‌بینی یا کار معصوم است یا کار انسان‌هایی که متصل به معصوم هستند و در غیر این موارد عمدتاً افراد جاهل، ناآگاه و شیاد مدعی پیش‌بینی‌های قطعی آن هم درباره چنین رویدادهایی می‌شوند.

درباره سئوال بسیار مهم شما بر اساس همین مقدمه باید اشاره کنم که به دلیل تاثیر قابل توجه دولت آمریکا در سیاست خارجی تمام کشورهای جهان و از جمله جمهوری اسلامی ایران، بسته به اینکه چه فرد و تفکری زمام امور در کاخ سفید را بر عهده می‌گیرد سناریوهای گوناگونی درباره آینده سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران می‌توان ترسیم نمود؛ آن هم در زمان‌های که دولت جدید ایران به ریاست آقای دکتر پزشکیان با یک رویکرد تقریباً مشخص بر سر کار آمده و تا چند هفته دیگر تکلیف کابینه و اعضای تیم سیاست خارجی دولت چهاردهم هم مشخص...

ترامپ در مواجهه با ایران برخلاف تصور رایج مبنی بر اینکه هیچ راهی برای مذاکره نمی‌گذارد و مثلا جنگ راه خواهد انداخت یا نظایر این، در صورت بازگشت به کاخ سفید تلاش می‌کند با استفاده از ظرفیت‌های مختلف در عین تداوم فشار حداکثری راه مذاکره را هم باز بگذاردببینید در شناخت و فهم آینده همان طور که توجه به نیروهای پیشران دارای اهمیت است، نباید نسبت به شگفتی‌سازها غفلت شود.

برخی گمان می‌کنند که ترامپِ امروز همان ترامپ چند سال قبل است و می‌توان بر اساس همان الگوهای سابق درباره رفتارش و دولتی که بر سر کار خواهد آورد گمانه‌زنی کرد، اما معتقدم ترامپ با تغییرات قابل‌توجهی به کاخ سفید باز خواهد گشت. در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، تضاد دولت وی با این سازمان‌ها بسیار زیاد بود و به نظر می‌رسد که ترامپ با داشتن آن تجربه در صورت بازگشت کمتر وارد تضاد و منازعه با این مجموعه موثر و مهم بشود و با تجربه‌تر از قبل عمل کند. البته تغییرات احتمالی ترامپ به این میزان خلاصه نمی‌شود و شخصاً معتقدم طیف متنوعی از موضوعات را در بر خواهد گرفت.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

IRNA_1313 /  🏆 6. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

سیاست خارجی دولت چهاردهم به چه سمت و سویی خواهد رفت؟سیاست خارجی دولت چهاردهم به چه سمت و سویی خواهد رفت؟سیاست خارجی مستلزم کاربرد ابزارهای گوناگون است. ابزارهای سیاسی شامل مذاکرات رسمی، عقد قراردادها، برقراری یا قطع روابط، اعلام حمایت سیاسی از کشورها، اعلام بی‌طرفی و نظایر آن است. ابزارهای اقتصادی و مالی شامل اعطاء کمک‌های مالی، سرمایه‌گذاری، برقراری روابط تجاری، تحریم اقتصادی، عقد معاهدات تجاری و غیره می‌شود.
Baca lebih lajut »

اولویت‌های دولت چهاردهم؛ سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی اقتصادیاولویت‌های دولت چهاردهم؛ سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی اقتصادییک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت «ما باید با حفظ اقتدار ایران جهت رفع موضوع تحریم‌ها و ناکارآمد کردن آن تلاش کنیم».
Baca lebih lajut »

دیپلمات پیشین: مقاومت و اقتصاد بر پایه سیاست خارجی اولویت دولت چهاردهم باشددیپلمات پیشین: مقاومت و اقتصاد بر پایه سیاست خارجی اولویت دولت چهاردهم باشددیپلمات پیشین کشورمان معتقد است هر یک از کاندیداهای انتخابات ریاست‌ جمهوری که انتخاب شود باید موضوع محور مقاومت و اقتصاد با توجه به سیاست خارجی را در دستور کار قرار دهد تا بتواند گره‌ها را باز کند.
Baca lebih lajut »

زاکانی: حکمت و خردگرایی از شاخص‌های دولت خدمت استزاکانی: حکمت و خردگرایی از شاخص‌های دولت خدمت استتهران- ایرنا- نامزد انتخابات ریاست جمهوری، به تشریح ۸ ویژگی و شاخص ضروری در دولت چهاردهم پرداخت و نوشت: حکمت و خردگرایی شاخص دیگر دولت خدمت است.
Baca lebih lajut »

وجوه ایجابی و سلبی در اولویت‌های سیاست خارجی دولت پزشکیان چیست؟وجوه ایجابی و سلبی در اولویت‌های سیاست خارجی دولت پزشکیان چیست؟کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه احیای برجام، وجه ایجابی اولویت‌های سیاست خارجی در دولت چهاردهم است،‌ گفت:‌ وجه سلبی این اولویت‌ها جلوگیری از فعال شدن مکانیسم ماشه است.
Baca lebih lajut »

گاردین: جنگ غزه به نماد شکست اخلاقی و سیاست خارجی بایدن تبدیل شده استگاردین: جنگ غزه به نماد شکست اخلاقی و سیاست خارجی بایدن تبدیل شده استتهران-ایرنا- روزنامه گاردین با اشاره به تداوم حمایت تسلیحاتی دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی نوشت: جنگ غزه به نماد شکست اخلاقی و سیاست خارجی بایدن تبدیل شده است.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 07:08:56